Sportingbull(shit), a Sportingbet és a Bwin utóda?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Ha esetleg van valaki aki kihasználná a kaszinóst, szívesen odaadom a számlám. Van még 4 joker.
Saját, verifikált korábban be és kifizetett. Skrillel működik. A promó végéig szabadon használható számla.
Részletek privátban. (minimális összeget kérek a profitból)

Na vissza minden! Felmentem, hogy kiutaljam a pénzt, és lám, újra van sportfogadás rész :D

Közben egy ilyet írnak:

Tisztelt Ügyfeleink, sajnálattal értesítjük Önöket, hogy jelenleg technikai problémák vannak a Sportfogadás weboldalunkkal kapcsolatban. Dolgozunk a probléma mielőbbi megoldásán. Az okozott kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük. Továbbra is elérhetik Kaszinó és Élő Kaszinó oldalainkat. Ha bármilyen konkrét információra van szüksége fiókjával kapcsolatban, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálati csapattal élő chaten vagy e-mailben.

Idézetet írta: Carpeks Dátum december 03, 2023, 17:41:14Nálam sem látszanak a jokerek.

A levezetéshez csak annyit, hogy az ingyenes pörgetés a legutóbbinál csak 30 forintos volt, annak ellenére, hogy 4000-et kellett naponta megpörgetni.

Ja meg még annyit, hogy az ingyenes pörgetésekből nyert összeget még egyszer meg kell forgatni.


Idézetet írta: sade63 Dátum január 03, 2024, 08:34:41130 eur lett a forgatás után.

Az nem semmi! Euróban mennyi volt a pörgetések értéke és a napi forgatási követelmény?

Nekem az 1125 db 30 Ft-os (azaz 33750 Ft értékü) pörgetésből jött 32445 Ft (96,13%), aminek az egyszeri megforgatása után maradt 28825 Ft (88,84%). Plusz a kiváltó pörgetésekből jött 3234, a napi ajándék 3 db pörgetésekből meg 2283 Ft, azaz a végeredmény 34342 Ft.

@mindenki

Nézzetek rá a számlára, nekem jött feltöltési bónusz ajánlat az ausztrál openre. Gondolom megint mindenkinek más, de hátha valaki kapott olyat, amit nem érdemes kihagyni!  :ok:

Nem lett túl nagy,de köszi. 40 ezer HUF 111%-kal.

Nálam szokás szerint semmi. Ti egyébként használjátok rendszeresen ezt az irodát?

Idézetet írta: Carpeks Dátum január 15, 2024, 16:45:41Nálam szokás szerint semmi. Ti egyébként használjátok rendszeresen ezt az irodát?

Az elmúlt fél évben töltöttem fel vagy négyszer.

Nem tudjátok, hogy ez az iroda honnan szedi az oddsokat? Van e másik iroda ugyanezekkel az oddsokkal? Tehát arra gondolok, hogy pl. sok oldal van eltérő névvel de az oddsok ugyanazok.

Idézetet írta: BivalyBeno Dátum január 21, 2024, 14:50:40Nem tudjátok, hogy ez az iroda honnan szedi az oddsokat? Van e másik iroda ugyanezekkel az oddsokkal? Tehát arra gondolok, hogy pl. sok oldal van eltérő névvel de az oddsok ugyanazok.

Én nem tudom, honnan szedik, de az egyik legrosszabb iroda a piacon ebből a szempontból. Vagy épphogy el akarod kerülni a hasonlókat?  ;D

Idézetet írta: BivalyBeno Dátum január 21, 2024, 14:50:40Nem tudjátok, hogy ez az iroda honnan szedi az oddsokat? Van e másik iroda ugyanezekkel az oddsokkal? Tehát arra gondolok, hogy pl. sok oldal van eltérő névvel de az oddsok ugyanazok.
Saját platform, pontosabban lebutított bwin.

2 ezer freebet és 100%-os feltöltési bónusz érkezett 32 ezer értékben. Tudom nem mindenkinek, de akinek igen, annak segít.

A Sportingbull nálatok is megszűntette a sportfogadást? Csak a Kaszinó rész maradt.