Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában


Idézetet írta: Jenci84 Dátum november 30, 2014, 19:35:29
Kurva anyádat fasszopó csicska Juventus! Nincs bírói segítség egyből nem tudtok nyerni! :bash:

De tudtak :)

#6301 november 30, 2014, 21:21:47, Greipel
Gregg Popovich, kösz, hogy az utolsó negyedben egy percre sem küldted be Duncant, így a 14,5 overem pontosan 1 ponton megy el. DÖGÖLJ MEG TE UTOLSÓ SZÉGYENTELEN SEGGFEJ!!!!!!

*Pedig hányszor megfogadtam már magamban, hogy centerre soha, de soha, akár NBA, akár Euroliga, főleg ha még alapszakasz van, de mégis... Te is szépen csináltad amúgy Tim, a 4/12-ddel... De ha csak 5 percet kapott volna ettől a degenerálttól, biztos, hogy még 1 kosarat hozzátett volna.

Idézetet írta: Greipel Dátum november 30, 2014, 21:07:30
Gregg Popovich, kösz, hogy az utolsó negyedben egy percre sem küldted be Duncant, így a 14,5 overem pontosan 1 ponton megy el. DÖGÖLJ MEG TE UTOLSÓ SZÉGYENTELEN SEGGFEJ!!!!!!
1. Nem Popovich volt az edző, megműtötték.
2. Majdnem 100 éves, minek küldjék be +15-nél?
3. Ezért buziság players specialst rakni.

Idézetet írta: georgeboyd Dátum november 30, 2014, 21:20:34
1. Nem Popovich volt az edző, megműtötték.
2. Majdnem 100 éves, minek küldjék be +15-nél?
3. Ezért buziság players specialst rakni.

Elárulom neked, hogy Popovich volt az edző, néztem végig a meccset, ott ugrált a kispad mellett...
A 4. negyed elején még szoros volt az állás, ott még pár percet kaphatott volna.
Az utolsó mondattal egyetértek.

#6304 november 30, 2014, 22:19:36, decoN1337
Paddypower iroda egy vicc! Akarok fogadni egy porto-rio ave meccsre, erre egy tök más sportágra rakja rá a 38 euromat ami természetesen elment...hogy lehetséges ilyen!? Szenvedek a supportal hátha visszakapom de nemhinném.

Tényleg...létezik ilyen?!

Szerk:Felvettem velük egyből a kapcsolatot akkor azt írták hogy nincs cash out és nem zárják le a fogadást.Miután a fogadásom vesztes lett pedig azzal untatnak hogy nincs refund a supportos néni pedig fogta magát kilépett és leszarja a fejemet (Y)

Tuti elnéztél vmit..

ilyet egy iroda sem csinál

#6306 november 30, 2014, 22:50:35, drogos
Mocsadék Farszalonna (barcelona)...  :bash:

Vissza az egész! jók vagytok :D

Idézetet írta: Knapp Dátum november 30, 2014, 00:08:44
Te valójában pont azt élvezed, hogy idegeskedhetsz és ezt még dokumentálhatod is, ezért nem változtatsz stratégiát és nem fogadsz vissza.
Ezeket az elment meccseket írhatod a "Bejött" témába is, mert jól érezted, hogy el fog menni és kelleni fognak a képernyőképek!    :ok:
(oké, tudom, ez most talán más, mert utólag néztél rá az eredmény alakulására)

Ha a "drogozásnál" egyszer fontosabb lesz, hogy több pénzre váltsd ezt a sok value betet (!), akkor úgyis változtatni fogsz majd.

Megpróbálom jobban csinálni, annyiban igazad van, hogy részben az adrenalin miatt sokszor hagyom futni a cashoutolható meccseket. Amikor jobban ment a szekér, volt olyan, hogy majdnem az összes trade potyára ment a betfairen vagy a bet365-nél, tehát utólag nézve feleslegesen adtam el a tippek zömét, de tudom, hogy hosszútávon ez a legkifiztetődőbb. Hideg fejjel, gépként kell kiszállni, lesz...r..ni, hogy milyen jól áll a tipp.

Faszszopó Alkari gecik, hogy le tudtok adni 15 pont előnyt a Zágráb ellen, anyátokat basszátok teherbe csiribiri fospisztoly köcsögök, megbaszlak titeket tejszínen :bash:

10000 kiló szar szakadjon a tetves geci Sassari kosárlabda csapatra! Hogy a kurva anyátokba vagytok ilyen bénák basszátok meg? Hogy a vakbélgyulladás találjon meg titeket ti gecik...

Igen, ez a Sassari kiszámíthatatlan egy csapat, jópárszor láttam őket, ész nélkül emelik rá a triplákat, leginkább a Mike D'Antonis Lakersre emlékeztetnek, nem sok koncepció van a játékukban, tudnak 100 felett is dobni, meg ilyen fos meccset is produkálni.

Szép volt bundás ETO! :segg:

#6312 december 02, 2014, 19:03:46, Nezzenekoda
Cigány SportKurvák Akadémiája kapjátok be rohadt szarháziak


Szerencsétek buzik

Csak freerollozni szoktam, volt egy elég jó díjazású WH tokenem, erre megint riverre basztak ki, mint macskát szarni. A,Q val adtam meg preflop all-int. Ez nálam egy laza lemákolásnak számít, ennél sokkal durvábbak szoktak lenni. Szerencse nélkül egy kalap szart nem ér az egész sportfogadás vagy póker.


Idézetet írta: TiB Dátum december 02, 2014, 20:31:15
Nincs több kérdésem.

Magas volt a vakszint, muszáj volt all-in-t mennem. Ha sokat várok még akkor ilyen lapot se kapok.