Infós tippek by hillandkimi

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


OOOOOOOOO HAPPPPPPPYYYYYY DAAAAAAAAAAY !

Az elején picit megijedtem, hogy nagyképű lesz az Aston, de így már nyugi van :)

A mixem jött, a két spanyol közül a Zamora 2:1re nyert. Az Elche végül simázott, de a Gimnastic kihagyott egy tizit ! Holnap folyt köv :)

Amikor utolsó percben jön a tiped   :cya: :beerchug: :great:

#378 december 18, 2019, 21:54:43, hillandkimi
OLASZORSZÁG
Serie A

Sampdoria vs. Juventus Tipp: -1.0 AH V Odds: 1,67 Office: bet365 1:2 PUSH

Tippem elsősorban attól függ, hogy Sarri papa neki engedi-e a ménest, azaz egyszerre lép-e pályára Dybala-Ronaldo-Higuan trió, ha igen, akkor benne van a meccsben egy több gólos vendég győzelem, ha nem úgy áll fel a Juve, az esetleg egy szűkösebb zebra győzelmet sejtet, ezért a -1.0 ázsiai hendikep pont jó erre a találkozóra.


SPANYOLORSZÁG
LaLiga

Barcelona vs. Real Madrid Tipp: H Odds: 1,72 Office: bet365  0:0   :noway:

A Mestalla-ban az erősen tarcsis Valencia ellen majdnem megégett a Reál, ott jól éreztem nagyjából, hogy Zizu csapata nem szerez 3 pontot. Ma meg jön a Classico, a többiek írtak erről sokat, én csak annyit teszek hozzá, hogy egy Messi-vel jobbak a hazaiak.

#379 december 19, 2019, 16:39:04, hillandkimi
SPANYOLORSZÁG
Copa del Rey (infós)

Sestao River vs. Lugo Tipp: Továbbjut Sestao Odds: 2,05 Offcie: bet365 2:1   :great: :great:

Tegnap szépen jöttek (egy kivétellel) a kupa tippjeim, ma sem leszek rest hozni párat. A Sestao 2. helyen tanyázik a saját ligájában, míg a Lugo a B osztályban küzd a bent maradásért. Interneten szinte 0 infó volt a meccsről, de a hazai csapat honlapján azt írták, hogy telt ház és nagy show várható. Ugyanazt tudom mondani,mint a Zamora tippemnél, a Lugo valószínűleg dobhatja a kupát, mivel kurva szarul áll a B osztályban. Ennek tudható be, hogy Eloy Jiménez úgy döntött, hogy az alapcsapatból jó pár embert nem nevez.

A Lugo hiányzói: Alberto Varó (8/0 kapus), Peybernes(14/1 v), Canella (14/0 v), Carlos Pita(19/0 kp)? Seoane (18/0 kp), Iriome(11/2 kp), Leuko(4/0 v), Rahmani(13/0 kp), Malagón( 3/0 védő)


#381 december 19, 2019, 22:30:07, hillandkimi
BELGIUM
Belga Kupa

Anderlecht vs. Club Brugge Tipp: V Odds: 1,65 Office: Bet365 0:2    :great: :great: :great:

A hazai oldalon 9 sérült, míg a vendég Brugge-nél csak egy játékos maródi, elég rossz előjelek azoknak, akik az Anderlecht sikerében gondolkodnak. Kompany amióta itt van játszott kemény 6 meccset és most is kisebb sérüléssel küszködik, valószínűleg a padon kap majd helyet az egykori City bekk.

A házigazda hiányzói: Francis Amuzu és Killian Sardella rehabon vannak, Samir Nasri (húzódás), Landry Dimata (térd), Zakaria Bakkali (térd), Andy Najar (térd), Pieter Gerkens (láb), Philippe Sandler (térd) és Yari Verschaeren (boka)

Fél szemmel követem a belga bajnokságot és elmondható, hogy az Anderlecht idei szezonja nagyon félre siklott valahol, azt hiszem Frank Vercauteren a 3. edző, aki próbál valami értelmeset kihozni az amúgy elég drága keretből, ahogy nézem vele sem lett jobb a mutató. A Brugge minden megerőltetés nélkül 1-el kevesebbet játszva 8 pontos fórra tett szert és reményeim szerint hazája kupa sorozatát sem fogja fél vállról venni, főleg egy nagy riválissal szemben.


Várható kezdők:

Anderlecht: Van Crombrugge, Luckassen, Kana, Kompany, Cobbaut, Kayembe, Sambi Lokonga, Doku, Saelemaekers, Chadli, Roofe

Club Brugge: Mignolet, Mata, Mechele, Deli, Diatta, Vormer, Vanaken, Balanta, Ricca, Dennis, Tau

#382 december 19, 2019, 22:53:42, hillandkimi
SPANYOLORSZÁG
Copa del Rey

3 infós tipp, ahol megint a vendég csapatok passzolhatják a további küzdelmeket

Lleida vs. Espanol Tipp: Első félidő 1.0 gól alatt Odds:1,70 Office: bet365 Félidő 0:0   :great: :great:

Az Espanol számára ez kupa párharc "úgymond" jelentéktelen, az A keret pihenőt kapott, mert vasárnap kiesési rangadó vár rájuk a Leganes otthonában. Látva a B keretet, azért picit óvatos vagyok, mert akad egy-két ügyes játékos így is az Espanyol-ban. A Lleida sincs valami fényes formában az utóbbi időben és a hazaiak trénere inkább a hétvégi Sabadell elleni találkozóra tartalékolna. Ahogy kivettem, egyik fél sem kívánja ezt a 90 percet, lehet össze hoznak egy fasza kis 0:0 át, bepróbálom a félidő undert.     


TAMARACEITE VS ALMERÍA  Tipp: G/G igen  Odds:1,95 Office: bet365 2:2 :great: :great:

Guti ketté osztotta a keretét, az A szekcióból 8-9 játékos pihenőt kapott, míg a B műfüvön készült a ma esti kupa meccsre. A házigazdáról annyit érdemes tudni, hogy szoros együttműködésben van a Las Palmas-al, a jelenlegi keretből sokan megfordultak ott. Nos a hírek szerint mind két fél komolyan fogja venni a találkozót, Guti magával hozta az egyik legjobb csatárát Sekou Gassama-t (13/6), tehát elől lesz veszély a vendég támadásokban, plusz nézegetve a statokat és azt, hogy hátul az Almeria eléggé tartalékos lesz, a góloknak szavaztam bizalmat.   

Linares vs. Girona  Tipp: Hazai csapat 1,5 gól felett 3,75 Office: bet365 1:2   :bash:

A téli bajnok Linares (Tercera 9. osztály) otthonába látogat ma az erősen tartalékos Girona. Pep Lluís Martí hat kezdő játékosát hagyta ki az utazó keretből, név szerint  Juan Carlos, Maffeo, Alcalá, Granell, Borja García és Stuani-t. A lényeg, hogy a 16 találatnál járó és jelenleg házi gólkirály Stuani kimaradt, így kicsit a Girona gólszerzési esélyei erősen megcsappantak. A Linare-s viszont 37 találatot jegyez és nézegetve a keretét Rosendo Alarcon a maga 11 góljával kiemelkedik, de mellette a középpálya is elég gólerős. Ez a 90 perc nagyon izzadós lesz a vendég csapatnak....


Délután megnézem a Star Warst aztán, ha az erő velem lesz, hozom az infós meccseket .




#385 december 21, 2019, 11:27:56, hillandkimi
BELGIUM
Jupiler League

KV Mechelen vs. Oostende Tipp: H Odds: 1,60 Office: bet365 1:0   :ok:

Az Oostende picit tartalékos lesz ma este, a védelemből Capon és Skulasson, míg a középpályáról Canesin és D'Haese dőlt ki, mind a négyen alapemberek...

FRANCIAORSZÁG
National

GFC Ajaccio vs. Concarneau Tipp: 1,5 gól felett Odds: 1,90 Office:bet365 PUSH

Gyenge forma és pocsék gólátlag jellemzi mind két együttest, itt nem is a győztesre megyek, hanem a gólokra, mert úgy érzem, ez a 1,5 gól hendikep határ 1,9 ért meglehet. Hazai oldalon Balijon (14/0 első számú kapus), Guidi (12/0 v), Beusnard (10/0 cs), Pollet(11/5 cs) és Lippini kiesett, míg az US védelme sem lesz teljes, Le Joncour (10/0 v), Bernauer(16/0 v), Benali(10/1 kp), Ben Ali(10/1 cs) és Sivis (12/0 v) maródi.

#386 december 21, 2019, 11:28:37, hillandkimi
FRANCIAORSZÁG
Ligue 2


Le Havre - Chambly Tipp: -1.0 (AH) H Odds: 1,80 Office: bet365 1:1 :noway:

Rövid leszek, a Chambly-ból több alap ember maródi...

Auxerre vs. Nancy Tipp: +0.0 (AH) H Odds: 1,70 Office: 0:0 bet365 tét vissza

Ezen a találkozón szintén az a helyzet, hogy a vendég gárdából kb a fél kezdő kiesett, csak hát az Auxerre eléggé béna csapat benyomását kelti, ezért egy pici ázsiai hendivel megtámogattam.



Nancy piros, innét már illene ...

Rohadt franciák...

addig is

   :ok: :ok: :ok:

#389 december 21, 2019, 15:19:11, hillandkimi
ANGLIA
Premier League


Everton vs. Arsenal Tipp: Vendég csapat 1,5 gól felett Odds: 2.00 Office: bet365 0:0

Mind két csapat szenved, kevés a pont, rossz a mutatott játék, sok a sérült, a vezetők kapkodnak az edzőket illetően, hogy lesz-e ebből kiút valakinek? A szezon végén kiderül. Mindenesetre az Everton a Napoli-ban elbukó Ancelotti-t gyorsan, frissen leszerződtette, de az olasz ma még nem dirigálhatja a team-et, helyette Duncan bizonyíthat, hogy kár volt 3 meccs után leváltani. Az Arsenal Arteta-ban látja a kiutat, gondolom ennek az öltözőben nem sokan örültek főleg, hogy a spanyol maximalista. A spanyol küldetése: Minden játékos edzésen 120% -on teljesítsen és a jövőben egy támadó szellemű, labdabirtoklásra épülő Arsenal felépítése.