Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában


A büdös picsába,hogy a kerítésnél kell lennem és a Magyarok meccsét se fogom látni  :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

Federer Te mocskos féreg :bash:

Kibaszott rizszabáló kínai tetves gecik. Hogy a kurva anyátokba vagytok elsők, amikor a kaput is alig találjátok el ennyi lövésből? Hármas kombómat elvittétek  -  1.5over - szemetek.

A jóbüdöskurvaistenbasszameg, tényleg adjunk minden frusztrált fogyatékosnak fegyvert a kezébe, hogy "megvédhesse" magát!
Christina Grimmie 22 éves volt.
(...és rohadt jól énekelt.)

rohadt kurva svájciak, ilyen fos játékkal áá dögölnétek meg

de kurva sok értelme volt az egész délutánt végigszenvedni szájbabaszott freerollon,végig legelöl erre a végén bemakkol 2 kört a féreg és kiesek,már tudom miért álltam le ezzel a szarral pár hónapja,na nem is fogom megint elkezdeni,ez elég is volt

Féreg Smitkova. Elbukhattál volna szót nem szólok, de egy olyan adogatást kúrtál el amikor 40-0 volt neked. Hagyd abba a teniszt pls.

Ez a nyomorék Ukrán csapat egy szaros gólt ne tudjon rúgni...

A retkes kurva anyátokat uruguayi geci faszszopó játékvezetők hogy megadtok a szaros perunak egy kibaszott kézzel szerzett gólt miután öt percig nézitek a felvételeket, a kurva tvben is egyértelműen látszott hogy kéz volt. Arról már ne is beszéljünk, hogy két 11est sem adtok meg a braziloknak, nevetséges, BRAVÓ COPA AMERIKA, itt aztán van színvonal.

Brazil-Peru 0:1 Ez az eredmény tőrt döfött szívembe. Arra azért jó volt, hogy elgondolkodhassak: Van értelme egyáltalán a sportfogadásnak?

Idézetet írta: corsica Dátum június 13, 2016, 07:29:00
Brazil-Peru 0:1 Ez az eredmény tőrt döfött szívembe. Arra azért jó volt, hogy elgondolkodhassak: Van értelme egyáltalán a sportfogadásnak?

Fasza akkor újabb maradj talpon  :cya:
Nagyon megy ez, első körben bebukni mindig

Szerencsétlen brazil gecinyelők pusztuljatok el!!!!!! Ilyen egyszerű nincs... Kurva életbe.

Kateryna Kozlova! Remélem méhnyakrákban fogsz megdögleni hosszú szenvedés után!

Kurva anyádat Van Uytvanck te rusnya ribanc.

Ezaz Gasquet, te rakat szar, dupla brékelőnyről bukd már el a szettet. Ha ki is kapsz, akkor a gerinced töröm, te nyomorult senki.