Laudrup ördögi tippjei fociországból

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: laudrup Dátum augusztus 26, 2010, 18:50:01
A Dinamo tipp nagyon elment(nem saját volt,egy külföldi tipster volt nagyon meggyöző számomra-HIBA).
Ezért a tét visszahozására:
Manchester City - FC Timişoara H   1,14
PSV Eindhoven - Sibir Novosibirsk  H   1,12

nem kell magyaráznom miért fogadtam!


Szia!

Nem akarlak megbántani, de hamar felejtesz(rozsdaszabály)  :police:

üdv.: IP

u.i.: írok pm-t, majd olvasd el.

Jogos,dupla hiba(bukótipp visszahozására tett próbálkozás+más tippjének megjátszása).
Hamar eltértem. Majd holnaptól!  :P

Na mégegyszer az aranyszabályok,kicsit átszerkesztve:
1.Egy nap maximum 5 megjátszott tipp!(hétköznap inkább 3,hétvégén akár 6 is,ésszel kiválasztva!)
2.Csak szoló fogadások!
3.Ha elmentek az alaptippek,vagy csak egy is nem keresek másikat hogy visszahozzam! Ha elment ne fuss utána
(mint ahogy busz és nő után sem szabad),ugy is jön a következő nap,és a következő jó tipp!
4.Csak az általam ismert focibajnokságokra és sportágakra fogadok, azoknál is priorizálok a statisztikáim alapján
(pl. ha egy svéd és egy orosz meccs között kell dönteni akkor a biztosabb oroszt választom mert az orosz foci tippjeim 86%-al jöttek eddig,mig a svéd csak 61%-ban). Tehát tollaslabda,uszás,futás stb.. kizárva!
5.Pénzmenedzsment tartása: egy tét az aktuális bank max. 10%,de inkább 5%,vmint a napi megjátszott tippekre felrakott tét az össz.bank 30%át ne érje el! Ugye a napi tervezett nyereményem vezetem,ha azt elértem nem játszunk aznap!
6. 1.5 feletti oddsokra nem fogadok! (a kis oddsok nem véletlenül kicsik,sokkal nagyobb százalékban jönnek,és mint fogadó ez nagyon fontos irányszám!! nem mindegy hogy 60 vagy 80%-ban jönnek a tippek! a sok biztos kis pénz hosszú távon több mint a bizonytalan nagy pénz néha!
7.ami a legfontosabb: TÜRELEM ÉS ÖNFEGYELEM hogy az elöző pontokat maximálisan betartsam!
Ha így sem leszek nyereséges a következő 30 napban akkor finitó fogadás!

kezdés előtt még egy tervezett tip:
Trabzonspor A.Ş. - Liverpool 1X   1,42   :noway:
Vezetnek a törökök a 4.percben! Gutierezz betalált. Innen nagyon nehéz lesz a 'poolnak a török katlanban! Erre számítottam!
Hát nem könnyen,de fordítottak..

a hibák ellenére plusszal zártam a napot.Hajnalra baseball szakik által legtöbbet fogadott tippet teszek megint:
Chicago White Sox - Baltimore Orioles H   1,48
bankom 8%át rakva tétnek.   :ok:

Bankom 5%át kitevő nyereséggel zártam a tegnapi napot.
Ma reggel már ugyanigy állok a hajnali Chicago WS győzelemnek köszönhetőnek, de még 5% van betervezve mára.
Ha azt hozom,teljesen mindegy hányadik fogadás lesz,ha már a 2.nál akkor is mára lezárom a fogadásokat,(önuralom teszt),majd holnap folytatom a holnapi 10%-os tervvel.

Mai első szoló:
Panathinaikosz-Xanthi 1 1,23 tavalyi bajnok a 13.ellen otthon.(pana még soha nem kapott ki a Xanthitól,reméljük nem most szakad meg egy több évtizedes sorozat! ) Arról nem is beszélve hogy a görög pontvadászat legerősebb csapata a hazai gárda.
tét:a bankom 8%-a

Mai szolók még:
Vasas-Siófok Vasas gólt lő 1,09 (az 1X is 1,10 csak,akkor ez már biztosabb)  :ok:
Slavia Praga-Sigma Olomouc  X2 1,50  :ok:
A Slavia nagyon nincs formában,mikor nyertek is azért mert ellenfélnél kiállítás volt,aztán legutóbb a Teplicétől(utolsók),
kaptak ki,addig a Sigma stabilan teljesít,rendre 2gól felett rúgnak.Szerintem jók egy X-re legalább!
Portugália-Románia 1  1,15  ez strandfoci ahol a Portugálok az abszolút élmezőnyben vannak!   :ok:
Ez már 4 az igen nagy mai kinálatból.Amin még gondolkozok az a Bayern győzelem vagy kétesély.
Vagy a Willem II-FC Groningen  2 esetleg X2.  A willemet eddig mindenki elverte,a Groningen kifejezetten jól teljesít(én egyébként is egy jó csapatnak tartom holland viszonylatban,bárkit van esélyük megverni idén is,egy ilyen "csak ne kapjunk sok gólt" csapatot bármikor megesznek. A németeknél még nem rajzolodtak ki az erőviszonyok,persze toronymagas esélyes a Bayern, de nem tudom még hová tenni a Kaiserslauternt.(azt láttam hogy felkészülésin elverték a Liverpoolt és az Auxerre-t is-utóbbit 3-1re,és az 1.fordulóban is 3-1re hozták a meccset a Köln ellen-bár ez nem nagy feladat volt)
Így idény elején lehet ki is hagyom őket! Csinált már olyat a Kaiserslautern fénykorában hogy feljutás után bajnok lett.
(most azért ilyet nem várok,de idény elején megtréfálhatják a bajor óriást).

A kaiserslauternra nagyon ráéreztem.2-0 a bayern ellen félidőben.Kár hogy nem nyomtam rá egy 1X-et! Éppen még bármi lehet,de örülök hogy kihagytam! Most izgulhatnék! A Pana kényelmesen ugyan,de 1-0ra állnak.
A Groningen is vezet(végül ezt sem játszottam meg,miután jött az Olomouc X2,a Vasas gól és a portugál strandfoci,ugy gondoltam mára elég!) Ha a Panathinaikos megtartja a vezetést akkor a már meglévő tegnapi bankhoz mért 10% nyereségemre rájön még 5%.(ha nem akkor kb.a tegnapi 5%-ot hozom).
Napi 15% kamat azért nem rossz!

A Panathinaikos végül leixelt a Skoda Xanthival.Idény elején benne van.Na mindegy inkább a Groningent fogadtam volna ők 3-0ra hozták.így maradtam megint bank+5%ban.
Hajnalban viszont bukóval kezdtem 8% téttel játszottam a San Francisco Giants baseballt.  :noway:
A Chelsea-Stoke Hazait nem csak én tartom az egyik napi tuttinak de az 1.11-es odds még engem szolópártit is arra késztett hogy kombiba tegyem.  :ok:
Angol kombi lett belőle:
Blackburn - Arsenal X2   1,16 Ez a Blackburn még otthon sem képes legyőzni egy Arsenal kvalitásu bandát,azért X-re levédve játszottam.   :ok:
Tottenham - Wigan Athletic  H   1,22 A wigan nagyon bekezdett ha a kapott gólok számára hírdetett citromkupára pályáznak! A Tottenham pedig ha tényleg bele akar idén szólni a nagyok csatájába,akkor nekik is meg kell szórni egy kis "gólcukorral" a vendégkaput! Reméljük édes kis meccs lesz!   :noway:
Keserű lett a Tottenham süti,és bizony megint buktam amikor eltértem az eredeti stratégiától(csak szoló fogadások).
Hiába volt jó az alaptipp(chelsea),a szorzónövelés miatt mellékötött meccs egyike elment(amit egyébként a leggyengébb "tutti angol"nak tartottam alapból is..


Mai végleges szolók:
St. Pauli - Hoffenheim X2 1,36 Szigo prof. meggyözően leírta miért.   :ok:
Glasgow Rangers - St Johnstone H 1,20     :ok:
Szolnoki Máv-Mondi - Bp. Honvéd FC X2 1,36   :ok:
A honvéd nagy derbiket játszott,kikapott a megerösödött Vasastól,és az MTK-tól,
majd megverte a Fradit és Debrecent.Most végre egy könnyebb ellenfél következik nekik.A liga-kupát hagyjuk azt nem igen vették komolyan a honvédnál(ott a szolnok győzőtt),de nem vmi meggyöző a vasutas csapat(pláne a védelem).
Gondolkoztam egy mindkét csapat gólt lőn is,de lehet beindul a honvéd és nullára nyernek.
Malaga - Valencia  X2  1,40   :ok:
Majd lehet írok egy rövid beharangozót a spanyol bajnokságról,most csak erről a párosról: Valenciának nagy vérveszteség lehet Villa(Barcába távozott),Soldado jött a Getafe-tól,és Villán kivül még sok távozó.Gyengült a csapat papíron,de azért össze nem lehet hasonlítani a kiesőjelölt Malaga keretével! Idénykezdeten buktam már párszor,ezért belevettem az X-et is.
Pláne hogy így is 1,40 a szorzó! Ajánlom mert ennyiért kétesélyben tutti meccs nem nagyon van! :topbet_125:

Szia!

A valencia tipped nagyon tetszik :)

A magyar bajnokságtól odszkodom, mert nem mindig tűnik tisztának a dolog és vannak "véletlen meglepetések". És attól függetlenül, hogy a honvédnak megy a szekér erre a meccsre rossz megérzésem van, én ezt kerülném.

Köszi,a Valencia tényleg az a tipp amire sokat is lehet rakni(de én ragaszkodom a max 8%-os tétekhez).
Magyar fociról:
Minden viszonyítás kérdése,azért egy svéd vagy egy olasz bajnoksághoz képest(vagy az angol 2.-3.osztályt nem is említve),egy kifejezetten kiszámítható bajnokság a magyar! Sok gól,és sok hazai győzelem,de az esélyesek többször nyernek mint véletlen meglepikbe futnak. 66%-ban jönnek a magyar tippjeim.Az átlagosnak számít(a teljes átlagom jelenleg minden bajnokságra,sportágra vetítve 68%)
Idézetet írta: miragehun Dátum augusztus 28, 2010, 13:18:39
Szia!

A valencia tipped nagyon tetszik :)

A magyar bajnokságtól odszkodom, mert nem mindig tűnik tisztának a dolog és vannak "véletlen meglepetések". És attól függetlenül, hogy a honvédnak megy a szekér erre a meccsre rossz megérzésem van, én ezt kerülném.

Szerintem az olasz bajnoksággal várd meg a második fordulót legalább. (én is ezt teszem) Elég zavarosak az erőviszonyok, még az inter sincs formában, ahogy tegnap láthattuk. Nehéz megjósolni mire mehetnek a felkészülési meccseken pocsékul játszó csapatok, mint pl. a Roma vagy a Milan.

Nem játszottam olasz meccset.Csak a szavazásba tettem be.Egyébként egyetértek veled.Max. egy undert javaslok a Roma meccsre,idény elején az olaszok mindig vérszegényen játszanak!  :beerchug: