Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában


A QPRos védők miatt meg bekaphatja Ivanovic, Sharapova vagy Bouchi a cerkámat, akár egymás után is. Mi a franc volt ott? Se öngól, se védelmi megingás? Ez a szélvész gyors Dunne úgy felvette a ritmust a döglassú Agbonlahorral, hogy azt tanítani kellene. Milyen világot élünk, ha még a tutik is elmennek? :D

A Besiktas muzulmán hitű focistáira sújtson le Allah rettenetes haragja és életükben egyszer se jussanak el Mekkába, a keresztények égjenek a Pokol kénköves tüzében, a Buddhisták a következő 30 alkalommal mindig galandféregként szülessenek újjá, az ateistákat pedig dugják seggbe 300x egy sötét isztambuli sikátorban.
Magamat már megbüntettem. Még tegnap elittam azokat az agysejtjeimet, amelyek arra gondoltak hogy:
a, Besiktas nyer
b, 1. fi. 0,5 over
c, 2. fi  2,5 under
d, Erciyesspor 1,5 under

brazil junior kosárra, a Botafogora volt egy félidő under 24.5 esem,

A fogalmatlan gecik az első negyed végén alig 1 perc alatt dobtak 9 pontot, a második negyedben meg dudaszó előtt bevarrták a triplát és pont elvitték az underem.


Karlovic pusztulj meg, köszi! Nem hiszem el, milyen szar szériába kerültem.  :'( :'( :'(

paok geci, verjek a szátokba, három negyed alatt 33 pont!!! Mik vagytok ti, lányok?!  >:(

petkovics a kurva anyááááááád! :uglystupid2:

Strasbourg vazzeeeee!  :bash:

Idézetet írta: alexthebest Dátum október 28, 2014, 21:21:40
Strasbourg vazzeeeee!  :bash:

Szemetek, triplával 53-50, erre tripla ott is 53-53. Később megint francia tripla, 3 pont előny, befosattak, kiszálltam 1,04-ért. És be fogják most már húzni  :bash:

hát komolyan a kurva isten pofozza rátok a temető kapuját LA Union kosárlabdacsapat, egy kibaszott pont kellett volna hozzá hogy meglegyen az over erre kihagytok zsinórban HÉT büntetőt az utolsó két percben, hát ilyen profi kosárlabdázókat bazmeg hogy nyelnétek sósavat mindannyian, hétből nagyanyám bedob egyet szívműtétből ébredve, baszódjatok meg senkiházi kosárlabdázó sarlatán szarok  :bash: >:( >:( >:(

Querrey-t nem bántom, nincs agya. De Nishikori te köcsög, pontot alig veszít adogatóként, de elbukja a rövidítést. Meg a Lyon kosár is csessze meg hogy bónuszban nem tudnak faragni a hátrányon.

A bet 365 miért rohadt le?  :bash:

Mi folyik a magyar kézimeccsen, ezt rossz nézni...............  :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

Kibaszott magyar válogatott, szavakat sem találok. A kommentátor meg úgy örül, mintha megnyertük volna az olimpiát...

Idézetet írta: Greipel Dátum október 29, 2014, 22:08:27
Kibaszott magyar válogatott, szavakat sem találok. A kommentátor meg úgy örül, mintha megnyertük volna az olimpiát...

Ne is mondd, nem érdemeltünk győzelmet, a kommentátorok úgy próbálták tálalni, mintha a franciákkal játszottunk volna. Gyalázatos teljesítmény volt. A portugáloktól Spinola, Rocha és Duarte nagyot játszott.

A második félidőre, mintha egy marék molylepke lépett volna pályára magyar válogatott mezben, Nagy Laci nélkül egy kalap szar a csapat.

Erről az SZTK keretes, jóllakott napközisre emlékeztető csávóról azt hittem először, hogy a technikai stáb tagja, erre kiderül játékos.