csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


#3615 március 05, 2013, 22:48:32, csabax
Borussia Dortmund - Sahtar Doneck

Tipp: 3,5 gól fölött
Odds: 2.55
Fogadóiroda: Pinnacle
Tét: 10


Hummels donyecki gólja sok pénzt és továbbjutást jelenthet a Ruhr-vidéki csapatnak. Mint emlékezetes, az ukrajnai mérkőzés 87. percében egyenlített a Dortmund hátvédje, ennek a találatnak köszönhetően végződött 2-2-es döntetlennel az összecsapás és e találat miatt reménykedhetnek nagyon a továbbjutásban a hazaiak.  Elképzelhető, hogy a párharc visszavágójáról éppen Hummels fog hiányozni egy kisebb sérülés és enyhe megfázás miatt, de arra nem érdemes fogadni, hogy kihagyja-e a mérkőzést vagy pályára lép. Összekapja magát és játszani fog. Szerintem. Mindössze Hummels szerepeltetése kérdéses, más hiányzó nincs sem a németeknél, sem az ukránoknál. Nálam (is) egyértelműen a Dortmund esélyes a továbbjutásra, de ettől függetlenül nem érdemes lebecsülni Lucescu edző csapatát. A donyecki csapat utcahossznyi előnnyel vezeti hazája bajnokságát és - ha nem történik valami elképesztően nagy csoda - meg is fogja nyerni azt, s a nemzetközi mezőnyben is többször bizonyította már, hogy helye van Európa legjobb csapatai között. Nem a közvetlen élmezőnyről van szó, hanem a legjobb húsz focicsapatról. Nálam ebben a kategóriában van a Dortmund is, így nekem arról is szól a két - közel azonos képességű - csapat párharca, hogy melyikük ragadja meg a lehetőséget és lép egyet előre. Jellemző a BL-re, hogy a legjobb 8-ban között általában szokott lenni egy-két - a pillanatnyi erőviszonyok alapján oda nem illő -, meglepetésnek nevezett csapat. Mivel a ,,nagyokat" már most összesorsolták, ebben a BL-idényben nálam több együttes (Dortmund, Sahtar, PSG, Schalke, Galatasaray) pályázik a meglepetéscsapat címre. Három gólnál többet várok a Dortmund-Sahtar mérkőzésen, már csak azért is, mert minkét csapatban több gólveszélyes játékos van és mindkét csapat védelme könnyedén feltörhető. Gondolkoztam azon is, hogy csak az egyik csapat (Dortmund) szerez gólt, de elvetettem a fogadást, mert a németek védelme sokszor nem végzi megfelelően a feladatát, ráadásul az ellenfélnél - többek között - Luiz Adriano és Mkhitaryan fog próbálkozni a gólszerzéssel. Dortmundi részről elsősorban Götze gólszerzésében bízom, de ha minden jól megy, akkor duplázni fog. No és - mondhatnám, hogy természetesen - Lewandowski is kapuba fog találni. Nagyon bízok Pjatovban, remélem, hogy összehoz egy-két potyát. Ha Pjatov is hozzájárul a dologhoz, akkor a két csapat játékosai könnyedén összehozzák az over 3,5 gólt. Pjatov segítsége nélkül nehezebb lesz a dolog, de nem reménytelen.

#3616 március 05, 2013, 22:48:45, csabax
Manchester United - Real Madrid

Tipp: 3,5 gól fölött
Odds: 2.59
Fogadóiroda: Pinnacle
Tét: 10


Jobb itt, mint a sitten! - mondhatja majd Cristiano Ronaldo, amikor az Old Trafford zöld gyepére lép és már semmilyen értelmes szöveg nem jut eszébe. Zajlik a felhajtás a médiában és nagy a hajcihő, de ez teljesen természetes, hiszen a Bajnokok Ligájában (is) minden a pénz körül forog. Ezúttal pedig horribilis összegekről van szó, hiszen a világ két élcsapata focizik egymás ellen, s az egyik csapatban játszani fog a világ legdrágább labdarúgója. Az a játékos, aki korábban a másik csapatban játszott, ott lett ismert és elismert játékos. Ott játszik most, ahol nagy kedvenc volt egykoron. Megfelelő marketing esetén sokak számára sok pénzt jelenthet ez a BL-döntőnek is megfelelő mérkőzés. Lássuk, hogy melyik irányból ityeg a fityeg: hazai részről Scholes, Phil Jones és Fletcher, a vendégektől pedig Iker Casillas kapus hiányzik majd a mérkőzésről. Majdnem azt írtam, hogy egyik csapatból sem hiányzik meghatározó játékos, de csak majdnem írtam, hiszen ugyan jó kapusnak tartom Diego Lopezt, de ő meg sem közelíti Iker Casillas szintjét. Szóval a vendégcsapatból hiányozni fog egy nagyon fontos játékos. Mivel nem csak gólt szerzett idegenben, hanem döntetlent is elért (az két csapat előző mérkőzése 1-1 lett), nem várható az angol csapattól, hogy a kezdő sípszótól kezdve alkalmazza a részeg ember esete az árokkal című forgatókönyvet.  Bár olykor lehengerlően szokott indítani a MU, szerintem most nem esik neki a spanyol együttesnek. Bőven elég kivárásra játszania, majd pedig kihasználnia a Real játékosainak hibáit. Ez a MU-Real élőben lehet ideális a fogadásra. Így mérkőzés előtt némileg rizikósnak vélem az over 3.5 gól tippet, de ha gyorsan jön az első gól, akkor szerintem borítékolható, hogy három gólnál több lesz a mérkőzésen. Ha pedig lesz Real-gól a mérkőzés elején, nagyon sínen lesz a tipp. Ha nem lesz korai gól és merevvé válnak a frontok, akkor valószínűleg bukik a tipp. Mourinho nagy mágus, s mivel spanyol bajnokságot nem fog nyerni ebben az évben, tuti, hogy tartogat meglepetést erre az összecsapásra. Ismétlem, szerintem élőben lesz jó fogadni a mérkőzésre, de mivel kezdés előtt kell tippelnem, bevállalom a rizikós változatot, s arra fogadok, hogy gólzáporos lesz a találkozó. Gólszerzésre Rooney, van Persie, Kagawa, Welbeck, Giggs, Cristiano Ronaldo, Higuain, di Maria és Özil is jelölt nálam, remélhetőleg ennyien összehozzák a szükséges négy gólt. Az sem árt majd, ha Diego Lopez és de Gea olykor bizonytalan lesz. Hajlok a hazaiak továbbjutására, bár ehhez érdemes lesz látni, hogy Rafael mennyire forrófejű és hogyan teljesít a Real Madrid kimagaslóan legfontosabb játékosa, Xabi Alonso.

#3617 március 05, 2013, 18:50:11, csabax
http://www.dailymotion.com/video/xm676n_manchester-united-4-3-real-madrid-2002-2003-champion-s-league_sport#.UTYrEaKG1Z4

Íme, Ronaldo. Nem a CR7, hanem az a másik, aki a világ valaha volt legjobb labdarúgói között is az élmezőnybe tartozik.

Amikor az ellenfél játékosának tapsolnak az Old Traffordon:

The Legend Ronaldo vs Man Utd - Season 02/03

Idézetet írta: csabax Dátum március 05, 2013, 19:34:51
Amikor az ellenfél játékosának tapsolnak az Old Traffordon:

The Legend Ronaldo vs Man Utd - Season 02/03

Mekkora meccs volt a 4-3as, te jóég. Beckhamről már tudtuk hogy megy a szezon után a Realhoz, ha jól emlékszem ki is esett a kezdőből, talán itt is csere volt, mégis kis híján hármat rúgott. És a szezon végén váltotta őt CR...the story continues :)

Idézetet írta: alexthebest Dátum március 05, 2013, 19:43:32
Mekkora meccs volt a 4-3as, te jóég. Beckhamről már tudtuk hogy megy a szezon után a Realhoz, ha jól emlékszem ki is esett a kezdőből, talán itt is csere volt, mégis kis híján hármat rúgott. És a szezon végén váltotta őt CR...the story continues :)

Igen, Beckham csere volt. Veron helyett áll be az utolsó fél órára és két gólt szerzett.


Idézetet írta: csabax Dátum március 05, 2013, 19:57:14
Redondo sarkazása sem volt csúnya:

Redondo-Raul (Real Madrid - Manchester)müthis hareketi

Klasszikus :beerchug: Mondjuk Redondo kicsit szürke volt számomra, mint gyereknek, így csak ennyi maradt meg róla ;D

Idézetet írta: alexthebest Dátum március 05, 2013, 20:01:22
Klasszikus :beerchug: Mondjuk Redondo kicsit szürke volt számomra, mint gyereknek, így csak ennyi maradt meg róla ;D

Hasznos focista volt, de ennyi. Legalábbis számomra. Érdekes, hogy róla mindig Mendieta jut az eszembe. (A spanyol nem futotta be azt a karriert, ami tehetsége alapján kijárt volna neki.)

Nem biztos, hogy Cüneyt Cakir jól fog ma éjjel aludni, de az tuti, hogy sűrűn fog csuklani az édesanyja.

Egy olasz tévé megmutatta, hogy a ManUtd Real elleni kezdőcsapatában szereplő játékosok hány évesek voltak akkor, amikor Giggs először játszott a MU-ban. (anni = év, mesi = hónap, vagyis Giggs debütálásakor De Gea 3 hónapos, van Persie pedig 7 éves és 7 hónapos volt)


#3626 március 06, 2013, 19:12:09, csabax
Aalborg BK - Odense BK Hány gólt szereznek? Több mint 1,5 1.25   :great:

#3627 március 06, 2013, 21:07:22, csabax
Elverum - Follo Elverum 1.15   :great:
KIF Vejen - FC Midtjylland FC Midtjylland 1.33   :noway:
   
Össznyereményszorzó 1.53

#3628 március 06, 2013, 19:59:37, csabax
RZ Pellets WAC - Red Bull Salzburg A 2-es csapat szerez gólt? igen 1.11   :great:

Élő:

RZ Pellets WAC - Red Bull Salzburg A 2-es csapat szerez gólt? igen 1.72   :great: