Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


Idézetet írta: alexthebest Dátum december 11, 2013, 13:22:17
+1
Féreg Bayern :crazy: Biztos jól fizetett, így van mit tankolni az Audiba...
Így van, hallottam is, hogy Robben beregisztrálta az anyját, bedepóztak 230 eurot, plusz a bónusz, és megtolták keményen.

FK Zenyit Szankt-Petyerburg

#4307 december 12, 2013, 10:51:49, rosco
Továbbá a kurva anyját annak, aki kitalálta, hogy szántsák fel a Galata térfelét kis traktorral!

Psg csicska handball, megint szopatom magam a kézivel. Madafaka gecik, a torkotokat elvágom BG késivel! :crazy:

Szar hulladék Nanterre! Remélhetőleg otthon szopat majd szét titeket a Fener és a Partizan pedig behúzza a ruszkik ellen. Ti pedig mehettek a picsába, ahova valók vagytok. Hogy verték ezek meg a Barcelonát idegenben?

Hogy a büdös kurva gecibe lehet 1 p. alatt két gólt szopni, Metz. Kurvára erre pihiztetek nyomorék köcsögök! Ha eltudnék hányni a franciákig... :hanyas:

Remélem bazmeg megrohad az összes volános geci hokis paraszt.törjön el mindkét lába az összes szarfaszúnak emberelőnybe gólt kapni 40 másodpercel a harmad vége előtt.Gratula szopjátok ki a faszt :bash:

Ááá, visszatért a régi átok, tetves 2-3 percre megyek ki, ezalatt volt két gól. Ááááááá  :redchug:

Joselu így újév közeledtével kívánok neked 2014-re egy kettős lábtörést hogy legközelebb még véletlenül se rúghass 11-est te nyomorék geci.Ja és dögölj meg te szemétláda.

Dögölj meg geci Leverkusen! De én vagyok a buzi fasz mert teszek rátok miközben egy tetves játékost sem ismerek tőletek. Na jó, talán egyet, de az meg az edző...:D

#4315 december 15, 2013, 23:06:57, oldsmuggler
Rohadék Lyon hányszor de hányszor megfogadtam már hogy titeket soha... de hát megérdemlem.
Szarok a pofátokra. Szopassátok a kurva anyátokat.

A hétvégi tetves, rohadt szemetek:  Real Madrid foci, Románia női kézi - Ezeknek elég ha megverik a magyarokat, onnantól minden meccs le van szarva.
Ja és én is, mert elbasztam a tippet a Fortunawin-en, 02 helyett 12 volt a tipp a Dortmundra, bár sztem az iroda csalt, én ilyeneket soha nem fogadok. Legközelebb kinyomtatok minden tippet. :bash:

Nanterre baszom anyátok, ti fasznak a szopói, mocskos francia köcsögök! :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas:

Dögöljön meg az összes buzi a Knciks-ben, már sokadjára basszák el a végjátékot, persze mikor komoly zsével vagyok rajtuk.
Egy Ravens siker életmentő lenne...

Idézetet írta: Szurki Dátum december 17, 2013, 04:08:17
Dögöljön meg az összes buzi a Knciks-ben, már sokadjára basszák el a végjátékot, persze mikor komoly zsével vagyok rajtuk.
Egy Ravens siker életmentő lenne...
Tovább lélegeztetsz   :D