Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában


Csupics a kurva anyád, de szétverném azt a mocskos irritáló fejedet :bash:


Csókoltatom a szerb kéziseket az x ért a puszit majd az oroszlán adja át.

Nem szoktam ilyet csinálni, de most muszály!

Rohadj meg USA! Olyanokat tettem a meccsetekre, amik szó szerint csak akkor dőlnek meg, ha minden csúcsot duplán fölülszárnyaltok! Nem igaz h 1 rohadt gyenge hendit teszek a meccsetekre -11,5 és az is pont bukó! Faszom h 0,5kosárral lecsúsztam a 228,5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! underemről!!! Kurva anyátokat! Ennyi tripla soha a büdös életben nem volt kosármeccsen még, ahogy ennyi USAi pont se, ahogy ennyi össz kosárszám se! Miért ma kellett megdönteni ezeket a fasszopó recordokat????????
Egész mecccs alatt, szünet alatt statisztikákat, meccs eredményeket néztem, és olyanokat raktam meg, amiket soha a büdös életben nem gondoltam volna h elveszítem! Életemet rátettem volna 1-2 megrakott fogadásomra, annyira biztos voltam benne, hogy a kurva életbe lehet dobni 153 kosarat??????????????????????????????  1-2 triplával igazán dobhattatok volna kevesebbet! Nem hiszem el h ilyenek h 151,5 USA kosár alatt nem jön be!!!!!!!!!!!!???????? ROHADJATOK MEG!!!!!!!!!!!!!!!:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Del Potro...., bezzeg amikor game hendivel raklak Federer ellen, akkor ilyen 6-1-es meg 6-2-es szetteket szipkázol be, most meg breakkel nyered az első szettet. Elmész a tudod hova!

Idézetet írta: hege1010 Dátum augusztus 03, 2012, 14:06:02
Del Potro...., bezzeg amikor game hendivel raklak Federer ellen, akkor ilyen 6-1-es meg 6-2-es szetteket szipkázol be, most meg breakkel nyered az első szettet. Elmész a tudod hova!

Pedig semmi extrát nem csinál az argentín, Fed sokat hibázik. De azért tényleg a kurva anyját, elbaszhatná:D

Igaz hogy leginkább mínusz pontot érdemeltünk volna, de egy x lehetőségét vették el tőlünk a bírók a spanyolok ellen. Vicc hogy egyik sportágban sem, de még a szinte nekünk kitalált vízilabdában sincs semmi tekintélyünk. A cselgáncsban a románt hogy jutatták tovább, a kéziseket is szopatták, vízilabdásokat is, fociban mindig mi húzzuk a rövidebbet. Sportdiplomáciában senkik vagyunk bassza meg :crazy:

Az atletikában eltiltottakat nem is említve, érdekes hogy csak mi bukunk meg mindig :bash:

Már mindenen felbaszom magam hihetetlen ez a nap, úgy írok be ide mintha muszáj lenne... De Federer hogy baszd meg a tehénlegeltető kurva anyádat, egy mákod van hogy akkor születtél amikor rajtad kivül senki normális teniszező. Hát egy mocskos féreg vagy bazmeg, elbukod semmire az adogatásod egy senkiházi, gyenge, Delpo ellen, amikor szerválsz a szettért ??? :o

Elég régóta nézek teniszt, de ilyet nem basztam 10-9-nél valaki adogat a meccsért füvön és semmire bukja...

Idézetet írta: hege1010 Dátum augusztus 03, 2012, 16:50:48
Elég régóta nézek teniszt, de ilyet nem basztam 10-9-nél valaki adogat a meccsért füvön és semmire bukja...
Az hagyján hogy valaki de ez Federer... Kedvenc borításán.

Idézetet írta: alexthebest Dátum augusztus 03, 2012, 16:53:39
Az hagyján hogy valaki de ez Federer... Kedvenc borításán.

Ez meg a plusz az egészben...

Basszameg mi ez az orosz tartalékos liga? 3 méterről kapura lőtt labda 5 méterrel felé megy, 5méterről leadott lövés mellé megy, passzolni és cselezni alig tudnak... röhej :fakk:

dögölj meg phelps, hogy már megint megnyerted az aranyat. kurva anyád!

Kurva anyádat Cohen!    :hanyas:

Kurva anyját a horvát-dén kettősnek:2guns: 14 perc alatt dobnak 14 gólt, aztán 5 percig semmit. SEMMIT, NULLÁT... WTF :bash:

Na akkor még1x gratulálok[fw][/fw] te rühös retkes geci COHEN te!  1.szett 4-2 40-0ről add le 4-5  mozgássérült geci...
                                                                                2.szett 3-1 ről meg 3-6 !!!!

Mindezt egy WR 1000 körüli ellen te világ szégyene.  WTA Montreal azzz...