Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában


Idézetet írta: ZTE88 Dátum június 26, 2014, 18:23:28
Már kezd olyan érzésem lenni, hogy teljesen mindegy, hogy mennyit foglalkozik az ember egy sportággal, hiába a megfigyelés, hiába a meccs 80% án a jó teljesítmény a végére úgy tűnik, hogy szart sem ér ez az egész. Ugyanott vagyok vele, mintha egy utolsó kocsmában félkarú rablóba szórnám a pénzemet.

A kuwaiti kosárválogatottra raktam egy +14.5 es HC-t Tunézia ellen, azért mert lekövettem a felkészülési meccseiket és meggyőztek, hogy érdemes megbízni bennük, főleg, hogy spanyol edzők készítik fel őket. A tunéziaiak gyakorlatilag még el sem kezdték a felkészülést, nem voltak összeszokottak, mégis elment a tippem.

Kuwait 37-30-ra nyerte meg a félidőt. A +14.5-es alap HC + 1.5-re változott ekkorra! Nos az lett volna a kurva nagy feladat, hogy a darálós, passzív, verekedős kosárlabdát játszó tunéziaiak ne verjenek Kuwaitra +7 ről 21 pontnál többet a második félidőben. És mi történt, ismét faszság:Tunézia a 3. negyedet 17-30 ra nyerte, tehát annyit dobtak ebben a negyedben, mint az első félidőben összesen. Innen már nem volt megállás, Kuwait teljesen összezuhant és már 23 ponttal szívtak. 2 perccel a vége előtt 65-78 ra visszajöttek, de itt is kaptak egy 0-6 ot és 65-84 lett a vége. Tehettek egy szívességet ti aljas tevebaszó fejkendős mocsadékok.   :noway:
Irány a bet365, és félidőben Cash Out funkció, a nyeremény 80-90%-a zsebben, és szarni rá a meccsre

Idézetet írta: georgeboyd Dátum június 26, 2014, 19:09:04
Irány a bet365, és félidőben Cash Out funkció, a nyeremény 80-90%-a zsebben, és szarni rá a meccsre
95% ban ott játszom, csak az Unibet kosárra sokszor jobb HC-t ad ki, jobban figyelni fogok ezentúl, álmomban nem gondoltam volna, hogy a semmiből így elmennek a HC-k.

Geci számító mocskos népség   Francia + Német  :lehany:

Ohh Broncos hogy a büdös kurva anyátokat! Hát akkora tuti volt ez hogy nem igaz. 22-0-ig az is volt. Aztán lett 22-24, mindjárt vége  :redchug: Úgy hogy az elmúlt fordulókban pontot sem szerzett a Sharks. Ezmifaszom?

na jól van hagyom ezt mára  :redchug: 3.szettben miután semmire hozza adogatását Anderson megteszem hogy megnyeri a meccset 1,38ért. Erre zsinórban 6 labdamenetet nyer Fognini, kétszer hozza semmire a sajátját, aztán kétszer brékel . Hogyne bazdmeg  :)

#5255 június 27, 2014, 18:56:01, ncis88
Kurva anyádat te mocskos cigány Jovanovski. Kétszer adogatsz a meccsért és leadod meccslabdáról. Kikapsz ettől a rusnya Smitkovától. Hogy ütne el egy vonat te balfasz kurva

3meccslabdát hárítottál, most már ne bassz ki velem, mert megkereslek.


kurva anyádat.. igazi tróger vagy.

#5256 június 27, 2014, 20:34:37, dert
Elmész te a picsába, Hewitt.  :bash:

Vissza jössz a meccsbe, erre elcseszed te szerencsétlen, mocskos ausztrál  :redchug:

A Gumiszobát átírhatnánk erre a címre: "Akiket pénztől fosztott meg a tenisz sport.." :D
Köcsög az összes! Nekem ma már 15 rugómat vitték..

Idézetet írta: 26juventino Dátum június 27, 2014, 19:34:36
A Gumiszobát átírhatnánk erre a címre: "Akiket pénztől fosztott meg a tenisz sport.." :D
Köcsög az összes! Nekem ma már 15 rugómat vitték..

Adom... Lassan ott tartunk, hogy Djokovic és Carreno-Busta salakos challenger meccsein kívül már senkiben sem lehet megbízni.

Heh, akkor folytatnám a sort Berdych barátunkkal. Apád szarjon anyádra te köcsög.

Szemét Siena, bő 6 perc alatt 8 pont kellett volna, döntő 7 meccsen:


komolyan mondom hogy tiltsák le a gecibe ezt a kibaszott bet365-t ilyen buzi rohadt geci darts élőzést.. 1.72 pipe leg.. tudjuk..dobásonként rángatja az oddsot, így nem tudsz feladni valamit, teszek a leg-re, ellenfél Tripla 20... azonnal ránthatta volna felfelé az oddsot, és nem  megy fel a tipp.. Erre kivár a geci rendszer, de oddsot persze nem változtat, bebassza a 180-t a kurva ellenfél, de az oddsot 1.72-t hagyja, hát szakadj meg a kurva anyádat, persze hogy felvitted te geci mocskos állat a szar tippet

Ez a Maximo Gonzalez köcsög kurva, leszophat tövik basszameg! Hogy a kurva életbe tudtad elbaszni bazdmeg azt a kurva sok szettlabdádat te fasz... kész katasztrófa a mai nap, kurva élet!

Nishikori bazdmeg, mi a faszomat csinálsz?? :redchug: :redchug:

Mennyire szánalmas és erőtlen ez a brazil csapat.Hogy ezek nem lesznek világbajnokok az tuti!