KÉRDEZZ BÁTRAN! Bármit! VÁLASZOLUNK!;)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában


Idézetet írta: fili76 Dátum november 12, 2015, 09:55:41
Szeretném kérni a számlám bezárását.Ezt irtam anno március 10-én emailben,azóta megjártam külföldöt,elromlott a laptopom igy nemrég gondolkoztam el,hogy esetleg a 2oldalt ujranyittatom,ha nem megy az sem gond maradna a 25éve használt szlovák oldalak.Sosem multiaccountoztam,én nem regeltem sem anyum,sem nővérem nevére nem is tudnám megtenni.A bónuszt úgy gondoltam,hogy a régit nyitom meg nem újra regelek és akkor felajánlanak-e pl.bármilyen promót.Olvastam,hogy voltak akik törölték-kitiltották magukat,majd felhivták Őket telefonon,újranyitották a számlájukat.Erre lettem volna kiváncsi,hogy Őket ki-e zárták azóta mindenféle bónuszból illetőleg promócióból.Kellemes napot mindenkinek. :beerchug:
Már ki is nyitották.Nem kérdeztek semmit.Este kaptam az emailt az unibettől:
Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot a számláját  illetoen!A Kérésére a számláját újra nyitottuk.Pedig csak érdeklődtem:Szeretnék éredklődni,hogy ha bezártam a számlámat még március 10-én lehetséges-e esetleg az újranyitás,esetleg új számlát kellene-e nyitnom.Még az is érdekelne,hogy ilyenkor részt vehetek-e bármilyen bónuszjátékban,kaphatok-e bónuszokat.Úgyhogy nem kell aggódni,ha valaki esetleg ugyanigy tett,mint én. :beerchug:

Idézetet írta: ricsi046 Dátum november 12, 2015, 14:12:16
Lehet hogy a tapasztalatlanság beszél belőlem, de nekem eszem ágában sincs olyan terület felé menni ami nem érdekel, fizethetnek 1 milliót is havonta akkor se. Inkább dolgoznék 120 ért olyat ami nem napi 8-10 óra kínlódás. Persze kinek mi a fontos,de én így látom a dolgokat jelenleg.

Nem tudom, hány éves vagy de az élet ritkán adja azt amit te szeretnél. Ma Mo-n sokan örülnének az olyan melónak amit utálsz de 1 millát hazavihetsz.. (  ;) tudom van kivétel )

+

Én HR-t végeztem, de nem dolgoztam benne sohasem, mert ott sokszor nem a HR-es dönti el kit kell felvenni....

Offline irodákról van itt téma a fórumon, vagy akármilyen cikk, infó, amit érdemes lehet elolvasni az első offline kaland előtt? Bármilyen észrevétel, pozitív és negatív tapasztalat is jöhet!

egy 20-30 körüli szorzóra ha fogadsz bet365-ön,akkor kb mennyire kell leesnie ahhoz,hogy haszonnal ki tudd venni?

Idézetet írta: ricsi046 Dátum november 28, 2015, 15:37:11
egy 20-30 körüli szorzóra ha fogadsz bet365-ön,akkor kb mennyire kell leesnie ahhoz,hogy haszonnal ki tudd venni?

Ha az ellenoldal szorzója eléri az odds / (odds - 1) értéket, akkor nullszaldón vagy. Ha meghaladja, akkor plusszban.

Kb 2008 ban regiztem Pokerstarsra de azota nem volt befizetésem mindig free böl vagy kapott pénzböl játszottam. sportfogadásra pedig néha vezettem át a pókerszámlámrol. Szerintetek lehetséges elsö befizetö bónuszt kapnom ha most befizetnék?

Idézetet írta: Alibi Dátum december 03, 2015, 12:20:53
Kb 2008 ban regiztem Pokerstarsra de azota nem volt befizetésem mindig free böl vagy kapott pénzböl játszottam. sportfogadásra pedig néha vezettem át a pókerszámlámrol. Szerintetek lehetséges elsö befizetö bónuszt kapnom ha most befizetnék?

Ha nem volt első befizetés, akkor igen, lehetséges.

Valaki nem kérdezett rá a william hillnél hogy mi baja van az oldaluknak? Ahogy olvastam nem csak nekem van gondom vele

Valaki nem csinálta vagy csinálja itt a bináris opciós kereskedést?
Vagy esetleg tőzsdézést?
Csak érdekelne egy vélemény ezekről a dolgokról.
Nemrég elkezdtem demózni egy bináris opciós brókernél és elég jól megy a dolog.
Az érdekelne,hogy nem e direkt könnyebb szerintetek a demó verzió,mint az éles,hogy így vonzzanak be embereket valódi kereskedésbe?
Köszi!

Amennyit én tudok erről a dologról az az, hogy ez megegyezik a rulettes martingale stratégiával. Azt meg ugye nem kell senkinek bemutatni.
A piacok meg ugyanazok a demónál is meg az élesnél is, mint ahogy a betfairen is ugyanolyan eredménnyel futnak a lovak akkor is, ha csak játékpénzt tettél rájuk.
De nem igazán vagyok forex mindentudó, valaki javítson ki, ha valótlant írtam.

Köszi a választ,dynand!
Mondjuk azt nem hiszem el,hogy senki nem próbálta itt még ki a bináris opciókat,pláne meg a tőzsdét!


Milyen teremtorna az, melyre most a bet365-ön pár napja lehet fogadni? Néztem itt pár meccset, hát a színvonal kurva gyenge  ;D Viszont a terem nagyon fasza  ;D

"Szokásos" osztrák teremtorna. Tavaly is volt, lehetett szépen nyerni az overekkel :)

4 a 4be 5x2es kapura palánkos pályán 10perc alatt 6gól tuti majdnem minden meccsen.