Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


büdös tetvedék geci autista, add le a lehető összes előnyt a jó kurva anyádat

Visszavonulok egy kis időre, mert tarthatatlan, hogy bármire teszik, hosszú napok óta mindig minden elmegy. Búcsúzóul: öld meg magad, te tetves rühes köcsög benga Isner, hogy végignézetted velem ezt a kibaszott nagy szart a semmiért, te utolsó szarházi buzi féreg!!!!!!!!!!!!!!! Kuznetsov pedig bassza meg a jó mocskos hájas bundás kurva anyját!!!!!!!

Bónuszforgatás miatt 3.6 ért tettem egy német női ITF selejtezőre:

2 német lépett pályára, én Matvyenkora raktam, aki orosz vagy ukrán származású lehet, ezen a szinten nem rossz játékos, nyertem már vele, de ma kinyomta a kapcsolót az agyában.

4-6 1*-2 re vezetett Matvyenko, ezután elfelejtett teniszezni: 11-0 ás söprést kapott Geuertől. Biztos valami náci harci drogot szedett be a kiscsaj. Inkább 1000 szürkeagár, mint egy női ITF.



Mocskos Bate......

Minden hazai csapat össze tudott kaparni legalább egy ikszet a bl-ben, kivéve ezt a gané tetű panathinaik​oszt. Mi kellett volna 30 rugóhoz egyedül? Panathinaik​osz 1x. Baszódjanak meg ezek a tetves gecik, a két kapufájukka​l, meg az örök szerencsétl​en, csődben úszó országukkal együtt! A belgák meg fürödjenek szarban, mert még egyszer ennyi szerencséjük nem lesz ebben az életben hogy két helyzetből két gólt lőnek!

A kurva anyádat Tomic... :bash:

Bravó Loki!Már meg sem lepődök,hogy egy magyar csapat így esik ki!TIPIKUS,TIPIKUS,TIPIKUS!

Kibaszott magyar "profi" futball! :hanyas:

Behlev/Culav a kurva anyátokat! Rohadt életbe, strandröpiben 3-4 pontos előnyt is művészet eladni, de nektek 6-ot is sikerült. Szemét kurvák! Ja, hogy túlórában behúztátok, így más.

Dodig te szarfaszú kapd már össze magad!  :bash:

Idézetet írta: alexthebest Dátum augusztus 06, 2014, 18:41:10
Dodig te szarfaszú kapd már össze magad!  :bash:


1-5 ről visszajött azért a paraszt a végén :D


Idézetet írta: kreatos Dátum augusztus 06, 2014, 19:53:17

1-5 ről visszajött azért a paraszt a végén :D

Kicsit később, de eljutott hozzá az üzenetem  ;) Kár hogy addigra cask out volt  :bash: ;D

Több tonna szar zúduljon a Nicosia és a Helsinki összes játékosára, hogy nem bírtak legalább 3 gólt lőni a meccsen.. Felemelő érzés egy meccsen bukni... BASSZAMEG!