Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában


Hogy baszna titeket teherbe egy vagon néger faszcibáló Midtjyllandi kurvák! :bash:

#7501 május 24, 2015, 15:03:26, Greipel
Karlovic, a büdös kurva anyádat, hogy akkor is szopod a faszt, amikor ennek nem sok előjele lenne! Bagdatisz ellen salakon szenvedni... Vonulj vissza inkább seggfej!

Remélem ezentúl pályafutásod hátrelévő részében (ami már nem tart sokáig szerencsére) kikapsz mindenkitől 2 szettben (GS-en 3 szettben).  :noway:

Kurva anyádat GGL, esélyed nincs egy nulla fakezű ember ellen, akit salakon én megvernék.  :bash:

Faszszopó lauterni cigányok!

Idézetet írta: alexthebest Dátum május 24, 2015, 17:55:58
Kurva anyádat GGL, esélyed nincs egy nulla fakezű ember ellen, akit salakon én megvernék.  :bash:

Komolyan, tiszta sz0vből k0vánom hogy dögölj meg! Ez valami vicc, képtelenség hogy minden brék után visszaadod, közben meg az egész délutánomat elviszed,a tippről, pénzről nem is beszélve. Szégyen bazmeg hogy egy Johnson, aki egy értelmeset nem tud a labdába ütni, akkor brékel amikor kedve szottyan. Ez olyan mintha Djokovicot verné Fucsovics. Tényleg dögölj meg te féreg!!!

Köszönöm szépen az argentin futballszövetségnek, hogy a meccs előtt EGY ÓRÁVAL találja ki hogy a Tigre - River Plate meccset elhalasztják (tegnap meghalt egy játékos a pályán, az ok amúgy érthető), amikor én épp a tőkém kb. háromnegyedével tradelek a match odds piacon, a betfair meg persze nem törölné az egészet és adná vissza mindenkinek a pénzét, neeem, szépen ráülnek az összes tétre, a gyökér ügyfél meg figyeljen, hogy mikor nyitják meg újra a piacot  :fakk:

Dodig te faszszopó rohadék, már a kiégett Stepanek ellen sem megy? ROHADJ MEG!!!!!!!!!!!

Lazio... nekem még az is jó lett volna, ha nagy nehezen leikszeltek, erre van pofátok kikapni, minősíthetetlenek vagytok  :noway: a Roma 90 perc alatt kétszer találta el a kaput, persze mindkettő gól lett, mi a fasz volt ez?

De jó hogy a pároskombimhoz már csak Herbert és Mahut kéne. Második szett rövidítés 5-2 nél szerválnak kettőt a meccsért. 5-7. Második szett első szervagém 40-0, erre zsinórban 5 labdát buknak. Ez tényleg WTF  :crazy:

te kapafogú ütnivalóképű faszkalap zokni jack a kurva anyádat játszol így bazdmeg.
a másik meg ez a vén tetű lorenzi 2 napja keménypályán játszott erre ilyen simán átáll salakra hogy baszódna meg
faszomat az egészbe

ZOKNI MÉRT NEM BASZOD SZÉT A KURVA ANYÁDAT TE CSICSKAGECI ?????

aalborgi cigányok, basszátok az anyátok! 93. perc ... a cián legyen veletek  :fakk:

Rohadek mocskos kurva szlovak budos fasszopo anyadat te agyatlan geci! Mocskos nyomorek vagy Klizan! 3-1 rol eltudtad baszni a 3.szettet te rohadek goreny kurva anyadat te patkany geci!!!! Lonenek agyon te fereg agyatlan nyomorek geci...

Autista Agut igazi vilagi csicska vagy bazdmeg...krat te nyomoronc fereg...

Wozniacki mentel volna inkabb pornozni bazdmeg te rohadek szoke mocskos ribanc...