Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában


#7455 május 16, 2015, 02:51:01, drogos
Idézetet írta: Tigris Dátum május 14, 2015, 21:37:23
Ismét sikerült AA-val kiesni.  ;D

Az egyiknek rögtön sora lett a flopnak hála (T7-el), a másiknak meg turnön jött a fullja (69-el).  ;D

Nem is emlékszem már rá, hogy mikor nyertem utoljára AA-val...

Nem rossz :D
Én ma 2 perc alatt két versenyből is kizúgtam KK-val, pedig mindkettőn jól álltam. Egyiknél a faszszopó 88-cal szállt be, persze felugrott neki egy nyolcas, nekem semmi. A másik kecifeinek a "semmire" jött ki a flush :D
De ma simán szoptam azonos színű AK-val és JJ-vel is a kézben.  :bash: :bash: :bash: :bash:

na jól van everest, meg a retkes kurva anyádat már. persze, hogy flushom van, betolom az allint, egy faszszopónak meg 2-es póker. Hát persze :D
szopnál le egy csorda tevét...

Rohadt kutya Aston Villa!  :crazy: 25 perc alatt 4 gólt kapni, hát nyomorodjatok meg, kapjatok szívrákot aztán legyen más bajotok is  :bash:

Rosol, te nyomorult patkány, nagyon gyorsan szedd össze magad!!!

fasszopó halep!

Nemet 3. osztaly :bash: :bash: :bash:

Rosol, Halep, Suárez Navarro, és akkor már ide sorolhatjuk Bouchardot és Kvitovát is: titeket biztos nem nő szült bazmeg  :bash:

Hihetetlen ez a Pamesa Valencia-Bilbao kosármeccs. A Valencia úgy nyeli a hármasokat mint kacsa a nokedlit. Full esélytelenek. Ezért a legszarabb sport fogadás szempontjából ez a ratyi  :crazy:

Gratulálok Liverpool, remek teljesítmény volt! NYELJETEK LE KERESZTBEN EGY LÓFASZT!!! Pusztuljatok el! :tickedoff: :fakk: :segg: :avid: :knuppel2:

Luuuuuzerpooooooool :idiot2: :idiot2: :idiot2: :megkur: :megkur:

Büdös csicska, bundás patkány Flensburg, az agyam elsorvad a csaló fajtátokat látván... Alexthebest fentebb említette, hogy fogadás szempontjából a kosár a legszarabb, hát nem, mert ez a gyökér buziság az...

kurva retkes picsáját már a geci fcmnek...  :noway: :noway: :noway: :noway:

A kurva retkes faszát már a mocskos retardált kurvák, hogy +4-ről 3 perc alatt +1-re hozzák
Szopjatok le egy csorda disznót

ROHADEK MOCSKOS KIBASZOTT KURVA EDES ANYATOKAT TETVEDEK ROHADEK SEMMIREVALO SEMMIREKELLO MOCSKOS SZARHAZI MIDTJYLLAND NOK!!!!!!!!!!! REMELEM ELBUKJATOK A DONTOT BAZDMEG SZARHAZI BUDOS FASSZOPO ROHADEK SZARHAZI CIGANYOK VAGYTOK BAZDMEG 1TOL 1IG!!!!!!!!!!!!! ROHADEK MOCSKOS KURVA ANYATOKAT HOGY 3 PERC ALATT NEM TUDTOK 1 GOLT SE LONI ES KAPTOK 3 GOLT AZ UTOLSO 3 PERCBEN BAZDMEG!!!!!!!! TORNE EL A KEZETEK ROHADEK FASSZOPO MOCSKOS KURVAK BAZDMEG!!!!! ROHADJON MEG A KAPUSOTOK IS BAZDMEG, MERT KB VEDHETETT VAGY 20%AL HOGY MEG EMBERELONYBEN IS MINDIG TUDOTT GOLT LONI A ROHADEK ESBJERGES KURVA ISTEN FASZA! ROHADJATOK MEG BAZDMEG !!!!!

ROHADJON MEG A KIBASZOTT MOCSKOS NOI KEZILABDA OTT AHOL VAN! AGYATLAN ROHADEK FASSZOPO KURVA AZ OSSZES, SEMMIREVALO NEMBEREK BAZDMEG!!!!

KRAT AZ OSSZES CIGANY NOI KEZILABDAZONAK!!!

:fakk: :fakk: :fakk: :hanyas: :hanyas: :hanyas:

Magyarországi fórumokon éri meg csak ilyen gumiszobát csinálni, mert ezen a nyelven lehet legtöbbféleképpen elküldeni a halál faszára az általunk éppen nem kedvelt csapatokat vagy sportolókat.  ;D
Szegény többi ország, ahol nem tudnak ennyiféle trágár kifejezést vagy átkot szórni, milyen rossz életük lehet.  ;D

En meg ilyet mint itt nem latam sehol. De oszinten megmondva, nem lennek buszke erre a vitrinre.. :D Emberek, egy kis tartast ebbe az egeszbe, mindenki tudja, hogy a tippelok tobbsege luzerek, de megis. Lehet ezt elegansabban is. Nem hiszem egy sportolo direkt ront el valamit, egyszeruen ha nem, megy, hat nem megy. Egy sportolo, vagy csapat se veszit szivesen. :)