Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában


Idézetet írta: ceruza Dátum augusztus 22, 2012, 16:57:41
A fogadóirodák élőben, mondjuk félidőnél is felkínálják ezt a lehetőséget? Vagy csak meccs előtt?

(vagy nézzem meg magam, ha annyira érdekel!?)

Míg véget nem ér a meccs, addig nyomatják..


  Klubi-04 ha mégegyszer rátok fogadok fagyon le a bet 365 szervere meg még a 90 perc után rúgtok gólt?
  Ha 90 percig nem sikerült utána már miért kell rúgnotok .Mocskos csatornaszökevények. :bash:

Anderlecht takarodjatok vissza a homályba... ennyi parasztbecsület nincs bennetek, hogy egy szalon remit lehozzatok...otthon meg majd 4 lesz közte. A kurva anyátokat üdvözlöm!

Idézetet írta: Dacsi Dátum augusztus 22, 2012, 14:45:55
Nem tudom hogy állhatott az 1x szorzója, de szerintem 2 felett volt az is.
Hát ja bíztam bennük meg mondom lesz ami lesz nem szarakodunk...:D Most már Jabbában bízom, hogy felfalja az összeset. Ez jutott.  :crazy:
Majd legközelebb.... ;)


A BUDOS KURVA ANYAD TE SZLOVAK SPORI ERRE PIROSAT ADSZ TE SZARFASZU CIGANY BASZNAD SZAJBA A KURVA ANYÁD TE MAJOM TE RASSZISTA CIGANY FASSZOPO!!!!!!!!!!!!!!!

Valdesz te rohadt fasszopó buzi geci!!! Hogy törne el a lábad, te világszerencsétlen!!!!!

"Lance Armstrongot megfosztják az összes Tour-győzelmétől"

Menjenek a büdös picsába, mocskos gecik! Utólag már mit arcoskodnak ezek a nyomorékok? Elveszik tőle és ki kapja meg? csak mert a mögötte második helyen végzők is doppingbotrányba keveredtek már nem egyszer, meg eltiltva voltak stb.

:noway: :noway:

Valdesz, még mindig a jó kurva anyádat!! Flegma, szerencsétlen balfasz!!  :bash:

A kurva anyád te zsíros hajú torres, hogy most kell életed meccsét játszanod...

A FASZSZOPÓ ROHADT KURVA ISTEN FASZÁT, HOGY NEKEM IS ÍGY KELL SZOPNOM MEGINT! MI A KURVA ANYÁTOKAT CSINÁLTATOK 80 PERCEN KERESZTÜL TI AUSZTRÁL GECIK??? CSAK EGY KURVA GÓL KELLETT VOLNA, ERRE LÓFASZT NEM CSINÁLTATOK! A VÉGÉN 10 PERC ALATT NAGYON KELLETT AZ  A 3 GÓL... REMÉLEM AZÉRT SOKAT FOGTOK SZOPNI. ANNYI NÉGER ERŐSZAKOLJON MEG TITEKET AHÁNY SZELVÉNYEM EGY GÓLON MENT EL :fakk:

Bassza meg az összes büdösgeci bőrszalonna játékost egy csorda ló!!!! Messzinek és ínesztának jusson a legnagyobb! :segg: Kurva anyjukat, mondjuk én vagyok a hülye, hogy ilyen cigányokra rakok... :bash:

Idézetet írta: Cesc18 Dátum augusztus 25, 2012, 19:19:27
A kurva anyád te zsíros hajú torres, hogy most kell életed meccsét játszanod...
lesznek még idén jó meccsei bőven úgy tűnik nekem...

Rohadj meg fasszopó PSG! Két 0-0 meccs zsinorban? 7-ik döntetlen zsinorban? Rohadjatok meg az Arsenallal együtt, szopkodjátok AZ ALkmaarar egymás f*sz*t! Nem igaz h 3db 0-0-ás meccsen szopom el a bankom ~20%-át!

Komolyan mondom ez a kibaszott  REÁL MADRID,.. Annyira hihetetlen nagyképű egy banda ha egy bíró nem nekik fúj akkor rögtön megy a sírás rívás, de az hogy 0-1re vezetve a félidőbe. Így kiengednek egy lófasz 0 Getafe ellen és kapnak 2 gólt amire válaszolni se tudnak... Pedig ottvan  nagy Ronáldócska meg a többi nagyképű buzeráns akik SZtároknak képzelik magukat de még egy kibaszott döntetlenre se tudták kihoznia mecset..

Bezzeg a barca képes volt az utolsó 20 percbe megfordítani a mecset.. Nem vagyok se reál se barca fan mert leszarom az összes csapatot, de szerintem a Barca és nem csak ez az egy mecs alapján de sokkal nagyobb szível és kisebb egóval focizó együttes..

Szelvény ami miatt kiakadtam:
Osasuna - Barcelona  Barcelona 1.20 :ok:
Getafe - Real Madrid DNB 1.10  :noway:   Értitek tutira raktam mondom simán nem merem megrakni, de a multkori dönci után legalább Xre kihozzák hát a nagy szart... MURINNNYYÓ MONYOONNN LE! :noway:    :hanyas: :hanyas: :hanyas: Real Madrid

Tét:2000