KÉRDEZZ BÁTRAN! Bármit! VÁLASZOLUNK!;)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


egy számteches kérdésem lenne.

Szóval kb 25 percet bír ki bekapcsolás után a gépem, aztán kapa, újraindul, belép BIOS-ba, nem tudok onnan kilépni, kinyomom aztán várok egy órát, hogy újra elinduljon, és megint 25 percet bír  ;D

melyik alkatrész szar? 

köszielőreis :cya:

Idézetet írta: hubika88 Dátum november 25, 2014, 14:16:56
egy számteches kérdésem lenne.

Szóval kb 25 percet bír ki bekapcsolás után a gépem, aztán kapa, újraindul, belép BIOS-ba, nem tudok onnan kilépni, kinyomom aztán várok egy órát, hogy újra elinduljon, és megint 25 percet bír  ;D

melyik alkatrész szar? 

köszielőreis :cya:

Látatlanba én egy processzor vagy videókártya túlmelegedést tippelnék. Szedd szét a gépet és portalaníts mnindent (LEGYEN MINDEN KIHÚZVA!). Ha utána is kikapcsol, akkor lehet, hogy a  hűtőventillátorral van a gond. Pár ezres tételről beszélünk. Rosszabb esetbe lehet, hogy maga a videókártya vagy a processzor a rossz, az viszont nem minden esetben pár ezer forint  ::)
Vírus nem hiszem, hogy ilyet tehet, de egy alkatrész csere előtt mindenképpen érdemes lenne újból rakni a winfost, hátha elmúlik.

Mindemellett én azért megnézetném egy IT-s ismerőssel, illetve amikor bekapcsolom a gépet skubiznám a proci és a videókártya hőmérsékletét egy programmal, hogy tényleg az okozza e a porblémát.

Idézetet írta: hubika88 Dátum november 25, 2014, 14:16:56
egy számteches kérdésem lenne.

Szóval kb 25 percet bír ki bekapcsolás után a gépem, aztán kapa, újraindul, belép BIOS-ba, nem tudok onnan kilépni, kinyomom aztán várok egy órát, hogy újra elinduljon, és megint 25 percet bír  ;D

melyik alkatrész szar? 

köszielőreis :cya:

Ha kikapcsolás előtt visszaszámol, akkor valószínűleg nem kap elég hűtést a processzor. Azaz koszos a ventillátor, vagy elromlott. Nem ad le teljesítményt. Általában közel azonos ideig bírja minden esetben bekapcsolva.
Ha kékhalál szerű a kikapcsolás, akkor lehet probléma a SATA kábel (a vinyót az alaplappal összekötő széles kábel). Nem feltétlenül fix a működési idő ebben az esetben. Van hogy bír egy órát, de lehet csak egy percet.

Ez nem szentírás, csak lehetséges ok.

Ha túlmelegedne a proci akkor kikapcsolna a gép nem újraindulna, szerintem. Legalább is nálam mindig kikapcsolt.
Abban a 25 percben míg megy agép,  tölts le egy programot amivel lehet ellenőrízni a hőmérsékletet.Ha magas, akkor ventillátor tisztítás, paszta a procira és jó lesz.

fú ezerkösz mindenkinek, mielőtt meghalna a gép azelőtt full befagy, meg bejön egy pillanatra a kékhalálos képernyő, és onnan dob a BIOS-ba, ja meg egy hete lett benne kicserélve a táp, lehet hogy akkor az a parás.  :beerchug:


Ahogyan már tanácsoltam, legegyszerűbb ha megnézeted egy ismerőssel vagy beviszed egy üzletbe. Ők rögtön meg tudják mondani mi a probléma, így látatlanba nem lehet pontos információt adni.

Van itt olyan aki szlovéniai? Vagy esetleg kijár hozzájuk fogadni? Érdekelne hogy megy ott a papíros fogadás, milyen név alatt fut ill hol kell keresni? Esetleg valaki tud erről akár linket adni? Megköszönném   :beerchug:

Van ezen a fórumon olyan rész, ahol fel vannak sorolva regisztrált tagok? Egy olyan felhasználónak szeretnék privát üzit küldeni, akiről tudom, hogy régebben írt, most viszont ha fel is néz, nem nagyon szól hozzá témákhoz. Szóval hogy tudok privátot küldeni, vagy rákeresni egy ilyen felhasználóra?
Remélem érthető, hogymit is akarok  ;D

Sziasztok. Az a problémám, hogy sehogy sem sikerül frissítenem az Adobe Flash Playert, azt írja ki hogy nincs jogosultságom a telepítéshez. Próbáltam rendszergazdagént futtatni de semmi. Valaki tud valami megoldást?

Tud valaki esetleg olyan fogadóirodát ahol jégkorong góllövőkre lehet fogadni?Cseh,szlovák,khl bajnokságokra gondolok nem nhl-re.

Gyerekek!!!
Ilyen van,hogy inaktívság esetén büntet egy iroda??!!
Bevallom őszintén,hogy az expekt szerintem egy nagy szar!
Éppen ezért,gyakorlatilag el is felejtetettem őket,ahogy vannak,most meg kapom ezt az emailt!
Kapják be,csicskák!
Valaki olvassa már el legyen szíves,hogy nem e értettem félre valamit!
5 euróra büntetnek,mert nem szórom el a pénzem náluk?!
Vagy csak onnantól szól,ha 28-ig nem töltöm fel az egyenlegem vagy már mindenképpen büntetnek és HAVONTA??!!
Illetve valahogy lehet törölni az expekt számlát?
Köszönöm!

Dear Miklós,

As part of the Terms & Conditions agreed to when registering your account, after a 365 day period of inactivity, your account will be subject to a 5€ monthly fee. On the 28th of this month, this fee will be deducted from your account if it remains inactive until that time.

You can reactivate your account and avoid this fee by playing on site or making a valid deposit or withdrawal before the 28th of this month.

Please be informed that Expekt applies this fee to every account that has not been active for the last 365 days. See our Terms and Conditions for more details:


Any inactive Account where your balance is preserved will be reviewed regularly and we will attempt to notify you, via email, at your registered email address of any remaining funds held in your Account. Should an Account remain inactive (no gameplay, transactions, valid withdrawals or deposits) for a period of at least 12 months, it will be classified by us as 'dormant' and a maximum administrative fee of 5 EUR (or an equivalent amount in GBP, PLN, HUF, CZK, SEK NOK, BRL, CHF or USD) per month shall be deducted from your Account thereafter. You will receive email notice of at least 14 days before the first deduction. The deductions may be viewed in your Account under 'My Transactions'. The deductions shall cease should you reactivate your Account but the administrative fees already deducted will not be reimbursed. You can reactivate your account by making one or more wagers or transactions including a valid withdrawal or deposit. You are free, at any time, to withdraw any funds which you are entitled to and which are held by us on your Account.


We would like to assure you that if your Expekt account balance is higher than 5€, we will proceed to deduct only the amount of 5€. If your account balance is in between 0.01€ and 4.99€ we will deduct the remaining amount and balance after deduction will be 0.00€. Please note that if your Expekt account balance is already 0.00€ no additional fees will be deducted.

Your Current balance stands at 99.00Ft.

Kind regards,
Expekt

"Please note that if your Expekt account balance is already 0.00€ no additional fees will be deducted.
Your Current balance stands at 99.00Ft."

Csak akkor, ha van pénz a számládon. Jelen esetben 99 forintodba kerül. Magyarán ha előre lenullázod, akkor nincs miből levonni.

...És ilyen költség több irodánál is van (úgy emlékszem, még a skrillnél is), mert nincs kedvük évtizedekig vezetni az inaktív játékosok számláit.
Akinek van bent pénze, az vagy kiveszi egy ilyen felszólításra vagy hagyja, hogy az iroda lassan elszedje tőle.
Ha egy évig nem hiányzott az a pénz, akkor jó, hogy legalább emlékeztetnek rá, hogy létezik.  :)

Köszi Eisbar,Köszi Knapp!
Szal,akkor csak hagyjam,hogy elvegyék a kemény 99 forintot?
Kártyáról önhatalmúlag húzhatnak le pénzt?