Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában


Idézetet írta: Greipel Dátum március 09, 2015, 20:07:49
Nyald ki magad Hogenkamp, te rossz kis kurva!!!!!!!!!!!

Komolyan mondom, lófasz a seggedbe te rohadt szuka, te akasztani való ringyó!!!!! Az 1. szettért 1-szer, a 2.-ért 2-szer adogatsz, persze mindháromszor elkúrod. A tie-breakben visszaküzdöd magad 4-1-ről 5-5-re, hogy megajándékozd ez a másik tetvet egy meccslabdával. Ezt is hárítod, itt már azt jinném, nálad a lélektani előny, hogy egyenlíts, de nem, már sokadszorra is elkúrod. DÖGÖLJ MEG BASZD MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csicska Arsenal, orrba-szájba szopatnak... Legközelebb meg egy jött-ment balfasz csapattól kikapnak... De nem baj, kupát megint vagy tíz évig nem láttok. Nektek egy Monacót kívánok a Premier League-be, Valenciának meg egy jó kemény lábtörést.

Ez hihetetlen geci. Kudraytsev inkább takarodj havat lapátolni Szibériába baszod. Brékelőnyt visszaadod, folyamatosan bréklabdáid vannak, de nem kell kihasználni. Te viszont megint az elsőnél elbaszod. Ráadásul 4-5 40-0 nál akadt meg a lemez. Faszagyerek :crazy:

#7068 március 10, 2015, 16:41:00, Greipel
Jarmere Jenkins, te retkes szarházi bundás nigger, 6-0-s első szett után, 1. kiemeltként kiszopsz egy 1000-en kívülitől? HALOTT VAGY!!!!!!!!!!

Helyes, nagyon helyes, hogy te is kaptál egy 6-0-t végén. Remélem örökre eltiltanak ezért, te utolsó véglény...

bundás szarfaszú veszprém, menj a picsába...

#7070 március 10, 2015, 21:45:30, Greipel
Mai termésem: Maximo szettelőnyből kikap, Jenkins szettelőnyből kikap, Bedene szettelőnyből kikap, Garin sokkal esélytelenebb ellenfelétől kikap, Sela egy 1997-es születésű, soha eddig semmit nem mutatótól kikap, Mathieu egy szetten belüli dupla brékelőny lead, ezek után 99%, hogy kikap, a Limoges is csak szenved, ezek után valószínűleg az is kikap, a Veszprém egy rossz 6,5-ös hendire sem volt képes. Röviden ennyi... Én itt már semmit sem értek. :'(

(Egyedül a hajnali Noah-s tippem jött, de azzal meg kitörölhetem...)

Ja és még a csicska Magdeburg is elkúrja az utolsó pillanatokban az 10-es szorzójú x-et.

rohadt mocskos reál, remélem a kövi körben kiestek...

Rohadék tetű reál égjenki a szemetek, 1 hét alatt 2x is megszopattátok a világot.

Most nem azért hogy a Realt védjem, de aki erre a szar formában lévő csapatra fogad, ráadásul egy szinte tétnélküli meccsen (amiből majdnem meccs lett  :D ), az meg is érdemli.

#7074 március 11, 2015, 15:38:34, oldsmuggler
Idézetet írta: alexthebest Dátum március 11, 2015, 09:36:05
Most nem azért hogy a Realt védjem, de aki erre a szar formában lévő csapatra fogad, ráadásul egy szinte tétnélküli meccsen (amiből majdnem meccs lett  :D ), az meg is érdemli.
Képzeld már el én meg bíztam bennük annak ellenére h nem a kedvenceim.

#7075 március 11, 2015, 16:16:36, Greipel
Milton, te utolsó rohadt tetves faszszopó bundás csicska, ezt magyarázd már el nekem légy szíves, mert én sajnos nem tudom...


Valószínűleg betegen állt ki, mert minden adogatását elbukta, szerencsére volt benne annyi gerinc, hogy feladja.

elpusztulhattok győri retkek, ha ma kikaptok ....

Idézetet írta: forzainter Dátum március 11, 2015, 18:45:11
elpusztulhattok győri retkek, ha ma kikaptok ....

Ez a balfasz martín képes lenne az mtk-tól is kikapni az etoval. Ilyen inkompetens barmot, hogy még meccselni sem tud, világ vicce...  :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

te faszszopó mocskos geci martín, takarodj el a kurva anyádba te féreg. leépítetted a támadójátékot is...
10-ből 9 edző nyert volna ma az eto-val, de te mocskos szarházi sima vereségre viszed a csapatot. kíváncsi vagyok, hogy miket fogsz hazudozni meccs után...  :bash: :bash: :bash: :bash:

Idézetet írta: forzainter Dátum március 11, 2015, 18:45:11
elpusztulhattok győri retkek, ha ma kikaptok ....

Kívánok minden egyes csapattagnak egy vastag rozsdás acélrudat análba!  :cya: