Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában


Rohadt,mocskos,féreg FTC!!!!!!!

Bassza ki a faszt a retkes telibebaszott kurva anyjából az összes dunaújvárosi gecinyelő focista, remélem meg se állnak a megye III-ig, hogy baszná agyon őket a kibaszott villanyvilágításuk, erre elég lett volna egy zseblámpa is, úgyse látnak még az orrukig se ezek a botlábú gecik!

Amikor bebaszta az Örebro,álmomban sem gondoltam volna, hogy nem jön le a BTS opció. Persze, hogy csak az ment ki.A Malmö szétrúgta a kaput balról, jobbról, felülről és szerintem már alulról is.Tanulság:fasszopó északiak,rohadjatok meg!

Kikapni az utolsótól ... Anyátokat szájba!!!

Húzza arra retkes arab faszára Manszur Sejk az összes kibaszott agyonfizetett senkiházi szemét geciállat City játékost edzőstől együtt. Ezeknek csak egy " one way ticket " járna, nem mesés fizu. Fossatok két hétig!!!!!!

hát azért vicc h több mint egy hete úgy szopok h az adott embereim nembírják kihasználni a szett vagy meccslabdákat...
most épp Fognininek volt 5 szettlabdája mégis bukta a szettet... jól is játszott elment minden labdáért és mégis bazz.. pff
persze ezek után már esélytelen h legyen kedve játszani
büdös picsába....


Ez a kib@szott Heracles idén összesen enm rúgott három gólt, nemhogy egy meccsen, köcsög férgek...

Kurva Villarreal!! Mocskos férgek!  :fakk2:

Szájba baszott, rohadt, nem normális őrült kurva anyjukat a geci, tetvedék, fos, rohadék, szarrágó Efes játékosoknak, hogy pont most kell bundázniuk otthon az utolsó előtti ellen. Rohadjanak meg mind. Vitte a kombóm és persze ez volt a legkisebb oddson.  :fakk:

Kravchuk a kurva anyádat! Elmegyek kaját melegíteni, amikor szerválsz a szettért. Mivel addig szinte pontot nem vesztettél szerva után joggal gondoltam hogy behúzod. Visszajövök, szett-és mindjárt brékhátrány... Én meg még büszke voltam hogy 1,4 -ért fogtalak. Mindezt otthon, gratulálok!  :redchug:

bouchard... ilyen a mesében nincs, ahogy kiestél... kapd be a faszt!

Nishikori te szarfaszú, kell a szett  :bash:

Legyen hererákod te köcsög. Hogy lehet két szettben leszopni Lopez ellen egy ilyen lassú pályán. Csak megsúgom, nemrég Ilhan is verte ezt a buzit  :bash:

Idézetet írta: alexthebest Dátum március 18, 2015, 20:10:35
Nishikori te szarfaszú, kell a szett  :bash:
Nekem is kellett volna, de ez a szemét rizszabáló valószínű utál, mert nem először szívat meg.