Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában


a gyalázatos kurva anyját a retkes geci milannak és a reál. remélem, hogy ez a két mocskos geci csapat idén nem nyer semmit sem  :bash: :bash: :bash:

Idézetet írta: drogos Dátum március 07, 2015, 22:42:51
a gyalázatos kurva anyját a retkes geci milannak és a reál. remélem, hogy ez a két mocskos geci csapat idén nem nyer semmit sem  :bash: :bash: :bash:

Nyugi, nem fognak  ;D

#7052 március 08, 2015, 12:07:00, Greipel
Poshugyozik és 2000 éves Nestor, akinek már rég az öregek otthonában volna a helye, eddig is elképesztően szánalmas volt, amit műveltetek, ezért nem is bírom tovább nézni. De ha reggel arra kelek, hogy még ki is kaptatok, akkor garantálom, hogy nem éritek meg a holnapot...

Szerencsétek!

pusztuljon el a dinamo összes játékosa, hogy ekkora egy geciszarfaszú agyhalott, mocskos kurva legyen.
1,20 perccel a vége előtt kettővel mentek és egyszerűen a telibekúrt anyátokat nem tudjátok lehozni. basszanak össze titeket a szurkolók, a csövesek, meg mindenki.
rohadt férgek, ne nyerjetek soha semmit az életben többet

Ha mégegyszer meglátok egy 10/10-es tippet elmegyek hányni aztán megteszem az ellenkezőjét tripla téttel, hosszútávon garantált a siker. :ok:

esbjerg mocskos retkes kurvái, szedjétek már össze magatokat. björndalen és sando kalap szart nem ér.
elől-hátul csőd ez a dán fos csapat.... és ti vagytok a listavezetők bazd meg???? :bash: :bash:

#7056 március 08, 2015, 17:32:57, Greipel
Baszd szájba apádat te rohadt köcsög Darcis, többszöri break és minibreak előnyről bukod a szettet, csak hogy izgulhassak. A jó kurva anyádat!


Jól van te mocskos szemétláda, legalább nem a Davis-Kupában bundáznál te hazaáruló senki. Hogy lehet ennyire beleszarni egy olyan meccsbe, ahol a saját országodat képviseled, te nyomorult gnóm??????? :bash:

Egy rakás szar ez az Esbjerg. :noway:

A kurva anyját a larvik geci. mi a faszt csinálsz már te bundás geci norvég kurva anyja???
ha ma nem nyertek ez ellen a foghíjas viborg ellen, akkor kívánom, hogy menjen csődbe a klub és az ETO basszon titeket seggbe a FF-ben.

Rohadt férgek, pusztuljatok!

Töketlen Liverpool!

Unicaja, nem várok rátok, mert jól ismerlek titeket, és biztos nem fordítotok -18-ról. HOGY A JÓ ÉDES TETVES ROHADT BUNDÁS KURVA ANYÁTOKBA VAGYTOK KÉPESEK ENNYIRE SZARUL JÁTSZANI A TÖKUTOLSÓ, CSAK NÉHA HÉBE-HÓBA NYERŐ MANRESA ELLEN LIGAELSŐKÉNT, HA MÉG AZ EUROLIGÁT IS FELÁLDOZTÁTOK, CSAK HOGY A BAJNOKSÁGRA TUDJATOK ÖSSZPONTOSÍTANI?????????? HOGY ÉGNÉTEK EL ELEVENEN, SZEMÉT RETARDÁLT FASZSZOPÓK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kurva anyátokat fasszopó kondások, takarodjatok vissza a disznóólba a fasz tudja hány milliárdos stadionotokkal!!!

#7062 március 08, 2015, 20:49:23, hillandkimi
Mi az apja faszáért megy el mindig egy meccsen a kombim, ha ázsia hendibe tolom az egyik csapatot juszt is 2 góllal kap ki, ha meg hazait, kedves tetves Debrecen, a rohadt anyjukért sem találják el azt a hálós szart. Minden kombin más ment el. A kurva Barca is az első félidőben mindent kihagyott, áááááááááááááááááááááááááááááááááá.

Nyald ki magad Hogenkamp, te rossz kis kurva!!!!!!!!!!!

Kurva anyád te büdös cigány Hogenkamp