Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában


FC Portóban játszó focisták....hát a jó büdös kurvaanyátok :) nem kerestek elég pénzt ott, rá kell tolni néhány lapáttal hogy eladjátok a meccseteket? Azért ennyire feltünően csinálni, hogy még egy 11est is direkt elbasztok? Persze pont azután hogy a benfica leXelt? Feltünő hasonlóság a mai Ajax meccsel :) Nagyon serényen dolgoznak ezek a kis geci ázsiai csalók, és persze ezekből nem lesznek kivizsgálások -.- így elemezzen, fogadjon az ember, mikor ezek a férgek eladják a lelküket egy kis apróért, focistaparódiák -.-

Nadal baszódjál meg, hogy nem tudsz megverni 2 szettben egy 5000. helyezettet....... Fú bazzeg de rossz vagy. 1.1-es oddsot basztál el te ratyi. baszódjál meg...........

#3002 február 11, 2013, 01:20:15, hege1010
Rafael Nadal ezúton üzenem, hogy egy két lábon járó vicc vagy! Értem én, hogy nem a világ legvilágtalanabb teniszezője Zeballos meg nagy napot is fogott ki, DE a harmadik szett elején úgy tele volt a gatyája, hogy azt öröm volt nézni te meg visszahozod a meccsbe, plusz 4-4-nél 15-30-nál úgy kivered a labdát a picsába mint valami beszari kezdő! Remélem soha az életbe nem épülsz fel és ha bundáztál akkor az ott keresett pénz mind menjen a rehabilitációdra te kis spanyol korcs! VAMOS RAFA!!!!!!!!
Ja és én is megérek egy misét, a brahi Zeballos helyett nagy tétes Nadal-t teszek kevés ilyen balfasz van!

Lám lám Janowicz, te is csak egy büdös amatőr vagy.


Köszönöm Ambros Martinnak, hogy 11 gólon tartotta a 2. félidőben az ETO-t, mert 12-vel már nyertem volna!
Azt külön köszönöm, hogy a világ egyik leglátványosabban támadó csapatából pár hónap alatt egy védekezésre koncentráló "eredménycentrikus" csapatot csinált, amely még 6 gólos vezetésnél sem meri rádobni a szerzett labdát az üres kapura.
A saját csapattárs lábára persze azért sikerül 3 méterről.
Ha nyernek, akkor is rossz nézni őket...

(Görbicz az 50. percben szerezte az első akciógólját, jól láttam?!)


Rohadt csigazabáló franciák! Az összes Angers és Lens játékos elmehet a picsába. Az még rendben is lenne, hogy a 90. percben egyenlít az Angers 10 emberrel, de mi a fasznak kell már ezután "hajtani" és belőni a 3. gólt is. Vagy erre volt bundázva a meccs?

Hibernian a jó mocskos kúrva anyátok,hogy legalább egy x-et nem tudtatok kihozni!!! Akasszátok fel mind magatokat!! :bash:

Idén először és utoljára néztem Pool meccset. Ezt az emészthetetlen hányadékot.  :fakk2: A jó kurva anyátokat!

Idézetet írta: Cpt. Szikla Dátum február 11, 2013, 22:54:05
Idén először és utoljára néztem Pool meccset. Ezt az emészthetetlen hányadékot.  :fakk2: A jó kurva anyátokat!

Tudtam hogy találkozunk itt. Kurva geci Liverpool...... és még a 2,5 over se jön mert a csicska bíró nem látja hogy a védő kézzel üt a labdába jólvan!  :bash:

KURVA ANYÁD GECI BETIS HOGY 30 KAPURALOVÉSBŐL NEM MEGY TI FASZFEJ SENKIHÁZI CIGÁNYOK!!!
2M-RŐL ÜRES KAPURA SE TI SZARHÁZIAK!!!15 PERCET EMBERELŐNYBEN IS FOCIZHATTATOK!!!
REMÉLEM EGY NIGGER BUZI SEGBEBASZ TITEKET MA TI SZARHÁZI CIGÁNYOK!!!!

Csókoltatom a Betis-t, meg a statisztikát  :crazy:

kurva anyád valencia hogy már az első negyedben elbukjátok a meccset

A valencia behúzta hosszabbításban :D