Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Viborg, annyi sikert kívánok a teljes szezonra neked, mint amennyiben ma volt részed  :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

CSM Bukarest +1-gyel mentek neki a végjátéknak, ti támadtok és 3 perc alatt kikaptok? :D
Tiszta szégyen. Kecsegékre többet nem teszek. Ugyanennyi sikert kívánok az egész idényre, mint amennyiben ma részesültetek.  :bash:

Kurva magyar ifi meccs hogy lehet 0:0 ? :S: S: ::S:S:S

#5643 augusztus 23, 2014, 14:05:21, alexthebest
Uramatyám ezek az iráni röpisek mekkora szutykok. Ezekre tettem???  :bash:

20-16...21-22, szakad a cérna a kurva anyátokat  :crazy:

hajrá Irán, meg lesz az
én is fogadtam Iránra
áramszünet?

Idézetet írta: lulu65bj Dátum augusztus 23, 2014, 14:18:59
hajrá Irán, meg lesz az
én is fogadtam Iránra
áramszünet?

Nem tudom mi van, mobilnetről vagyok. De amikor beugrik a kép, gyanúsan sötét van  :)

Idézetet írta: alexthebest Dátum augusztus 23, 2014, 13:46:46
Uramatyám ezek az iráni röpisek mekkora szutykok. Ezekre tettem???  :bash:

20-16...21-22, szakad a cérna a kurva anyátokat  :crazy:

Hihetetlen bazmeg hogy minden előnyt le tudnak adni... Megint 13-10... 15-16. Ezzel mára ki is égtem, rohadt köcsögök.

Ez a gyökér Hertha Berlin képes lesz 2-0ról elbukni...?

Chelsea, "gratulálok"...  :noway:


Már megint az a kurva 0:0 !!!
Paks-Újpest  0.5 gól alatt 7.50 - felett 1.02. a tiippmixpro-n. Csak arra kell vigyázni, nehogy rúgjon valaki gólt. Semmi bundagyanú és szép pénzt lehet kaszálni. Valamit lépni kellene ez ellen. Javasolnám az illetékeseknek a 0:0 eredmény esetén mindkét csapatot -2 ponttal büntetni. Szerintem ez megoldás lehetne. Igaz, vannak kiváló, remek gól nélküli mérkőzések is. Ez esetben ez nem járható út. De akkor is valamilyen formában megoldást kellene találni, mert ugye a mérkőzésekre a néző még mindig a gólok miatt jár ki.
Ötlet?


Rohadt eső :bash: De a spori is miért engedi megrendezni a meccset ilyen talajon?? Totálisan alkalmatlan a pálya és sérülésveszélyes.

unibet kaszinó, a retkes, tetves kurva szádat. Komolyan mondom, a büdös kurva életben nem játszottam még ennél nagyobb rakás szarral. Ennél a kibaszott irodánál csak veszíteni lehet, hogy baszódnál meg te szar. remélem hamarosan csődbe megy már ez a retkes, tetves mocsok iroda.  :bash:  :bash:  :bash:  :bash: :bash: :bash:

de ez volt az utolsó, letiltattam a sportfogadáson kívül mindent. mivel az irodát amúgy is utálom (kaszinótól függetlenül), így valszeg a sportrészlegre sem fogok befizetni, de biztos, ami biztos. Hogy egy kibaszott forintot se használjak fel és gazdagítsam vele ezeket a faszszopókat!   :noway: :noway: :noway: :noway: :redchug: :redchug: :redchug: :redchug:


Most legalább egy kicsit megnyugodtam :)

Hogy a retek Utrecht két kapuralövésből két gólt lő rotterdamban, hogy a buzi feyenord 15 lövésből is csak egy gólra képes, hányás!  :hanyas: Én marha meg még favorizálom őket! Amit ez a belga meg holland bagázs művelt a hétvégén, hajmeresztő... Tegnap a buzi "az", ma a feyenord, a groningen meg az anderlecht is elmehet a pöcsbe, így, csupa kisbetűvel!  :fakk2: