Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában


BUDOS KURVA ANYÁD MERCEDES HOGY NEM KÜLDÖD KI A PILÓTÁIDAT TE FÉREG ÉS FASZOM BELE HOGY AZ A BUZI FASZ VÉGZETT ELŐRÉBB CSAPATON BELÜL!!!!
KURVA ANYÁTOK!

Na takarodj zenit! Gondolom majd, ti is akkorát fordítotok, mint a bunda cszka-n. Hulkostól fulladjatok bele a gecibe amit postán küldök a klubnak!

A kurva zárt kapus meccsen miért nem lehet játszani egy kibaszott 1-1-et, ha már megegyeztetek, hogy remi lesz??? A Kondás gárda is húztad a picsába! Gyökerek!

Maria Sanchez, a kurva anyádért nem tudsz nyerni a szervádnál, hanem átengeded az ellenfélnek a szettet. A nyomorék anyádban maradtál volna inkább, te ótvar ribanc...

Kurva anyátokat Gifu érdekes mostanában 4 feletti szorzókal simán nyersz a rohadt bundás kurva anyátokat :bash: :bash: :bash:

Odabaszhatná már valaki magát ahhoz a kurva falhoz...  ;D

Idézetet írta: csacsa44 Dátum szeptember 23, 2012, 15:04:36
Odabaszhatná már valaki magát ahhoz a kurva falhoz...  ;D

Csak szólnod kellett :D


Kurva anyád Fognini!

A Drammen kézilabdacsapatból dögöljön meg minden egyes játékos!!!!

Idézetet írta: gerry Dátum szeptember 23, 2012, 17:31:02
A Drammen kézilabdacsapatból dögöljön meg minden egyes játékos!!!!

Csatlakozzanak hozzájuk a Videoton játékosai is.  :hanyas:

a hannoveri táposcsirke formátokat, hogy még a hosszabbításban is beengedtek egy kurva gólt

Az egy dolog, hogy a ferencváros győzelmével tízezreket nyertem volna, azt még megemésztem! De ez a lélektelen szar amit láttam, ez egy nagy guriga takony! Undormány. Maradt bennem egy szikrányi szimpátia a csapat felé a régi időkből, de ezennel ez el is múlt. Sose gondoltam volna, hogy egy szurkolóból lehet ellendrukkert, faragni, de az ftc-nek ez hosszú évek szorgos munkájával sikerült!
Lélektelen hulladékok vagytok, az egész játékosállománnyal együtt! Ez a véleményem!  :noway:

Komolyan vicc ez az olasz foci, szánalmas bunda az egész. Lazio-Genoa 3 mérkőzésen 7 gólt rugott a Lazio, míg a Genoa 3 mérkőzésen 6ot kapott. Erre egy kibaszott gólt nem tudott rugni ez a szerencsétlen Lazio.. Kikapott 8szoros oddson az inter, volt 0-0 is alig volt 2,5overes mecs olaszba tegnap.. Gondoltam akkor legalább az utolsó mecsen lesz vagy 3 gól.. De nem nem voltam telhetetlen megraktam hogy egy ilyen jó formába levő ráadásul hazai pályán lévő Lazio ugyan csak rúg már egy szaros gólt.. Félideig volt türtelmem nézni: Vége Lazio -Genoa 0-1 (5,5oddson..)SZÁNALMAS :lehany:  :bash: El is vitte a tegnap hasznomat.

Shvedova te agyatlan barom! :bash: Kétszer adogat a meccsért és képes elbaszni 4 meccslabdát, hát a kúrva anyját az ilyennek! :shockwhore_125: