Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában


A jo kurva edes anyadat toronto raptors...kurjatok seggbe egymast bazdmeg...

Kerber, te trampli disznó, hogy mi a faszért nem súlylökő lettél inkább. Ettől nyomorék Begutól is simán kikapsz. Eddig is utáltalak, de most megfogadom, hogy annyi pénzem mindig lesz, hogy ellened tegyed, akárkivel is játszol. Utááááállllak!!!!! :fakk:

Budos kirva anyadat te szerb kecifej Ana Ivanovic....kikapsz bazdmeg mar az elso korben....torjon kezed-labad bazdmeg te ringyo....


ha nem tudnám, akkor is a fentiekből rájöttem volna, hogy megkezdődött az Ausztrál Open...  :-X

baszdmeg ivanovic!

Nem szoktam ide írogatni, de ez most nagyon kikívánkozik. Elmehet a jó büdös francba a Tippmix, hogy az amerikai focit háromesélyben adja. Fel se merült, hogy egy döntetlenen elmehet, amikor megraktam, annyira hozzá vagyok szokva a kétesélyhez. Persze még így is jöhetett volna, ha a Green Bay az utolsó másodpercekben nem szerez egy 50 yardos field gólt. Ma reggel egy kisebb balhét rendeztem a lottózóban, amikor közölték, hogy vesztes a szelvény. Bizonygattam, hogy márpedig ez nyertes. Az ügyintéző hölgy elkezdte nyomogatni a kifüggesztett TV-t, hogy megnézze, melyik meccs ment el. Ez igen lassan ment. Kérdeztem, hogy nem lenne egyszerűbb interneten, mire a válasz: az itt nincs ( :bash:). Végül telefonon megkérdezte valami központtól, és akkor meg tudta mondani, hogy miért lett vesztes a szelvény. Mit mondjak, nem lett vonzóbb számomra a Tippmix.  :)

A picsába már. Este tízkor még kérdéses volt Gay és Cousins játéka is, mondanom sem kell a Kings két legjobbja. Toltam a Portland hendit. Még jó hogy mindketten játszanak, a Portland legjobbja Aldridge meg megsérült a meccsen  :-X
Ezek után óriási érték van a Kings MLben 1,5 betfairen a negyedik negyed előtt, ha két szék között pad alá szitu lesz, szétszedem a gumiszobát  :D :bash:

Cuevas egy szerencsétlen pont után szépen megadtad magad... pff

Elmehet a Ghánai focicsapat egy melegebb éghajlatra  :laugh: :laugh:

Idézetet írta: kreatos Dátum január 20, 2015, 08:09:31
Elmehet a Ghánai focicsapat egy melegebb éghajlatra  :laugh: :laugh:

Szopjanak lovat, X-be raktam a meccset  >:(

Idézetet írta: kreatos Dátum január 20, 2015, 08:09:31
Elmehet a Ghánai focicsapat egy melegebb éghajlatra  :laugh: :laugh:
Afrika kupáról nem könnyű ezt nekik megtenni, nincs ott hideg ;D ;D ;D

Stakho te fogyatékos ukrán geci. 2-1 5-1 hez volt le labdád te fattyú egy megtört flop Lajovic ellen. Fasza gyerek vagy, nyúljon meg a nyakad, törjön el kezed-lábad, és soha ne lássalak teniszpályán.

Ymer, te Fekete Péter fejű undorító féreg... ezt a meccset nyerned kellett volna, erre ez a béna Soeda megy tovább a pénzemmel együtt... a kurva életbe h 1 hete folyamatosan szopom a faszt ilyen balfaszok miatt... jöhetne már a jó sorozat is

Benneteau te büdös nyomorék..előző szettben olyan jól adogattál, hogy nem igaz, erre rögtön lebrékel a 3. szettben ez a csicska Becker, aztán esélyed nincs visszajönni, hogy rohadjál meg.  :noway: