Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Idézetet írta: Alk Dátum szeptember 04, 2013, 13:08:21
Baszd meg, be akartak törni hozzánk!!! Jövök haza a boltból, látom a kapu máshogy van becsukva, mint ahogy én szoktam, megyek be, hogy mi a szar van, aztán a ház sarkánál találkoztam azzal a rohadt cigány gecivel (olyan 38 körüli), miközben vinni akarta a szárítót a barom. Meglöktem, elküldtem a kurva a anyjába, hogy mi a faszt csinál itt, mobil persze nem volt nálam (se semmi önvédelmi dolog), így átmentem a szomszédba telefonálni, és kihívtam a rendőröket! Megyek vissza, az a buzi bent (én meg kapun kívül inkább (hátha kés van nála), aztán 5 percig szóval tartottam (szerintem szarrá volt gyógyszerezve), azt nem árultam el neki, hogy kihívtam a rendőröket, aztán meg is érkeztek szerencsére. Rendőröknek ellenállt, azok meg szolidan meg is jutalmazták érte, aztán bevitték. Nyomozók most mentek el, ujjlenyomatokat kerestek és találtak is, több dolog sem volt a helyén, fényképezgettek, meg felvették a sértetti tanúvallomásom. Ja, ha meg már ekkora faszkalap volt, feljelentettem fenyegetésért is, mert miközben megbilincselve ott feküdt (rajta egy rendőr), még meg is fenyegetett, hogy betöri a fejem. Persze én nem mondtam semmit, hülye nem vagyok, de annyit megfogadtam ott magamnak, hogyha legközelebb bejön (majd ha kiengedik, mert volt már rablása, betörése, minden szarja), akkor nem fogom hívni a rendőrséget, hanem ott helyben levágom a fejét annak a faszszopónak!! Szép napot mindenkinek, te meg rohadj meg a börtönben!! :fakk:

Kemény. Most láttam ezt a semmirekellő, büdös, bűnőző cigány gecit (nem rasszizmus, sem általánosítás, csupán személyleírás)! Kiengedték. Sebaj, én komolyan várom, hogy jöjjön be még egyszer. A kertben, a kapunál elrejtettem egy baltát, arra az esetre, ha bent lenne az udvarban, mikor jövök haza valahonnan, ha pedig itthon találna, a bejárati ajtó mögött vár rá egy 1,5-2 kilós hentesbárd. Alkotmányos jogom megvédeni a tulajdonom és a családom akár az élete árán is, én pedig törvénytisztelő állampolgár vagyok, szóval gyere csak! :ok:

Sajnos jó eséllyel téged ítélnének el, mivel nem arányos a védekezés... ha meg még az AI is megtalál ezt még kombinálhatják egy jó kis rászista indokból elkövetett támadással...
Magyarország 2013  :noway:

Ja, az előzővel arra akartam kilyukadni, hogy ha már baltád van, remélem akad kerted meg ásód meg lapátod is különféle kerti munkákhoz  ;)

Úgy tudom módosult az Alkotmány egy ideje, s most már nem neked, mint "elkövetőnek" kell bizonyítanod a jogos önvédelmet, hanem a vádnak az ellenkezőjét. És ez azért nagy különbség. Arról már nem is beszélve, hogy a múltkori ügy szerepel a rendőrségi nyilvántartásban, a kiérkező rendőrök tetten érték, továbbá feljelentést tettem az életveszélyes fenyegetése miatt is, aminek ugyancsak van 2 tanúja (rendőrök). Egyébként meg, ha még egyszer átlépi a kerítés vonalát, ő már nem fog tanúskodni, ez 100%.

Hát de nem értem mi az hogy kiengedték? Bűncselekményt követett el.. Később lesz a tárgyalás és addig szabadon szaladgálhat vagy mi?

Idézetet írta: Alk Dátum szeptember 07, 2013, 11:09:17
Úgy tudom módosult az Alkotmány egy ideje, s most már nem neked, mint "elkövetőnek" kell bizonyítanod a jogos önvédelmet, hanem a vádnak az ellenkezőjét. És ez azért nagy különbség. Arról már nem is beszélve, hogy a múltkori ügy szerepel a rendőrségi nyilvántartásban, a kiérkező rendőrök tetten érték, továbbá feljelentést tettem az életveszélyes fenyegetése miatt is, aminek ugyancsak van 2 tanúja (rendőrök). Egyébként meg, ha még egyszer átlépi a kerítés vonalát, ő már nem fog tanúskodni, ez 100%.
Jól tudod, szét kell baszni a fejét, csak semmi cicó.

