Csimav tiltása

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Maradjon kitiltva csimav?

Igen
35 (77.8%)
Nem
10 (22.2%)

Összes szavazó: 45

Feltételek Csimav számára:

1. Pénzkölcsönkérés tilos!

2. Szeptemberig tilos bármelyik játékban szerepelni!

Ezen kívül ha a Fórum Szabályzat bármelyik pontjával ütköző dolgot követsz el, akkor végleges tiltás jár, s többet nem kegyelmezünk.

További szép napot.  ;)

Csana elvileg kapott 4000 Ft-ot.
Sacreston pedig 4-5 napon belül kap 9000 Ft-ot.

Idézetet írta: csimav Dátum augusztus 07, 2010, 11:47:58
Csana elvileg kapott 4000 Ft-ot.
Sacreston pedig 4-5 napon belül kap 9000 Ft-ot.

Szerintem nem kell ezt összegszerüen írnod csimav! Ha már mindenféleképpen írni akarsz róla, akkor bőven elég ha megemlíted, hogy XY-nal szemben rendeztem az adósságom, YZ kb. ekkor számíthat rá. Akiknek tartozol úgyis tudják mennyi a sarad, másnak pedig nem sok köze van hozzá, viszont így mindenki láthatja a szándékot, hogy folyamatosan törlesztesz.

Idézetet írta: Várda64 Dátum augusztus 07, 2010, 12:04:02
Szerintem nem kell ezt összegszerüen írnod csimav! Ha már mindenféleképpen írni akarsz róla, akkor bőven elég ha megemlíted, hogy XY-nal szemben rendeztem az adósságom, YZ kb. ekkor számíthat rá. Akiknek tartozol úgyis tudják mennyi a sarad, másnak pedig nem sok köze van hozzá, viszont így mindenki láthatja a szándékot, hogy folyamatosan törlesztesz.

+1
Most már mindegy! :)

Nem szeretnék reklámozni, de van egy sportfogadással kapcsolatos fórumom, amelyet természetesen szeretett CSIMAV barátunk is megtalált.

Több hónapig nagyon sokat tűrtem neki, többször előfordult, hogy már csak az anyázás hiányzott. A fórum tagjaitól is számos panaszlevél érkezett, hogy CSIMAV nem hagyja őket békén, naponta több levéllel zaklatja őket és különböző mondvacsinált indokokkal szeretne pénzt kérni tőlük.

Ugye itt a fórumon kapott egy 2. esélyt. Nálam már megkapta a 8-9-10. és még számos esélyt. Azt gondoltam ok, tényleg nincs elveszett ember, hátha megváltozik, de, hát nem.....

Ma telt be a pohár, amikor kaptam tőle egy levelet, amelynek ez volt a címe: "köcsög vagy, remélem tudod...". Tudni kell, hogy oldalamon van egy játék, amelynek CSIMAV már többször megszegte a szabályait és amikor a szabályok betartásával értékeltem ki a játékot természetesen nem tetszett neki. Ez szinte minden hónapban előfordult. Én hülye pedig tűrtem. Természetesen 100%-ban csak CSIMAV-tól jöttek reklamáló levelek, ugyanis mindenki más be tudta tartani a szabályokat.

Na szóval ennyire változott meg a mi kedves barátunk. Arról nem is beszélve, hogy az állítólagos megváltozása óta is kaptam leveleket a fórum tagjaitól, amelyben panaszkodtak csimavra. Az ok természetesen ismét a kölcsönkérés volt. Ez nem csak a fórumomon fordult elő, hanem 2 sportfogadas.org tagtól is hallottam, hogy zaklatta őket csimav. Természetesen itt is pénzt szeretett volna kuncsorogni.

Szóval arra kérem Milant és a fórumt tagjait, hogy gondolják újra csimav tiltásának feloldását. Kérek mindenkit, hogy aki kapott kölcsönkérő, zaklató leveleket csimavtól az írja le ebben a topicban.

Ez az ember nem tud megváltozni. Egy idegbeteg, szerencsejátékfüggő userről van szó. Nemhiába tiltják ki minden fórumról. Természetesen én is így tettem. Örökös kitiltásról van szó!

Ha valaki felismeri csimav jellemeit más nemrég regisztrált felhasználókban az jelentse a fórum adminjainak, ugyanis az IP címek alapján fel lehet ismerni az "álcsimavokat"! Ugye ezt nemhiába írtam le, mert a kitiltása után már egyszer beregisztrált ide más felhasználónévvel.

Ja és még annyit, hogy én hülye hagytam magam meggyőzni, hogy írjak róla egy-két sort itt a fórumon, hogy visszaengedjék és biztos vagyok abban, hogy a többieket is győzködte a pár elismerő szóért!!!

CSIMAV :noway: :noway: :noway:

#65 augusztus 23, 2010, 10:49:17, csimav
Akkor a vádlott is szeretne pár dolgot mondani:

Arról van szó, hogy tényleg fent vagyok egy másik fórumon is, aminek tibi a tulaja és tényleg van ott egy tippjáték, de tibi sokszor nem ér rá és az játék elején vétettem olyan hibákat, amik még akkor nem voltak benne az akkor aktuális szabályzatba, persze azóta belekerültek! És amiatt lettem ideges, hogy például volt egy olyan tippem, hogy: adott dátum, Foci->Anglia   Liverpool-Arsenal  Mindkét csapat gólt lő.  És mivel nemsokára vizsgáim lesznek és általában azokra készülök nem volt időm minden tipphez odapötyögnöm, hogy Premier League vagy Primera Division.. stb. gondoltam, azért csak lehet tudni, hogy nem az angol 8ad osztályról van szó...
Amióta vissza lettem engedve ide tényleg írtam pár pü-t, de csupán MB-el kapcsolatban! De! De nem pénzt kéregettem, csak azt szerettem volna megtudni, hogyha nekem más devizában van a számlám, mint a pénz címzettjének, akkor hogyan tudok pontos összeget küldeni, erre a kérdésre kerestem a választ! Akkor, amikor vissza szerettem volna kerülni ide,mert jó a társaság és akiknek tartoztam azokkal fel tudjam venni a kapcsolatot, akkor azért beszéltem pár emberrel, hogy a "Véleményüket írják le az ügyről", hogy hátha ők is egyetértenek velem, de nem mondtam senkinek se, hogy negatív dolgot nem írhat...Szóval ha valaki azt irta volna, hogy pl: Ne engedjék vissza csimavot, akkor se szóltam volna neki egy rossz szót se.
Nah szóval visszatérve a dolgokhoz: Pénzt egyáltalán nem kértem senkitől az elmúlt egy hónapban!(ha az apámtól kért 2000 Ft-ot nem vesszük figyelembe).
És ezen a tibi féle fórumon van összesen kb. 5-6 ember, aki aktívan használja(oakland, seckó...meg persze én, de már csak múlt időben mondhatom...használtam.)
Egy hónap alatt kb. 40-50 elemzést írtam oda, hogy beinduljon a fórum, most meg elvileg tibi új design-et csinál neki.. Nah mindegy, ennyit szerettem volna írni.

Idézetet írta: csimav Dátum augusztus 23, 2010, 10:46:02
Köszönöm a lejáratást!

Arról van szó, hogy tényleg fent vagyok egy másik fórumon is, aminek tibi a tulaja és tényleg van ott egy tippjáték, de tibi sokszor nem ér rá és az játék elején vétettem olyan hibákat, amik még akkor nem voltak benne az akkor aktuális szabályzatba, persze azóta belekerültek! És amiatt lettem ideges, hogy például volt egy olyan tippem, hogy: adott dátum, Foci->Anglia   Liverpool-Arsenal  Mindkét csapat gólt lő.  És mivel nemsokára vizsgáim lesznek nem volt időm minden tipphez odapötyögnöm, hogy Premier League vagy Primera Division.. stb. gondoltam, azért lehet tudni, hogy nem az angol 8ad osztályról van szó... Amióta vissza lettem engedve tényleg irtam pár pü-t MB-el kapcsolatban! De! De nem pénzt kéregettem, csupán azt szerettem volna megtudni, hogyha nekem más devizában van a számlám, mint a pénz címzettjének, akkor hogyan tudok pontos összeget küldeni, erre a kérdésre kerestem a választ! Akkor, amikor vissza szerettem volna kerülni ide,mert jó a társaság és akiknek tartoztam azokkal fel tudjam venni a kapcsolatot, akkor azért beszéltem pár emberrel, hogy a "Véleményüket írják le az ügyről", hogy hátha ők is egyetértenek velem, de nem mondtam senkinek se, hogy negatív dolgot nem írhat... Nah szóval visszatérve a dolgokhoz: Pénzt egyáltalán nem kértem senkitől az elmúlt egy hónapban!(ha az apámtól kért 2000 Ft-ot nem vesszük figyelembe). És ezen a tibi féle fórumon van összesen kb. 5-6 ember, aki aktívan használja(oakland, seckó...meg persze én, de már csak múlt időben mondhatom, tehát használtam.) Egy hónap alatt kb. 40-50 elemzést írtam oda, hogy beinduljon a fórum, most meg elvileg tibi új design-et csinál neki.. Nah mindegy, ennyit szerettem volna írni.

EZEKET EGY SZAVAHIHETŐ, BECSÜLETES EMBER ÍRTA, AKI MÉG SOSEM VÁGOTT ÁT SENKIT!!!

Oké, engem nem érdekel, hogy neked ki és mit irt.
Engem az érdekel, hogy TUDOM, AMIÓTA IDE VISSZAENGEDTEK AZÓTA SENKINEK NEM ÍRTAM PÉNZKÉREGETÉSSEL KAPCSOLATBAN.


Utoljára reagáltam a témával kapcsolatban. Bárkinek elküldöm az üzeneteket nagyon szívesen, amelyekből kiderül, hogy csimav egyáltalán nem akar megváltozni (és még finoman fogalmaztam)! :)

#70 augusztus 23, 2010, 11:26:15, csimav
A bárkibe én is beletartozok. Mutasd.

Én megmondtam neked, hogy segítek embereket hozni arra a fórumra és próbálok aktív lenni... 2-3 hónap alatt 75 elemzést írtam, miközben alig értem rá...
Szerintem beszéljük meg a dolgokat... És ha arra jutunk, hogy onnan örökre kibannolsz, akkor kérnélek, hogy töröld az általam irt elemzéseket és hozzászólásokat. Köszönöm!

Abban az esetben ha a visszaengedése után Csimavtól valaki kapott privátot, amelyben pénzt kért, azt megkérem jelezze.

Amúgy meg csimav: ilyen nincs, hogy ha kiraknak a fórumról akkor törlik a hozzászólásaid. Mármint létezik ilyen, de ez admintól függ.

Mint érintett, én is hozzászólnék:
Tőlem Csimav azóta valóban nem kért pénzt, amióta ide vissza lett engedve. Sőt, a tartozása felét visszafizette (időre!!), a másik felét pedig remélem szintén időre lerendezi, és ezzel én letudtam a "csimavügy" minden rámtartozó részét.

Idézetet írta: csimav Dátum augusztus 23, 2010, 11:10:40
A bárkibe én is beletartozok. Mutasd.

Én megmondtam neked, hogy segítek embereket hozni arra a fórumra és próbálok aktív lenni... 2-3 hónap alatt 75 elemzést írtam, miközben alig értem rá...
Szerintem beszéljük meg a dolgokat... És ha arra jutunk, hogy onnan örökre kibannolsz, akkor kérnélek, hogy töröld az általam irt elemzéseket és hozzászólásokat. Köszönöm!

Itt most nem arról van szó, hogy te mennyi elemzést írtál a fórumra. Ha ilyen következményekkel jár az elemzések írása, akkor köszönöm nem kérek belőle.

Egyébként nem ez volt az első, hogy sértegettél. Esetleg abból is küldjek neked? Mutassam meg milyen sértegető szavakat, használtál? Ez tényleg azért tette be a kaput, mert lelkiismeretesen jártam el a szabályok betartásával.

Szerintem Milannak elég lett volna egyetlen "köcsögözés" és akkor tényleg repülsz a fórumról!

A hozzászólásaid maradnak a fórumon, mert azokat a szabályok betartásával írtad (igaz egy párat már törölnöm kellett).

Remélem tényleg ez volt az utolsó hsz-em és nem kell értelmetlen vitákba bonyolódnom! :)

#74 augusztus 24, 2010, 08:49:48, csimav
Szia!

Igazad van, én voltam a hülye, nem kellett volna rögtön ilyen szavakat használnom, sajnálom. Elnézést kértem tőled e-mailben, mert a privátot letiltottad.
Amennyiben úgy gondolom, hogy leveszed  a bann-t, akkor megígérem, hogy soha semmi rosszat nem csinálok(ha mégis csinálnék, akkor megbarátkoznék a végleges bannal), írnám tovább az elemzéseket. Nem járna ilyen következménnyel az elemzés írás, csak tegnap nagyon ideges lettem reggel családi okok miatt, minden embernek vannak jó és vannak rossz napjai.
Bocsánat :-\ :'( :(
Üdv.