Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában


Idézetet írta: ab_aevo Dátum május 28, 2013, 20:28:44
Nem ér rá szidni amikor már veszített?  :D
Lehet, hogy pont ettől táltosodik meg... nem tudhatod  :D

#3601 május 28, 2013, 21:00:42, Cavalorn
Idézetet írta: ragadozo93 Dátum május 28, 2013, 20:36:35
Lehet, hogy pont ettől táltosodik meg... nem tudhatod  :D

Pontosan! Kell egy kiz bíztatás.  ;D

Dögölj meg te fakezű, seggfej dodig!!!! Hát hiába bíztattalak?!  :bash:

Kurva anyátok, Sligo játékosok! Ottho nem bírtok gólt rúgni egy Dundalknak. Faszarcú banda!

Pavlik geci a kurva anyád bukd el 0-40 röl saját adogatásod.......... :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: MÉRT VAN ENNYI AGYATLAN BALFASZ AVILÁGOOOON ???????

visszavonva, de akkor is.. :)

Anderson hogy vinne el a mumus a gecibe a nagy füleiddel együtt. 3 szettlabda abból 1 saját adogatásnál, és semmi... Bravó te idióta :bash: :bash:

Fasszopó cseh ribanc kurva bazdmeg... Nyeri első szettet aránylag simán aztán kiszopik úgy hogy már 1-3 ról jött fel 4-3 ra. Na onnan kiszopik bazdmeg és utánna még mikor már elment a faszba a 11 ezrem szaros 200ft ból sima 6-2...mért szorakoznak velem ezek a teniszezőknek csúfolt ribancok velem ??? Ráadásul egy dagadék REZAI ELLEN. VICC :'(

Ohh hát olyan szépen végződött volna a nap, de a CSZKA Moszkvának bele kellett rondítani... Hogy a faszomba lehet 12 pontos előnyt eladni az utolsó negyedben... Otthon? 75-75 nél 2 ft, egyik se megy be... Persze hogy a Khimky meg bever egy duplát, és vége.. Nem szoktam bundázni, de a kurva anyátokat ez az volt :crazy:

Kurva anyátok PAOK, kiszopni vezetésről!! remélem nem is lesz meg nektek a BL selejtezős hely  >:(

A büdös kurva anyádat te rohadék cibulkova! Törjön el az a mocskos kezed te szarházi ribanc!!!!

Mocskos kurva anyádat te kínai féreg li! Basszon szét téged vagy 20 néger!

Nem tudom mi volt az oka, de rohadjon meg a mocskos román kurva Raluca Olaru, hogy 6-4, 4-1-ről képes volt kiszopni 6-4, 4-6, 0-6-ra egy 400-on felüli ribanctól! :hanyas: Fasznyaló ITFes ribancok! :noway:

Janowicz te mekkora gyökér vagy bazmeg... Brék, kézben a meccs, de mindig egyből jön a visszabrék... Hihetetlen >:(

Rohadt fasz szopó törpe kínai ribanc Li N. Mindig is utáltalak, nem is értem miért szavaztam neked bizalmat. FIZESD VISSZA A PÉNZEMET.

Köszönöm szépen, hogy nyertél, drága Isner, de a jó kurva anyádat, hogy ennyi kellett izgulnom miattad, te gyökér!  :redchug:

Nem volt egyszerű Isner, félelmetes mennyi BP ja volt utolsó szettbe, végül a másik amcsi kettős hibájával tudott brékelni, ha nem nyert volna elküldtem volna én is párszor a kurva anyjába.  :police: