Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


A Loki bassza meg magát, ahogy csak bírja.
Kondás is bassza meg az összes játékosát.
Mindössze 4 gólt vártam tőlük, de lófaszt se csináltak. Ebből egyenesen adódik, hogy nem nyertek 4-gyel...
Attól meg végképp telibe hánytam a monitort, hogy a 60. percet követően 3 kibaszott szögletet sem bírtak összehozni...  :bash:
Így kell kidobni 60$ az ablakon egy pillanat alatt...

A tetves faszszopó rohadt kurva anyátokat!!!!!!!!!!!!!!

Idézetet írta: ricsi046 Dátum július 02, 2016, 22:41:05
A rohadt faszszopó bundás kurva anyátokat német gecik, majd biztos elhiszi akárki akinek van legalább egy maréknyi esze hogy feltartott kézzel ugrik a köcsög a labda felé, ilyen pofátlanul bundázni egy Eb-n... Kell hozzá pofa ti mocskos korrupt gecik. Essetek is ki a kurva anyátokba.

Ehhez aztán tényleg pofa kell, hogy eljátsszák megint ezt a figurát. Nagyon remélem hogy ilyen gyökerek nem nyernek semmit.

Köztudott hogy minden olasz buzi.Pont egy ilyet kiválasztani egy ilyen döntő meccsre  :bash: Eldöntötte a párharcot ezzel a röhejes tizenegyessel.

Most már tényleg bassza meg a kurva isten, hogy megint 1-en megy el a kibaszott szögletes fogadásom. Mert ugye annyira nehéz lett volna azt összehozni a 81. percet követően... Franciák és németek vberjétek egymásba! Rohadt életbe... :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

Raonic szíjjál gázt!  :bash:

Na Rao végre összekapja magát, erre De Loore szopja le magát, zsinóran bukik 6 gémet egy noname ellen.

Faszomat a kėt sudár nigger culåba, de mėginkább Georges/Pliskova párosba. Mar Hradeckaek ellen ki kellett volna esnie a gladiátoroknak. Erre holnap majd Babiekat is megbasszak a semmiből. Vicc. :fakk2:

Legyen lassú, fájdalmas halálod Fucsovics... Legalja.  :noway:

#9098 július 09, 2016, 20:54:03, Greipel
Trungelliti te undorító bundás féreg, akaszd fel magad te okádék!!!!!!

Rohadt buzi cigány, Cilicet persze verted simán... Dugd fel magadnak a 2-6, 2-6-odat, a folyamatos 2 ütéses labdameneteidet és outjaidat, a több 100 Zekic nyerő rövidítéseket és átemeléseket, melyekből kivétel nélkül ő nyert pontokat, a 0 kihasznált bréklabdádat és önmagad 4-szeres lebrékelését! VESSZÉL MEG!!!!!!!

Még szettet se basszátok meg!  :fakk2: :fakk2: :fakk2: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :fakk2: :fakk2: :fakk2: :fakk2: :fakk2:

szerb u 20 női kosárcsapat szívjatok le egyesével bőnyállal  :cya:  :bash:

Kurva anyádat Tevepata te balfasz köcsög. A teniszütő álljon a seggedbe majd húzzanak karóba te csicska bohóc.

Idézetet írta: ncis88 Dátum július 10, 2016, 17:31:25
Kurva anyádat Tevepata te balfasz köcsög. A teniszütő álljon a seggedbe majd húzzanak karóba te csicska bohóc.

Dettó. Tipikus szerb kutya, féreg geci. Persze várható volt, 1.4 -ről esett a szorzó, 6-1 -es második szettel fordított, majd folyamatosan simán hozta a sajátjait. Mind annyira tipikus a kurva anyját, büdös szerb.

Döntőszett 5-5, 40-40-nél sokáig állt a játék, a piacot felfüggesztették, aztán kiírták, hogy injury break. Utána villámgyorsan elvesztette a szerváját a szerb kutya. Nem tudom, hogy ő sérült-e meg, de ha igen, akkor se annyira, mert a következő gémben 0-30-a volt, de persze nem tudta kihasználni. Rohadék, már csak ő hiányzott a bwines free bet kombimból, amivel 7500 Ft jött volna.  :bash:

Nekem 28kt vitt el a rohadék. Büdös kurva anyját hülye fasz. De tényleg olyan könnyen hozta a szerváját végig a 3.ban.. pfejj te.