Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában


#6390 december 10, 2014, 19:43:23, Greipel
Lokomotiv Kuban, a jó kurva buzeráns anyátokat!!!!!!!

Szerencsétek köcsögök... Ettől függetlenül azért mindent megtettetek, hogy ne nyerjetek a végén, szerencsére nem jött össze.

Az Orenburg női kosarasai is feldughatják maguknak. Nem hogy az over nem jött, de még ki is kaptak. Ez tuti bunda volt.

Innen üzenem a Gussing kosárlabda csapatának, hogy dögöljenek meg a kurva anyjukban. 3. negyed után 18 ponttal vezetnek, és az utolsó negyedben 5 perc alatt sikerül elbaszniuk az egészet. Baszódjatok meg tetvek!

Fasszopo Sporting CP...baszodjatok meg!!!!!!

Idézetet írta: forzainter Dátum december 10, 2014, 18:35:59
Szerb ringyók!!!!!!!!!! Fél óra = 3 gól! No comment!

Ez szerintem megismételhetetlen :D Ha jól emlékszem, akkor még az ausztrálok is lőttek mindig legalább 4 gólt félóránként :D

Paraguay dobott 0-t a spanyoloknak az első félidőben tavaly  ;D

Idézetet írta: Tomee886 Dátum november 05, 2014, 22:40:33
Van épeszű ember ezen a Földgolyón aki meg tudja nekem mondani, miért ekkora szar ez a Manchester City??? Van aki meg tudná mondani hogy miért szerepel le évről-évre ez az euró-százmilliós alakulat a bajnokok ligájában, mi közben a Premier League-ban jól szerepelnek??? Hogy miért szopnak ki egy olyan ligának a csapatától ahova csak alibi-focizni szerződnek a focisták??? Ezzel a kerettel még Pintér is össze tudna hozni egy győzelmet, és még is évről évre ez megy !!! Egy olyan keret ahol olyan focisták vannak, akik a világ élvonalába tartoznak a faszomat már, fél lábbal hátra-kötött kézzel kéne verniük az ilyen ruszki gané csapatokat (a többi blamáról ne is beszéljünk) !!! Bunda csak nem lehet, ezek a kotonszökevények több pénzt keresnek mint amennyit egy egész bunda-maffia ki tud fizetni, így bunda nem lehet. Nem szarhatják le a BL-t faszom, a legtöbbjük még egy 8ad döntőt se élt meg, csak bennük van a buggie !!! Egyszerűen nem értem hogy lehet ezt az agy és retina égető faszságot leművelni minden egyes évben, és hogy a fogadókat keresztbeszopatják állandóan. Valaki magyarázza meg nekem ezt az érthetetlen jelenséget nekem KÉREM.

Fasszopó tetvedék Man City!! most bezzeg bírtok játszani hogy rohadnátok meg !! nem továbjutást érdemelnétek hanem munkatábort. Remélem kieséses szakaszban kaptok egy NYÓCEGYET!!  >:(  :)

Csicska portlandi cigányok, hogy a picsába nem lehet lesimázni egy szedett-vedett egyetemi csapatot???   :redchug:

A budos szajbabaszott anyayokat blazersi ciganyok!!!! Hogy lehet egy ennyire nulla csapattol mint a Minnesota 90 pontot kapni es csak 80 at dobni....szanalmas... :2guns: :2guns:

Cedevita 15-5 ről 19-28. Kösz a race-t srácok  :bash: Léteznek még ilyen nyomorékok?

#6400 december 11, 2014, 22:06:03, Greipel
Bayern kosarasok dögöljetek meg, szégyent hoztok a klubra. Ennyi pénzből, amit a csapatba öltek, minimum egy Euroliga negyeddöntő elvárás lenne, ennek ellenére még a top 16 sem lesz meg, és a Turów ellen szopjátok otthon a faszt... A jó kurva anyátokat!!!!

*Irtó nagy meccs lett ez végül, de ilyen közönség előtt egy ilyen csapat ellen mindenképp nyerni kellett. Savanovic, király vagy!! :great:

faszszopó dánok miattatok ment el az a kibaszptt overem....1 kibaszott gól a rohadt kurva életbe... :redchug:

Unicaja dögöljetek meg mind egy szálig...hogy lehet így kiszopni??????
Csak kétszer volt megnyerve a meccs...

#6403 december 13, 2014, 00:40:16, Greipel
A mocskos rohadt életbe már, hogy azok a csapatok, amelyek megállás nélkül szedik be a súlyosabbnál súlyosabb vereségeket, mindig akkor támadnak fel, amikor bármi közöm is van a meccshez, ráadásul sokkal jobb csapatok ellen. Baszódj meg Rakvere Tarvas, hogy ennyire szar vagy!!!!!!!!!!

Remek, ugyanezt megcsinálta ez a tetves Brasilia is, csak még aljasabb módon. A rohadás ölné meg az ilyen senkiházi férgeket...

szerb kézilabdázó nők, szíjjatok le ti is