Laudrup ördögi tippjei fociországból

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Idézetet írta: laudrup Dátum július 06, 2011, 15:29:05
Újra Copa America téma: ugye következik az Argentina-Kolumbia meccs.
Az Argentinokon nagy a nyomás hiszen az első meccset elbaltázták(1-1 Boliviával),most az argentin sportsajtó szerint nincs más választásuk mint kimenni és nyerni! Igen ám,de azért mert az utóbbi időben nem remekelt a kolumbiai csapat van egy két játékosa aki eldöntheti a meccset,elég ha csak a Portóban 85 meccsen 73 gólt szerző Falcao,vagy a Milanban játszó Yepes,ill. az Udinese is rendelkezik 3 kolumbiai válogatottal,ez nem egy Bolivía! Jó iramú meccs lesz, és Messi is szeretne majd mutatni valamit hiszen ő Santa Fe-ben született ahol a mérközést játszák! Viszont igen gyenge csoportban van Argentina,tehát szerintem nem olyan gáz ha itt is döntetlen lesz,hiszen Costa Rica-t oda vissza meg tudják verni,Bolivíát pedig elintézik itthon.Persze a fanatikus közönség és sajtó szétszedné őket(kezdve a szövetségi kapitánnyal).
Ha a kolumbiai csapat beáll kontrára(márpedig mért ne tennék),akkor simán balul sülhet el megint Messiéknek! Sokat gondolkoztam rajta,elsőre én is úgy voltam mint sokan: na még1x nem rontanak! De így voltam amikor a Brazilokat játszottam meg hogy Argentina után ők nem rontanak!
Dehogynem! Sőt Uruguay is pontot vesztett gyenge ellenfél ellen. Nem akarok senkit lebeszélni,de lássunk tisztán: nem reális az odds! Én közel egálnak látom az esélyeket az említett szitu miatt!!
A lényeg nálam NO BET!

Nagyon szépen összefoglalt a lényeget, laudrup kolléga!
Szerintem is kicsit manipuláltak ezek a szorzók, hisz mint említetted, akkor sincs semmi veszve, ha esetleg megint X lesz.
Én under-ben illetve egy kis tétes X-ben, vagy akár X2-ben gondolkodom, de elnézve a formámat nem is folytatom...

:beerchug:

Július 10.fogadás
sorozaton kivül raktam egy ilyet:
Lengyelország - Bulgária  Az Ön fogadása: Egyszeri, 1    3-2   :ok:
Megtetszett Pisti1987 elemzése a főoldalról.Az otthon játszó lengyeleket megfogadtam.(láttam a brazílok elleni meccsüket,és tényleg nagyon jól játszottak)
tét:2 000 Ft    1,50
lehetséges nyeremény 3000Ft
Statisztika:Röplabda 12 fogadás 11 nyertes 91,667%  (elég szép kis százalék,gyanítom hogy ma még ezen is javítunk!  ;)  )
Első szett meg is van!!

Július 11.fogadás
1,20-as sorozat 2.lépcső

Uruguay U17 - Brazília U17   X2 (1,22) 3-0  :noway:  :crazy:
Játszottak a selejtezőkön egymás ellen két gólnélküli döntetlent,majd 2 felkészülésit,ahol igen kontrasztos eredmény született: az elsőt az Uruk nyerték 4-0-ra,a 2.-at a Brazílok 6-0-ra.u17-es fronton uruguay még soha nem jutott idáig,Brazíliának a 7.elődöntője,valamint 13 döntőt tudhat még magáénak.A múlt tehát a brazílok mellett szól,nézük a jelent: Uruguay könnyű csoportból jutott tovább,kanadát,és Rwanda-t kapott gól nélkül tudták le,aztán ők kaptak ki Angliától.A kieséses szakaszban pedig Kongó és Üzbegisztán várt rájuk.Eddig nem volt nehéz dolguk.
Brazília Dániát és Ausztráliát legyőzte,Elefántcsontparttal 3-3mas döntetlent játszott,a kieséses szakaszban pedig Ecuadort és az igen erős Japán ifiket kellett bucsúztatniuk.Tehetséges játékosokban nincs hiány,és a defenzivebb focit játszó Uruguay ellen esélyesebbek!
Elől Ademilson és Leo fizikai adottságaikat kihasználva a fifa.com titulusát idézve: penalty-box predátorok lehetnek!
Tét:   3660,00
Teljes nyereményszorzó táblázat:   1,22
Lehetséges kifizetés:   4465,20

Július 12.fogadás
1,20-as sorozat újra az 1.lépcső
Germany U17 - Mexico U17   1X (1,22) 2-3  :noway: :noway: :noway:
Rakunk egy all int,a teljes bankom rajta lesz.Ha már úgy is elkövettem azt a hibát hogy a stratégiám feladva,a kicsi lassú biztos helyett nagy tétekkel(bankomhoz képest)nyomtam,és persze sorba buktam be a sorozatokat,valahogy nincs türelmem azzal szöszmötölni hetekig hogy visszahozzam az elbukott ezresek(ucsó 2 hónapot nézve még nyereségben vagyok,de ez a hónap cunami..)
Ha a brazílokban bíztam,akkor a németeket nem is tudom hogy tituláljam? Több meccsüket is láttam: a legszervezettebb,legtaktikusabb csapat,és nem kontrára játszanak mint az Uruk.(akik hihetetlen ellenszenvesen viselkedtek,a 2.félidőben pl. fejberúgták az egyik már földön fekvő brazíl játékost,a bíró sajnos nem vette észre...Remélem német-uruguay döntő lesz,ahol nagyon elkalapálják a dél-amerikaiakat!) A germánok 5 meccsen 18 gólt rúgtak eddig(mexikó 12-őt) és csak 3 gólt kaptak(mexikó 5-öt),a mexikóiak védelme nincs olyan jól összerakva,sebezhetőbb.
Tét:   4262,00
Teljes nyereményszorzó táblázat:   1,22
Lehetséges kifizetés:   5199,64

Itt a vége?!
Amig alapos és türelmes voltam minden jött! Amint bejött 1-2 meglepetés,ami kizökkentett,akkor rögtön elkezdtem ész nélkül csinálni! Következetesség,és bankmenedzsment nélkül emelgetni a téteket!
Minden évben megpróbálom egyszer,és 4-5 hónap után ez a vége!
Ha bírnám tartani hogy magas téteknél 1% alaptét,alacsonyaknál max 10%,nem lenne gond.
Most is ez volt: júniusban kis pénzekkel meggondoltan játszva minden bejött.
Ezért júliusban magasabb tétekkel kezdtem,és ahogy elment még talán 1x észnél voltam és visszavettem,de a következő buktánál megint feleslegesen emeltem a tétet,holott a martingale kis oddsoknál nem müködhet! Majd tegnap este az U17-es brazíl vereség után úgy besokaltam hogy a következő tippre felraktam a maradék bankom(4200ft maradt a 9ből,tehát tudtam volna a múlt havi mentalitással szépen játszani belőle),ha bejön ok,ha nem szünet egy időre.
A gond az volt ami már a brazíl tippel is: egy ifi vb elődöntőjére fogadni még ha 1,22 az odds kétesélyben akkor is NO BET!
Erre mit rakok a bankom teljes összegével: a másik elődöntőt!!
Németország-Mexikó 2-3! Ráadásul a házigazdák ellen fogadok,akik ha nem is voltak teljesen meggyözőek,de végig hozták az eredményeket..
Hibák sorozata! Egy sportfogadó SOHA ne fogja a szerencsére ha veszít,mert látjátok hogy  nekem sem ezen múlott!
Ha átgondolom,és alapos,türelmes vagyok:nem fogadok ezekre a meccsekre hanem ma mosolyogva rakhattam volna biztosabb tenisz meccsekre vagy pl.  a mai Portugál strandfocira,egy Trockij győzelemre a német-szerb Davis kupa meccsen a 200-on túli német ellenfelével!
Legyetek okosabbak,és végletekig türelmesek,és nagyon alaposak!
Túl sok időt fordítottam már erre a hobbira! Szeretem csinálni,elemezgeti,összeszedni az infókat,kiszürni a jó tippeket,és amig hobbiként fogom fel,kis pénzekkel játszom minden ok,de amint pénzt akarok keresni vele(türelmetlenül,máris de rögtön),akkor vége!
Szünetet kellene tartanom,de inkább valahol kihasználom a bonuszom,és apróval játszom! Majd meglátom!

Fel a fejjel, kolléga!
Tudod: egyszer lenn, másszor fenn!

:beerchug:

Július 13.fogadás

Eddig tartott a szünet.  ;D
Első fogadásom a Gamebookers-en:
1.16      Bryan/Bryan v Lopez F./Verdasco    1     tét  2 dollár elhalasztva
ezt nem kell magyarázni! A Bryan fivérek a páros tenisz királyai,a davis kupa párharc egyik biztos meccse.
Apropó Gamebookers-es kollégák: semmiképpen nem lehet a fizetőeszközt forintra állítani? nagyon zavar hogy át kell fejben számolnom!

Július 14.fogadás
1,20-as sorozat 1.lépcső

Vinci R. v Begu I. [At Least One Set]  Vinci R. 1.21  2-1
Vinci az esélyes,de ha is kap,nem hiszem hogy szetgyőzelem nélkül tenné!
Cost (USD): $3.00
Possible payout (USD):
$3.63

Nyomtam még rá 2 dollárt meccs előtt./i]
A bonusz kiforgatás miatt játszottam apróval pár 2-es feletti szelót,be se írom,mert elment,ill.van még egy aktív ahol a brazíl-USA nőit várom(ja amcsi továbbjutást fogadtam 2,20ért).Ami jött Vincin annyi ment a bonusz forgatás miatti szelókon.Na mindegy októberig csak kiforgatom szép lassan. Az amcsi női csapat már profitot hozott!
   

július 15.fogadás
1,20-as 2.lépcső
a francba ez 12.-én lesz..
Argentina v Costa Rica   Argentina 1.20 3-0  :ok:
Csak rakok még 1 copa america tippet,minden sorozat vége szakad valamikor,és a copa americán eddig minden "nagycsapat" döntetlent játszott a verhető ellenfél ellen.Argentina már 2x is.Itt már tényleg nyerniük kell,remélem összekapják magukat végre!
Aki a másik meccsre fogadna ott javaslom a Kolumbia gólt lő opciót 1,20ért!
Cost (USD): $3.70
Possible payout (USD): $4.44

a kolumbia gól már meg is van,kár hogy nem azt választottam!

július 16.fogadás
Volt egy ilyen is a bonusz kiforgatás miatt:
10 Jul 23:53          Brazil (U17) v Germany (U17) [Draw No Bet     Germany @ 1.86
Vinci R. v Begu I. [At Least One Set]    Vinci @ 1.21
0.50 USD* 2.25      1.13 USD    won

Július 17.fogadás
1,20-as sorozat 3.lépcső

Karatancheva S. v Vinci R.     Vinci R. 1.22 0-2  :ok:
Vinci most hazai pályán(palermo),ütögethet,kazah ellenfele 200-on túli,egyetlen nevesebb ellenfél ellen tudott mostanság nyerni : Krajicek,de valjuk be ő mostanság nem domborít igazán!
Cost (USD): $4.50
Possible payout (USD):
$5.49

Július 18.fogadás
Titti elemzése alapján a bolgár tehetség győzelmét is fogadtam:
10:00 Klaffner M. v Evtimova D.    2 @ 1.28       4.88 USD     6-1,6-0    :ok:

Július 19.fogadás

1,20 sorozat befejező 4.lépcső

Brazil v Ecuador    1 @ 1.25    4-2  :ok:
Még reggel megraktam,mert tömegtipp lesz,és leviszik az oddsát. A helyzet ua.mint Argentinánál,otthon játszanak,nyerniük kell a továbbjutáshoz,ezért támadóbb jellegű focival jönnek majd ki,az ellenfél pedig verhető!
Cost 6.40 USD   
possible payout: 8.00 USD   

laudrup, hogy érted hogy brazília otthon játszik? nem argentínában játsszák az összes találkozót?
A tipp pedig jönni fog. Én is megjátszom.  ;)

Idézetet írta: Blasi Dátum július 13, 2011, 00:41:49
laudrup, hogy érted hogy brazília otthon játszik? nem argentínában játsszák az összes találkozót?
A tipp pedig jönni fog. Én is megjátszom.  ;)
Igaz.