csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában


#22530 november 29, 2018, 20:49:41, csabax
Red Bull Salzburg - RB Leipzig, mindkét csapat szerez gólt  :noway:

Ennek a találkozónak - amelyen a B-csoport első helyezettje fogadja a csoportmásodik csapatot - sincsen túl sok tétje. Persze, ha nagyon "akarunk" valami nagyobb tétet ennek az egész hóbelevancnak, akkor talán lehet azt mondani erre a meccsre, hogy a "kistestvér" salzburgi csapat majd jó alaposan megmutathatja a "nagyobbik testvér" Lipcsének, hogy igazából melyikük az erősebb "Jani" gyerek. Azért említek kistestvért és nagyobbik testvért, mert mindkét csapatnak ugyanazon energiaitalos cég a tulajdonosa.

Természetesen olyasmi dolog is van, hogy a csoport másodikja (RB Leipzig) és a csoport 3. helyezettje (Celtic) egyaránt 6-6 pontos, s közöttük leginkább a gólok aránya jelenti a különbséget: a RB Leipzig esetében +2 gól (8-6), míg a Celtic esetében -2 gól (4-6) a mutató. Ennek tudatában, plusz még azt is tudva, hogy az utolsó meccsen a pont nélküli csoportutolsó norvég Rosenborgot fogadja majd otthonában a német csapat, sőt, újabb pluszban még azt is tudva, hogy számára 4 pont bőven elegendő a továbbjutáshoz, nos, ezek tudatában szerintem már lehet arra tippelni, hogy mindkét csapat szerez gólt.

Ráadásul a Red Bull Salzburg amúgy is gólerősnek nevezhető hazai pályán, míg a Lipcse pedig újabban nem abszolvál szerzett gól nélkül mérkőzést. Valószínűnek tartom, hogy az ugyanazon tulajdonos két csapata egymás ellenében nem fog gólnélküli döntetlenre játszva "kiszúrni" a hidegben is rájuk kíváncsi nézőkre, hanem "nyomnak" majd egy újabb sok gólos meccset, s majd a végén vagy döntetlen lesz az eredmény, vagy pedig nyerni fog a szerencsésebbik csapat. Például Lipcsében is az történt, hogy a mérkőzés végén 2-2-es döntetlent mutatott az eredményjelző, ám végül a vendég Red Bull Salzburg volt olyan szerencsés a 89. percben, hogy újabb gólt tudott szerezni, s ezzel a "kistestvér" 3-2-re győzött a "nagyobbik testvér" pályáján. Ezúttal is azzal számolok, hogy lesz majd néhány gólváltás, majd pedig végül most vélhetően a "nagyobbik testvér" fogja bemutatni, hogy bír győzni a "kistestvér" otthonában.

A pályára lépő játékosok esetében már korábban is említettem, hogy a vendég RB Leipzig bármikor és bárhol képes a gólszerzésre, de azt azért fontosnak tartom még megjegyezni, hogy Gulácsi Péter helyett a fiatal svájci Yvon Mvogo fog védeni a lipcseieknél. Tehát az amúgy is gólerős házigazdáknak még inkább esélyük lehet a gólszerzésre.



#22533 november 29, 2018, 20:48:41, csabax
Cinkarna Celje - Atomerőmű Szekszárd 2  :great:

68-75





#22538 december 03, 2018, 16:38:42, csabax
CFR Cluj - FC Voluntari 1  :great:

A Debil, a Hülye, a Nevetséges és a Balfácán: csodás focijelenet a Liege-Sevilláról
https://444.hu/2018/11/30/a-debil-a-hulye-a-nevetseges-es-a-balfacan-csodas-focijelenet-a-liege-sevillarol




#22542 december 01, 2018, 17:56:42, csabax
Manchester City - Bournemouth 1  :great:
Basaksehir - Sivasspor 1X  :noway:
Köln - Fürth 1X  :great:

Szorzó: 1.27

Idézetet írta: csabax Dátum november 25, 2018, 16:21:15
Partizan Beograd - Dinamo Vranje, Partizan Beograd 1.5 gól felett  :great:
42. perc: 2-0