Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában


Tetves buzi efes,most bundázza el a meccset!
Kurva anyátokat!

Kibaszott szerencsejátékos skandinávok, hogy minden fos sorsolást ők nyernek meg!

Uhh, véletlenül beidéztem magamtól.. Úgy néz ki, hogy sok volt az egy kancsó forralt bor. ;D

A kurva anyjukat!
Egy állat vagyok!
Miért fogadok én,ilyen fosokra,mint ez a csicska fülöp szigeteki ratyi bajnokság?! :wall: :wall:
Buzi vendég ánuszoló szarpöcsűek vezetnek majd 20-szal,mondom megtolom kis apróval,ezt már nem lehet elbaszni 2 negyed alatt!
Nem a faszomat!
4 perc alatt is el lehet baszni!
Jó 14-0-át repesztettek a buzi hazaiak!
Elég,ha csak én valaki ellen fogadok,az a tetvedék egyből megtáltosodik!
Mivel 6-ra feljöttek min.bukóval inkább kiszálltam!
Faszom se izguljon pár dolcsi nyereségért,a bukta meg több lenne.
Szóval,húzzanak a kurva kibaszott anyjukba az összes buzeráns fülöp szigeteki kosaras csicska,vezetőséggel,mindennel együtt!
Kibaszott bohócok!

Tudja valaki mi a fasz van a Montepaschival???

A kurva anyját a partjelzőnek! :fakk:

A Kurva anyátokat geci Rangers  :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :wall: :wall:

Szemét evertoni gecik! Anyátok abálná a farkatokat köcsögök. Valamit éreztem, de hiába: Még HD-ben sem tudtam velük nyerni. Elvitték a 4-es kombim.


Idézetet írta: TiB Dátum december 26, 2013, 18:23:14
Az ajándékutalványokat sose értettem miért jók. Megkötik vele, hogy melyik üzletben használhatod fel, nincs visszajáró, és stb. Lényegében pénz, a sima pénz büdös, vagy mi a faszom? Ma láttam, hogy egyik rokon a másiknak ad egy olyat, amin még az érték sincs feltüntetve, szóval csórikámnak egyelőre rejtély, hogy mennyit kapott. Na és akkor amiért itt vagyok, a saját vizeletét igya meg...aki kitalálta az ajándékutalványt. A Rangerst meg vegye meg egy ősangol gazdag pali és szántsa be a pályájukat, majd hintse be a királynő által megszentelt angol sóval, amiért a 94. percben képesek voltak gólt kapni. 1.10-ért a faszért rakom ezeket. :noway: :noway:

Az ajándékutalványokat bizonyos boltok fogadják csak el fizetőeszközként, legtöbbször ezek a boltok is bocsátják ki az utalványokat, érthetően nem érdekük, hogy te máshol vásárold azt le.

Szerintem ajándékutalványt adni akkor lehet - bár én még nem tettem  ilyet - ha fingod nincs, mit vegyél és minek örülne a másik, valamint simán pénzt adni kínosnak érzed.

Az utalvány leegyszerűsíti az életét az ajándékozónak, növeli a forgalmát a boltnak, aki ajándékba kapja, az meg ne nézze a fogát, hanem simán örüljön neki!  hehe



Kurva anyátokat bet365   ,hogy az esélyesebb  fogadást  élőben nem engeditek  de a párját  3.8 ért azt lehet fogadni  akkor mi a kurva anyátokért teszitek ki a szorzót  mért nem zárjátok le az egész  fogadást ti majmok  :bash:
Ma már nem az első ,hogy érdekesen  zároljátok  a fogadást  de ti basztatok rá mert úgysem jött volna   :noway: 

Lada, a mocskos kurva szátokat, retkes ribancok. Az, hogy a kopasz dagi egy agyhalott barom, még megértem. Azt is megértem, hogy retardált faszszopók vagytok, mert a legtöbb orosz válogatottat adó klub vagytok, de még a labdát sem tudjátok vezetni... Garanina, értem én, hogy hülye vagy ehhez a játékhoz, de akkor miért nem mész szemetet szedni?! Davidenko, te is egy rakat fos voltál ma, hát mit csinálsz ember?!

Arról nem is beszélve, hogy ezek a retkek még a heteseket is rendre kihagyták...  :crazy: :lehany:

Két ekkora egy impotens fasz csapatot mint Canaria-Barca..... :redchug: :redchug: :redchug:

Hajek te faszfejjjjjjjjjj

pörögjél ezerrel Brindisi a kurva anyátokat!