Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


Száradjon le Fognini pofájáról a bőr? :D :D

Idézetet írta: Kagawa Dátum június 23, 2014, 13:22:27
Vajon hányszor szopatom még meg magam ezzel az ukrán kurvával?  :crazy:

http://www.eredmenyek.com/merkozes/SnzoRnXm/#osszegzes;1

Remélem seggbepakol meccs után a Tsonga-Monfils-Brown trió ( egyszerre )
Remélem ezt a szerencsétlen Tsongát is seggbapakolja valaki! :bash:

Querrey te világtalan geci. Egy megnyert szett ment el te idióta. Mivel utolsó meccsem a kombin, könyörögj hogy még ma fejezzétek be és nyerjél is  :knuppel2:

#5223 június 23, 2014, 20:57:33, dynand
Hihetetlen bukószériába kerültem a VB miatt. Az lehet, hogy a meccsek többsége élvezetes, de mikor egymás után jönnek az elképesztő meglepetések, ezzel egy időben egy valag pénzem tűnik el a lefolyóban, nem igazán tud őszinte lenni a mosolyom. Tegnapi napon el is döntöttem, hogy egy petákot nem fogok tenni ezután a VB-re  :cya: U.i.: üdvözlöm az olasz, az angol, a belga csapat tagjainak összes női felmenőjét, illetve sok boldogságot és hosszú életet kívánok a Nigéria-Bosznia meccsen bíráskodó patkány bandának!  :crazy: (a svájci csapat tagjaira pedig remélem rászárad a büdös sportszár, amiért képesek voltak 5 kibaszott gólt bekapni a franciáktól)

Idézetet írta: Greipel Dátum június 23, 2014, 18:29:57
Száradjon le Fognini pofájáról a bőr? :D :D

Csak megnyerte, így tovább él a buliszelóm. :D

Idézetet írta: alexthebest Dátum június 23, 2014, 19:59:13
Querrey te világtalan geci. Egy megnyert szett ment el te idióta. Mivel utolsó meccsem a kombin, könyörögj hogy még ma fejezzétek be és nyerjél is  :knuppel2:

Te csicska geci, 3 meccslabdáról nem tudtad befejezni, most meg egy, azaz 1 kurva game miatt holnap is jöhetsz te faszkalap. Hogy lehetsz ilyen kurva nagy gyökér???

Kerestem kutattam és rá találtam egy egész jó bukira sbr-en b minősítésű . Kezdő bónusza retek 20x rollover, mind1 mondom ki tudom hagyni. Ingyen pólóról is lemaradok (mert csak kanadaiaknak küldenek)jó semmi gond. Ami igazán érdekelt az ez volt http://www.gtbets.eu/sportscalendar olyan mint az unibet-es volt csak jobb promokal. Regisztrálok be akarok fizetni de azt már nem tudok, chaten azt írták ki vagyunk zárva therms-ben ilyet persze nem találtam.
Elment 1 órám a semmire :fakk:

Mi a faszom olyan nehéz azon a kibaszott 11-esen, hogy 10 perc alatt kettőt is ki lehet hagyni? Rohadt faszszopó kurva anyátokat féreg gecik  :fakk:

A tajvani seggdugasz kurva anyádat, te nyomorult Lu, baszódtál volna meg ahelyett, hogy Wimbledonba tolod a mocskos pofádat. Rohadt féreg!!!!!!

Idézetet írta: Greipel Dátum június 24, 2014, 15:01:30
A tajvani seggdugasz kurva anyádat, te nyomorult Lu, baszódtál volna meg ahelyett, hogy Wimbledonba tolod a mocskos pofádat. Rohadt féreg!!!!!!

Üdvözlöm az eredmenyek.com-ot is, mert nem frissítik az eredményeket, nekem meg ilyeneket kell írnom. Azóta már nyerésre áll a faszkalapja... :D

Mahut..verd any..ba :bash: :bash:

Karlovic, takarodj a 2 méteres kurva apádba, hogy ez a senkiházi, kvaliban kieső, szerencsés vesztes Dancevic 3 szettben hazaküld füvön!!!! Rohadjál széjjel!!!!!!!!! Rühellem a mocskos kurva pofádat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szemét görény. Persze salakon meg sorba nyerted a meccseket, azokat is, amire nem is számíthattunk volna. Mocskos rohadék!!!! Szombat óta vártam már erre a kibaszott nyomorékra, már csak ez volt hátra a kombiban. Az isten basszon meg, utána fojtsd magad abba a kibaszott Temzébe, úgyis ott van közel!!!!...

Carlos Vera, hogy a rák egye ki a szemeid, te rohadék csaló bundáskenyér!

Gulba te lángosképű, a tegnapi Zopp elleni 0-3 ezerszer jövedelmezőbb lett volna pokémon!

#5234 június 25, 2014, 16:15:44, ZTE88
Tegnap óta belefutottam egy negatív szériába:

Az esti olasz - francia felkészülési kosármeccsen 81.5 es TT m volt a franciákra. 14 pontos utolsó negyed elég lett volna tőlük. Az utolsó negyedben 8 perc után 3 pontnál voltak, 16-9 es 4. negyeddel 66-77 lett, még a 77.5 es alap TT-t is kinyuvasztották.

A hajnali puerto ricoi meccs sokba fájt: 2.75 ért Sancturet raktam idegenben, ez egy nagyon erős kis csapat, Santiagoval. Leon Williamssel, Dalmauval.... egy védekezős meccsen +11 el vezettek az első félidő derekán (28-17), + 9-el a 3. negyedben (49-40-re), aztán szétestek, mint a szar. 74-70re kaptak ki.

A legdurvábban ez a kínai kosár HC ment el: Ez egy izmos 1000 es odds volt minimum, így nagyon régen vesztettem:

A Jiangxi-re volt +17.5 es em. A kiscsapat 54-45-re nyerte a félidőt A 3. negyedben 15 el vezettek, itt már 1.6 as ML-t adtak rájuk, fel sem merült, hogy elmehet a + 17.5 es HC m. Az volt a feladat, hogy 33 ponttal ne forduljon át a meccs. Hát átfordult!!!!! 2  perccel a meccs vége előtt is +7.5 esre adták őket, de valami irgalmatlan baromságot követtek el és 9-31 re bukták az utolsó negyedet. Nem találok szavakat erre. Tehát + 15-ről -36 ot kaptak másfél negyed alatt. Ez dobogós helyezést érdemlő vesztés volt.