Közre nem veszélyes, nem fenyeget a veszély, hogy bizonyítékot semmisít meg, menekülés veszélye nem áll fenn, blablabla...
folytassam még?

#4072 szeptember 07, 2013, 23:21:17, mikisun
Idézetet írta: Várda64 Dátum szeptember 07, 2013, 09:11:48
Mivel itt lehet káromkodni ezért idejöttem:

Láttam amit láttam, szenvedtem 15 millió magyarral együtt, de ez végképp kiverte nálam a biztosítékot:

A mai mérkőzést sajnáljuk, de a három év eredményeit tekintve nem szabad megkérdőjelezni az előrelépésünket – mondta a kapitány a meccs után.


puhapöcs! TAKARODJ!  :noway: Egy ganéj, hiteltelen, mocskos, élősködő tróger vagy egy csúszómászó gerinctelen féreg. UTÁLLAK mint a szart! Legszívesebben olyat vernék a fejedbe, hogy szétcsattanna. Már a jövődön jár az eszed? Tegnap alázott le bennünket minden szinten egy tetves szőröstalpú cigány horda és te az elmúlt 3 évről beszélsz? te féreg örülj hogy nem találkozol velem a mai nap, mert olyat vernék rajtad, hogy egy életre lecsuknának...., de legalább egy tetűtől megszabadítanám a világot.

Várda Barátom!
Nekem is ez a szöv.kap.nyilatkozat baszta fel az agyam!!! >:( >:( >:(
Hogy a qrva anyjába lehet ilyen badarságot mondani?!!!
Lófaszt nem léptünk előre!:wall: :wall:
Ki az az állat,aki ennek az ellenkezőjét állítja??!!!
Nem tudom,mire gondol Egérvári?!
Tán a FIFA ranglistára?
Nos,ott sem léptünk előre!
Miben léptünk előre?
A nagy csapatok ugyanúgy leszopatnak minket,ahogy illik!!
Majd ha Hollandiával partiban leszünk,na,majd,akkor beszélhetünk előrelépésről!!
Mikor majd a román,török,angol,olasz válogatottak könyörögni fognak a újabb selejtezős sorsolásnál:"Jajj,csak a magyarokat ne kapjuk ki!!"
Majd,ha kijutunk egy nagy tornára és nem úgy,mint rendező!
Na,majd ,akkor!!
Mikor is lesz ilyen?
Nos,a közeli jövőben biztos,hogy nem!
A vén pöcsnek tényleg le kellene már mondania!
Igaz,teljesen mindegy,hogy ilyen fos bandának ki lesz a kapitánya!
Szarból nem lehet várat építeni!
Látjátok!
Most is ledőlt! ;D ;D


A mocskos büdös kurva anyátokat, hogy meg ne basznátok semmirekellő, agyatlan puhapöcsű belga szarháziak.

Ejj Burnett, de egy homár vagy baszd meg! 4-0 40-15-ről, meg 5-3, 40-0-ről nem bírsz hozni egy szettet. :bash: Agyatlan! :noway:

Anyád picsáját Mattek Sands, 40-0ról elbaszod az adogatásodat, nyomorék!  :crazy:

Granollers remélem megpusztulsz te patkány.

Bassza meg a belga válogatott, hogy az utolsó negyedben annyit dobott, mint az előző háromban.  :fakk:

DÖGÖLJ MEG TIPSAGECI!!! EGY MENTÁLIS HULLADÉK SZAR VAGY!!!! REMÉLEM ELTILTANAK VÉGRE, MEHETSZ AZ UFÓFEJŰ TROICKI BARÁTOD UTÁN TE GENNYLÁDA SZAR!!! :bash: :knuppel2: :2guns:

Te patkány Isla. A kapu szájából szinte hogy a fenébe tudod elrúgni a labdát egész Palermoig, te görény