Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában


Egy ilyen fejlett vilagban alanyi jognak kene lenni hogy egyszer legalabb lesz fedel a fejed felett aztan ha elbaszd rabasztal (nem luxuskero) egyebkent ne altasd magad a "normalis hitellel" mert ebben a vilagban nem lehet ep esszel arra "fogadni" hogy 20 + even keresztul tudod majd fizetni akarmilyen jo melod van akarmilyen szakember vagy egy apro szerencsetlenseg azt vakarhatod a fejed!

Sajnos nem voltam olyan okos, két lakáshitelem is van, úgyhogy nem kis önirónia is volt abban amit írtam. Rettenetesen mérges is vagyok MAGAMRA miatta.

És örülök, hogy legalább az árfolymrés és a csaló egyoldalú módosítások rendbe lesznek téve. Tudom, hogy nem a kormány vitte végig a pert, de nagy dolognak tartom, hogy odaállnak mögé, mert csak komoly jutalákok árán tudná az egyszerű ember évényesíteni az igazát. Egyetlen másik kormány se tett volna még ennyit sem.

Kicsit utópisztikus az, hogy majd a picsába kikergetjük innen a bankokat, amikor az egész világot ők irányítják. Egy ilyen kis ország, mint mi legfeljebb lavírozni tud. Akkor kellett volna egy felelős kormánynak lépni, hogy ne hagyják, hogy ilyen uzsorahitelekkel szórják meg a felelősen dönteni képtelen népet. Akik ezt akkor nem tették meg azok bujtogatják most legjobban Orbán ellen az egyszerűeket. 

Ezzel le is zártam a témát, nem ide való.

Akkor nézd meg az izlandi példát. Ők is kis ország.

Ja és hogy ne legyek teljesen off: basszameg!

NIncs valami politikai topik, ide a kurva anyázást olvasni tér be az ember ;D ;D ;D

Tessék: kurva anyád varga mihály!

Idézetet írta: benson Dátum november 10, 2014, 10:42:17
Akkor nézd meg az izlandi példát. Ők is kis ország.

Ja és hogy ne legyek teljesen off: basszameg!
nem ismerem az izlandiakat de valoszinuleg ertelmesebbek mint mi es normalisabban elnek igy a legkivalbbak kerulnek magasra akik csak egy kicsit lopnak. Itt a legalsobb szinteken is megy a simli igy azok kozul a legkivalobb simlis jut fel . Aztan legyen univerzalis balhe legyen tanc en mint t. Tiborne mindig megszavazzak valamelyiket.

Ez való ide, hogy szopná ki a faszomat az a buzi, aki kihagyja a 11-est a 93.percben...

1    FK Dolgoprudny to score 1st goal    Spartak Moscow II v FK Dolgoprudny
(Next Goal)    10/11/2014    None    4.33    To Run
Stake:  12,000.00   To Return:  52,000.00   

A b.k.anyátok.

http://www.hir24.hu/belfold/2014/11/10/kiall-a-cba-a-vasarnapi-zarva-tartas-mellett/


(a devizahitelekkel kapcsolatban lehet zsidózni, bár szerintem aki azért vett fel devizában hitelt, hogy ezzel anyagi előnyhöz jusson, az pont olyan számítóan gondolkodott, mint ahogy állítólag a zsidók szoktak... A bankoknak tök mindegy volt, miben adósodik el az ügyfél. Tudom, közvetítettem hiteleket és volt nekem is deviza hitelem, amitől csak ingatlan eladással szabadultunk meg. Ha valaki rosszul dönt, akkor viselnie kell a következményeit. Ez van.)

Két nyomorék Bryan...

Anyátok mocskos faszát szopjátok le köcsög Bryan gyökerek!!!!! Remélem a bundapénzből azért visszafizetitek a Mayplay bónuszomat, a román kurva anyátokat!!!!!!

Ez mekkora szar kamu volt basszameg. Ott volt 3 bréklabda, szettlabda, erre sima 0-2...  :noway:

toursi röpisek szívjátok le egymást bőnyállal  :noway:  :bash:

#6192 november 11, 2014, 20:30:56, LosGabos
Idézetet írta: sportfogado1111 Dátum november 11, 2014, 17:55:11
toursi röpisek szívjátok le egymást bőnyállal  :noway:  :bash:
Az mindig jó érzéssel tölt el, ha valakinek az első hozzászólása a Gumiszobában landol. :D

így lehet komolyan venni ezt a fasszopó európai kosárlabdát...
Akárki megbasz akárkit, akárhol...tegnap az Efes Pilsen ellen fogalmatlan Novgorod csak úgy simán megszopatta az Unics Kazant idegenben... :D
Nevetséges ez az egész fos, aki ezek között a bunda vagy kamumeccsek között plusszosan el tud lavírozni annak le a kalappal...
Kezdek kiábrándulni véglegesen ebből az egész fostengerből mert kb. lófasz érelme van a statokat, formákat figyelni, keresni a fogadható oddsokat..
Nah mindegy!
Letargiába: be! :D

Idézetet írta: LosGabos Dátum november 11, 2014, 19:04:01
Az mindg jó érzéssel tölt el, ha valakinek az első hozzászólása a Gumiszobában landol. :D

nemtudom mi bajod... elnézést királyom hogy írni mertem,meghajlok előtted császár!