Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában


Kurva anyádat Bautista, te legalja szar.  :bash:

Csatlakozom az előttem szólóhóz a Bautista-ügyben!

Idézetet írta: alexthebest Dátum szeptember 14, 2014, 20:55:01
Kurva anyádat Bautista, te legalja szar.  :bash:

40 semmiről 5 labdával bréket kapni, bámulatos vagy te autista geci.

A Voronyezsre volt egy race to 17 em a félidőre 3.2 as oddson, álmomban nem gondoltam volna, hogy elszopik ez a tipp:

16-8 volt a 24' percben, bő 5 és fél percük volt egy gólra a hazaiaknak:

16-12 lett a félidő.  :o

Itt 7.5 volt a beszállóm (11 volt az alapodds liveban )a kínai női válogatottra (emlékeztem, hogy erős felkészülést toltak) 8.5 ért ment el, csak alaptétre védtem ki, mert a race to 10, meg az első negyed is jött. Képtelenség végigfuttani extra oddsot, ez is bizonyítja, trade nélkül tényleg semmi értelme a sportfogadásnak, ezzel teljesen tiszta, csak azt nem értem, hogy vonzom be ezeket az extra baromságokat:

3:31 volt a meccsből, Kína bónuszban volt 8 pontos előnnyel 59-51 nél. Jó 10 mp vel  a vége előtt 61-60 volt, 61-62 lett, az utolsó támadás még Kínánál volt.

Legközelebb meccs közben tényleg belövöm a PS-t, aztán aki akar beszállhat kontrára.

Bassza telibe magát a retkes bet365, az eredmények.com és a Real Madrid nevezetű, kosárlabda csapatnak álcázott szarházi banda. Nem tudom, hogy mi a halál történt itt, vezet 1-gyel a Real, elméletileg vége a meccsnek, a bet el is veszi a livescore-t, az eredményeken is ki van írva, hogy 74-73 a vége. Na aztán 1 órával később a beten megnézem, hogy mennyit is nyerhetnék, és ki van írva, hogy vesztes a fogadás. Persze már az eredményeknél is át van javítva. Szóval a bet365-nek a félrevezetős jó kurva anyját, meg a kibaszott Realnak is, mert nagy valószínűséggel az Estudiantes a saját térfeléről dobhatott nekik egy buzzer triplát, kb. az utolsó fél másodpercben. Remélem ismét bejutnak az EL döntőbe és újra elbukják... A KURVA ÉLETBE!!!!!!!!!!!!!!!!

Kínai röpiben volt egy első szett under 44.5 esem:

24-17 ről ment el, a 7 szettlabdás csapatnak az volt a feladata, hogy 25-19 ig befejezze a szettet, hát nem jött össze, zsinórban buktak 3 pontot, 24-20, aztán behúzták 25-20 ra, miután kinyírták a tippem. Sokba fájt ez a szar, leszokom erről a buzi röplabdáról.

10 gól esett a Honvéd - Csákvár meccsen, de az over nem jött le...

Vnetspilsre szálltam be 4.75 ért, -13 ról megfordították a meccset, az utolsó negyedben már + 13 mal mentek. Kb. 4:30 al a vége előtt 66-78 volt nekik, innen alig több, mint két perc alatt kaptak egy 13-0 át bónuszban!!!! A cashout megvolt, ez is napiszar kategória. Hihetetlen.

OT ben kaptak ki 101-98 re.


retkes atletico madrid meg arsenal...na meg a galatarol ne is beszeljunk...ja meg a poolrol es a juverol...szanalmas geci...

Faszszopó Leverkusen!

Dodig te suta, ott van 4 bréklabda, ki nem használod, de leadod a sajátod kétszer...  :bash:

Szopd le magad Stakho!

Kurva szaros Karpat! Menjetek a faszba!