Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában


Az ilyen nyomorék Görgesz féléket deportálni kellene a tajgára havat lapátolni, meg jeget csákányozni, mert arra valók. Aki egy fos Zaklahova Stricikovát (aki tegnap három órás meccset nyomott a szintén penge Cohennel, majd utána még egy párost is) se tud legyőzni az rohadjon bele a mocsárba! Agyatlan német kúrva!

Kibaszott bet365. Fogadok 5:40-nél erre 2 mp-cel később 4:45-re ugrik a rohadt számlálójuk.  :redchug:

Tipsának kiadták az ukázt: közönségszórakoztató meccset a hazai fiúval :crazy:

A jó kurva anyádat Sticikova, hogy a párost is bemákoltátok! A rohadt élet bassza meg, hogy nem tudsz egyszer már kikapni! Dusevina és Gallovics meg rohadjanak meg, hogy ekkora láma gyökerek, szett és brékelőnyből, meg döntő szett 4-0-ról elkúrják azt a kibaszott meccset! Áááááááá azt a mocskos kúrva mindeneteket, hogy midig beszopattok! Faszcibáló ribancok!

Mocskos America Mg hogy még egy tetü gólt sem tudtok lőni  :wall: 

#2015 július 14, 2012, 11:49:53, andriska24
Amanmuradova-vrljic fejezzétek már be azt a k..va 2.szettet, olyan idióták vagytok csesszétek meg, mindketten, love-40 ről brékelőnyben 5 pontokat adtok a másiknak zsinórban, úgyis kiestek a köv. körben mind2en most már mindegy ki nyer nem???

Giannessi baszd meg az anyádat te mocskos csaló cigány akármi is legyen a vége. Nm igaz hogy 4-0ról megy ez a szerencstlen német 5-4, sőt meccslabdája van... Amit amúgy 40-0ról basztál el, úgy hogy előtte 3 bréklabdád volt40-0nál. Szerencsétlen féreg :knuppel2: :hanyas:

Tényleg takarodj a kurva anyádba...Kikapni egy ilyen német kis csicskától, aki még challengerhez is kicsi... De én vagyok a fasz hogy selejtezőe teszek...

Az összes Dán kézilabdás menjen a jó kurva édes anyjába, dögöljenek meg mind!!!!!!



Az összes Swéd kézilabdás menjen a jó kurva édes anyjába, dögöljenek meg mind!!!!!!

Hát Almagrokám ritka szar napot fogtál ki, hallod így kikapni!!!!!!!!! :crazy:
Javaslom hagyj fel a tenísszel hisz már Lenin is megmondta "Ami nem megy azt ne erőltessük".
Most már látom rád csak minden tornán az 1-2. körig szabad tippelni.

Az összes norvég U18-as kézilabdás menjen a jó kurva édes anyjába, dögöljenek meg mind!!!!!! Mai nap a Skandináv népek megkapták itt a topikban :D

Kurva anyját a chicago white soxnak, mi a faszért nem tudtatok nyerni legalább 2 ponttal,1 ponttal nyertek baszki ? akkor inkább szívtatok volna le 5tel, hogy baszódna meg az egész csapat :bash: :bash: :bash:

gajdosova és king a büdös kurva anyátokat basszátok meg ti kurvák!!!  :bash: :bash: :bash:

Rühes Hornets, hogy a fene enne szét titeket. 20 pontos előnyről hogy a homályba tudtatok kikapni :redchug: :redchug: :redchug: :redchug: :redchug: :redchug: :redchug: :redchug: :redchug: :redchug: :redchug: :redchug: :redchug: