Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában


Pennetta te büdös ribanc! :redchug: A 2. szettet dupla breakhátrányból megbírod nyerni, majd 3. szett az 1. játékánál 40-0-nál fejben összeesel és 6-0-ra kiszopsz; kis gecc :bash:

Cfr Cluj szopjátok le a krva anyátokat, hogy hazai pályán az első félidőben 2-0ra szoptok az első félidőben. Bazdmeg nem hiszem el, bejön a Stuttgart meccsre a pontos első félidő eredmény ezek a retkes buzik meg nem fognak tudni felállni a padlóról, hogy legalább ikszre hozzák. mekkora tipp volt pedig ez a stuttgart ááááááááááá

Brose Basket a faszszopó büdös kurva anyátokat!!!! 0-7-el álltok a tetves Euroligában és nem igaz, hogy nem tudjátok szorossá tenni a meccset a cigány Unicaja Malaga ellen...Becsületből azt hittem hogy behúzzátok ti faszszopók de mi a picsát akartok ilyen 13-14 pontos negyedekkel...ennyit a jó kurva anyátok is dob! Hol a német mentalitás ti geciládák???

Kpaja be Benitez, a Brentford ellen pályára küld mindenkit, az EL-ben meg felküldi a tarcsi3-at! Aztán persze majdnem megszopják, de a 88. percben sikerül összekaparni egy fos gólt, hogy a továbbjutás meglegyen. De ennyire fontos kb. a cseszkinek az EL, inkább az FA kupa számít, a következő fordulóban ki is esnek biztos, de nem érheti majd szó a ház elejét, mocskos köcsög brigád! A napoliról meg szót se ejtsünk, megérdemelnék hogy dobogón se legyenek a Serie A-ban, a majom ott is Cavani nélkül, tartalékosan kezd, a szünetben meg mégis beküldi? Mit gondolt, ami addig 3*45 percben nem sikerült azt majd most 45 alatt megoldják, gólt lőnek mindjárt hármat? Cigány banda ez az olasz...  :fakk:  :fakk2:

Querrey te faszszopó, agyatlan! :bash:


#3096 február 22, 2013, 15:18:51, Pepi1990
Tursunov gratulálok hogy egyből lebrékelteted magad,rohadj el!!

Cigány vagy Tursunov ha elbukod szettelőnyből a meccset!!

kurva mocskos anyádat tomic geci
2 meccslabdád van és ráadásul te is adogatsz és elbaszod te istenverte szerencsétlenség

Idézetet írta: Pepi1990 Dátum február 22, 2013, 15:12:19
Tursunov gratulálok hogy egyből lebrékelteted magad,rohadj el!!

Cigány vagy Tursunov ha elbukod szettelőnyből a meccset!!

Szerencsére meglett  ;)

Undiano Mallenco mi a kurva anyádat csinálsz? Azon kívül, hogy alaposan rombolod a tőkémet.Lassan már csak a páros kiállítás segítene gyökér!

Freiburg - Frankfurt 0-0.. Szerencsétlen nyomorék gecik kiestem miattatok a maradjon talponból!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hogy nőne köröm a pöcsötökre.  :bash:  :bash:  :lehany: :hanyas:

gratulálok san antonio hogy 13 pontos vezetésnél a 4. negyedben sikerült kikapnotok
egyszerűen csak basszátok meg az anyátokat

antoane bennettau: csak annyit üzennék hogy bazd szájba azt aki kitalálta hogy neked teniszezőnek kell menni.
20!!! db breaklabdád volt és 2-t csináltál meg belőle beck 3/2.
döntőszett tiebreak 6-2!!! re vezetsz TE ADOGATSZ és kikapsz.
remélem soha többet nem fogsz 1 meccset sem nyerni

Igen folyamatosan így mennek el a meccseim.ezz a vicc kategória.
tök mind1 mire teszek úgy is elbasszák

Kvitova, lehet azért nem megy neked a játék, mert kocsányon lóg az buzi nagy Gülü szemed? Szedd össze magad te riherongy!  :bash: