Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában


Kb 45 perc és jövök Ausztriát szidni. Addig még iszok két sört.

Kurva anyátok osztrák férgek...
basznátok meg a kurva anyátokat...mekkora szelómat vittétek el,tetves férgek...h nem tudtok 2 gólt rúni ennek a retek moldovának....
menekültek basszanak meg titeket az este...

Garcia és Srebotnik, két idióta, szerváltatok a szettért is, sima meccsnek indult. Most meg olyan önbizalma lett a másik két majomnak hogy innen bukta  :bash: 40-0 után bréklabda, 40-15 ről már brék. Szakadjatok meg férgek!

A telibevert kurva anyátokat velszi senkiházi fasszopók, csak nem sikerült gólt szerezni félidőig igaz? Gondolom majd a második félidő legelején, hogy rohadjatok meg, direkt kell mindig az utolsó lógecinek vinnie, MINDIG!!!!!

Büntetni kellene azt a focicsapatot, amelyik nem akar támadni. Nem pontlevonás, meg pénzbüntetés, hanem egy benga nagy néger szépen sorban seggbekúrhatná az összes bunkerező, kettőt passzolni nem tudó focistát.

#7880 szeptember 06, 2015, 22:34:37, Greipel
Ilyet még nem baszott a világ. Spanoulis tripláját faultolják a horvátok, erre fel lecserélik és nem ő dobja a büntetőket. Az overem meg így mehet a kukába, hacsak nem dob be 2 triplát (eddig egész meccsen 1-et dobott...). Dögölj meg Katsikaris!!!!!!!!


Szerencsére lehetetlen helyzetből bevert egyet, aztán újabb tripláját faultolták, bedobta mindhármat. :) Pedig úgy nézett ki, hogy lesérült, és nem sokat játszik már.

Idézetet írta: TiB Dátum szeptember 06, 2015, 22:12:48
Büntetni kellene azt a focicsapatot, amelyik nem akar támadni. Nem pontlevonás, meg pénzbüntetés, hanem egy benga nagy néger szépen sorban seggbekúrhatná az összes bunkerező, kettőt passzolni nem tudó focistát.

Én meg iksz esetén nem +1 pontot adnék, hanem mindkét csapattól levonnék egyet.  ;D

De amiért jöttem, azok a magyar kézi kirakatcsapatok. Veszprém, Győr, Fradi, egyik szarabb, mint a másik. Nem kell feltétlenül egyet érteni, de amilyen formában ezek most vannak, hát minden meccsük hányinger

Rohadt póker. Coralon hétvégi challengért kaptam 4x10 eurós twister jegyet, kettőt lejátszottam, de kár volt mert csak felbaszta az agyamat. Mindkettőn már csak ketten maradtunk, és én voltam az élen, és jön a törvényszerű allin a másik részéről minden lapra. Egyszer a AQ marad alul 87 ellen, aztán a AJ a T4 ellen. A következő partin dettó, AK vs AK, A8 vs A7. Szopjatok lovat! A másik kettővel végig allinezek bingós gecik!

Montanes, nagy faszszopó vagy barátom, sosem volt vitás, de ennyire hányingerkeltő módon, ilyen gyenge ellenfél ellen még nem láttalak kikapni. Baszd teherbe azt az arab bundás kurva anyádat!!!!!

Rohadjatok meg ti dán szarok hogy nem tudtok egy gólt lehozni a meccsen.

Hozzatok már össze egy kibaszott támadást, kurvára hihetetlen. Vagy legalább passzoljatok kettőt egymás után. Tökesélytelen vagyunk.

A női teniszező a legkibaszottabb sportolófajta komolyan mondom...

Mladenovic, a rohadás vigye el a szerencsétlen szerb pofádat. Remélem így játszol majd az egyesben is, mert ha nem, a megmaradt hangyányi hitelességedet is elveszted. Büdös kurva... Ezzel Babossal is csúnyán kitoltál, remélem tudod.

Idézetet írta: baliizu Dátum szeptember 07, 2015, 21:40:11
A női teniszező a legkibaszottabb sportolófajta komolyan mondom...
[/quote 
Termelnek a Hölgyek rendesen!

#7889 szeptember 08, 2015, 07:47:24, butyi
dögölj meg andrew murray, te szerencsétlen hülye... meg aki 1.12-ért rak rád, az is.. :laugh:
andersEn ellen 0-7 a TB...ilyen a mesében nincs baszdmeg... te szánalmas lúzer bohóc

ja és mladenovic is bekaphatja, amiért kibaszott babossal! de ne fogazz!  :laugh:



meg persze a tökéletesen kiválogatott magyar 'labdarúgók' is takarodjanak most már végleg a szemem elől
király gabi, figyeltelek... románok utáni meccs után azt mondtad, hogy 'lesz ez még jobb is'.. bejött!  :laugh: