Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában


Remek ötlet volt gólt kapni a 91. percben kedves Anderlecht  :smitten: Szeretlek titeket!  :smitten: :smitten: :smitten:
:2guns: :2guns: :2guns:

a kurva retkes faszát ennek a pokerstars fos gecinek...  :noway: :noway: :noway:

Pouille te fekete öves faszkalap, hogy a picsába tudtál két szettben kikapni Pavlasektől?? a második szettben 4:2 40:15ről brékeled le saját magad.... REMÉLEM IDŐ ELŐTT MEGDÖGLESZ

Kurva eső hogy neked mindenhol esned kell! Itthon semmit nem lehet csinálni, teniszben meg bent áll a pénzem. Szakadjon rád az ég basszameg!

Minő szerencse hogy két középiskola és a virágbolt között lakom. Tele van a környék prostinak kifestett visítozó-picsogó, 2 percenként szelfiző 18 éves kislányokkal. Ilyenkor 26 évesen is 70nek érzem magam. Hétfőn majd én megyek a suli elé fotózni amikor jönnek ki az érettségiről  :drak:

Idézetet írta: Greipel Dátum március 12, 2015, 23:56:52
Jól van Troicki, látom ismét előjött belőled a szarházi görénység, dögölj meg te faszszopó!!!!!
Ramos, te pedig ha valaha is rád fogadok ezek után, és ki mersz kapni ESÉLYESKÉNT, akkor megígérem, hogy eladom mindenem, veszek egy pisztolyt, felkereslek és agyonlőlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Persze utána magamat is...

Remélem emlékszel még erre te senkiházi, szóval jobb lesz, ha összeszeded magad!

Rohadt kurva latymatag foshalom kibaszott nyomorek magyar valogatott...remelem korbeszopjatok magatokat az oltozobe hogy sikerult nyernetek ez ellen a fos ruszko valogatott ellen!! Jaa es rohadj meg te fasszopo ancsin hogy a vege elott 2 percet kellett kapnod mert elotte tokon basztak! Remelem lerohad a faszod te agybeteg nyomorek!!!! Dogoljetek meg mocskos ferde szemu edzotokkel egyutt gorenyek!!! :hanyas: :hanyas: :hanyas: :fakk: :fakk: :fakk: :fakk: :fakk: :fakk: :fakk:

#7342 május 02, 2015, 19:32:27, drogos
MTK faszszopó kurvái, húzzatok már bele! +4-ről most nullán vagytok. Ha nem nyertek, akkor remélem, h kiestek a picsába...

Csak a motiváció kellett, igaz? :D  :beerchug:

Fasszopó buzi partjelzőt remélem a meccs után elkapják az Atlético Madrid szurkolók  :noway:

fcm, a kurva anyádat, remélem nem lesz tiétek a KEK trófea!!!

Groot, te meg elmész a picsába, miért egy ilyen balfasszal lövetik a heteseket???

a retkes kurva anyádat, te mocskos geci fcm... akkor legalább X-re hoztátok volna. remélem nem nyeritek meg a KEK-t, mocskos faszszopók. groot, te meg egy mocskos kis geci vagy, hogy még heteseket sem tudsz dobni...  :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :noway: :noway: :noway: :noway:

Rohadt mocskos fradi!!! Baszodjatok meg a kurva anyatokkal egyutt !!!! Remelem nem lesz meg a 2.hely nektek mocskos szarhazi zold gecik :fakk: :fakk: :fakk:

Kaposvári köcsögök, h takarodnátok el a kényelmes kurva anyátokba!!!!!!!!!!

amúgy a kibaszott jó kurva anyját az összes spörsös és szitis lúzer gecinek, remélem az életben nem nyertek semmit, mint ahogy eddig csináljátok, hogy dögölnétek meg

fasszopók