Laudrup ördögi tippjei fociországból

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


Gamebookers-en volt egy vesztes fogadás visszatérítési akció a női vb-re ha un. win and under/over fogadást teszek,fel is tettem 3 dollárt arra hogy a Francia-USA meccsen USA nyer és over 2,5 gól lesz!

France v USA [Winner and Under/Over]    USA to win @ 3.10   1-3   :great:
cost:3.00 USD   
win:9.30 USD
Jól jött ez a tiszta 6,3 dolcsi!  ;)

Idézetet írta: laudrup Dátum július 12, 2011, 23:11:54
Július 19.fogadás

1,20 sorozat befejező 4.lépcső

Brazil v Ecuador    1 @ 1.25    4-2  :ok:
Még reggel megraktam,mert tömegtipp lesz,és leviszik az oddsát. A helyzet ua.mint Argentinánál,otthon játszanak,nyerniük kell a továbbjutáshoz,ezért támadóbb jellegű focival jönnek majd ki,az ellenfél pedig verhető!
Cost 6.40 USD   
possible payout: 8.00 USD

Ezzel a sorozat lezárva.(induló tét 3 dollár volt.Majdnem megtripláztuk).
21,3 dollárral nyitottam számlát a gamebookersnél júl.9.-én.Most 35 dollár van rajta,a bonusz kiforgatása nélkül(az még csak 4%-on áll).Kiss hiján 5 nap alatt megdupláztuk a bankot.Jó kezdett,rám is fér a unibetes copa americás pechsorozat után! Visszatérünk a régi júniusi kijárt útra,letaposunk még néhány prima tippet,és gyüjtjük a dollárokat!  ;)

Ma ebből fogunk válogatni:
17:30 PS Kemi v AC Oulu x2 1,19  2-2  :ok:
Az Oulu 3. a finn 2.osztályban és ugyan legutóbb a listavezetőtöl kikaptak,de alapból jól nyomják,idegenbeli tabellát vezetik.dupla esélyben is jó oddsal fogadható.

17:30 KS Flamurtari Vlorë(albán) v FK Jablonec x2  1,22  0-2   :ok:
Mivel követem a cseh bajnokságot ismerem a vendégeket,erős,kiegyensúlyozott csapat,van olyan mint a sparta praga aki tavaly a liverpoolt is megszorongatta,nem ellenfél ez  az albán csapat.a kétesély is is jó alternativa!

20:00 EB/Streymur v FK Karabakh Agdam 2 *** 1,35
Szerintem a nap tippje! A hazaiak a Feröer-szigeteki bajnokságban hasítanak,a vendég azeriek pedig a tavalyi,és tavalyelőtti európa liga kiírásban is okoztak pár meglepit:
2009/2010 az első selejtezőkörben a román Zimbrut ejtették ki 3-2-es összesítéssel,
aztán következett a Rosenborg! 0-0,1-0,Majd a finn Honka 3-1-el,végül a Twente állította meg öket a rájátszásban.
Tavaly pedig elég nagy lovét hoztak nekem,de menjünk időrendben:
Metalurg Szkopje 5-2-es összesítéssel!
az északír portadown 3-2-vel,és a wisla krakow 4-2-vel(ez utóbbi meccsre szívesen emlékezem mert súlyos ezreseket hozott nekem).Majd a Borussia Dortmund csunyán elintézte őket.
Azért az levonható a kis eredménylistából hogy egy feröer csapatot megesznek reggelire és még éhesek maradnak!  ;D

Tenisz kinálatból
11:00 Hofmanova N. v Evtimova D. 2 1,33 1-2  :ok:
Tittinek köszönhetően ismerhetjük a bolgár Evtimova-t aki elöző körben nagyon brutálisan leverte az ellenfelét 6-1,6-0ra,mostani ellenfele háromszázon túli és Besenován úgy jutott túl hogy az feladta a meccset,nem kérdés itt sem hogy ki a párharc nagyon sima esélyese!
15:00 Hanescu V. v Cervenak P. 1 1,14
Hanescu Monfilson túljutva,jó formában várja 287.helyre rangsorolt szlovák ellenfelét aki Misa Zverev-et verte kicsit meglepetésre,nem mondok nagyon ha azt mondom neki itt a torna vége,mehet a reptérre!

Július 21.fogadás
1,20-as sorozat 1.lépcső

Hofmanova N. v Evtimova D.   Evtimova D. 1.33 1-2  :ok:
elemzés egy hsz-el alább,a meccs 11kor kezdődik aki csatlakozni akar,és együtt örülni a bolgár leányzó sikerének!
Cost (USD): $4.00
Possible payout (USD): $5.32
Nem volt valami sima,az osztrák hölgyemény rámhozta néha a szívbajt,de Dia Evtimova végül behúzta!
A Quarabah meccsére az egyik általam sokra becsült angol tipster oldal írja hogy nincsenek igazán hozzászokva a hűvös feröeri éghajlathoz,és a hazaiak igen összeszokottak,képesek voltak a fulham ellen is egy 0-0ra.Ennek ellenére ők is veszélyes tippnek tartják az undert,bár egygólos azeri sikert várnak.Bárhogy is ez szerintem csak erősíti a tippet! Egyébként ránéztem milyen időjárás van ott most: 14fok enyhe eső.Tényleg nem valami meleg,de azért annyira nem gáz!

   

Július 22.fogadás
Csatlakozom a miniállamok csapatait veretők klubjába:
UE Sant Julia v Bnei Yehuda Tel Aviv      2 @ 1.17    0-2  :ok:
AC Juvenes/Dogana v FK Rabotnicki      2 @ 1.15 0-1  :ok:
combo 1.35
Cost: 11 USD
possible payouts: 14,85 USD

Július 23.fogadás
természetesen megjátszottam a mai nap számomra legerősebb tippjét is:
EB/Streymur v FK Karabakh Agdam  2 1,35 1-1  hogy gólt rúgtak...
cost 2 USD
Possible payout 2,7 USD

Idézetet írta: laudrup Dátum július 14, 2011, 20:13:03
Július 23.fogadás
természetesen megjátszottam a mai nap számomra legerősebb tippjét is:
EB/Streymur v FK Karabakh Agdam  2 1,35
cost 2 USD
Possible payout 2,7 USD

Az egyiken már csak ez hiányzik.  :ok:

Július 24.fogadás
1,20-as sorozat 2.lépcső

Söderling R. v Starace P. [First Set/Match Winner]
Söderling R. to win 1st set and win match 1.25
  6-3,6-4  :ok:
A sima sóder győzelemnek csak 1,10 az oddsa.Első meccsen,igaz gyenge ellenfél ellen,de nagyon magabiztos volt a svéd,nem kérdés hogy Starace ellen is sima győzelem az elvárható,de valahogy nem érzem a 2-0ás szettgyőzelmet ezért fogadtam így meg hogy nyeri az első szettet és a meccset(így ha esetleg a 2.szettet elbaltázza még jó lehetek 2-1 nél is,közel hasonló oddson-a 2-0ra 1,33-at adnak-).A rizikós az benne ha az első szettet bukja és utána nyer az már nem jó,de valamit valamiért,ezt a minimális kockázatot be kell válalni!
Hogy Starace-ról is essen szó:idén csak Rómában tudott jól szerepelni ott Trockijt és Dolgopolovot is legyőzte majd Murray-tól kapott ki simán 6-2,6-3-ra.Ezt leszámítva  a garosson,halle-ban is wimbledonban is könnyen kiesett nem feltétlen nagy nevektől(Falla,Andrejev),Wawrinka nevezhető erősebb ellenfélnek ott sima 3 szettben kapott ki wimbledonban még a 128-as körben.
Ha számít valamit(miért nem számítana),akkor itt a pálya Sodernek lejt!
Cost (USD): $5.50
Possible payout (USD):
$6.88

   

Július 25.fogadás
Pisti1987 naplójából átemelt sorozaton kivüli tippem:
Női u20-as kosárlabda EB
Czech Republic (U20 ladies) v Bulgaria (U20 ladies) -20.5    1    1.85  67-42  :ok:

Cost (USD): $3.00
Possible payout (USD): $5.55

Holnap este 22-ig lehet a hónap fogadójára szavazni,eddig holtversenyben ezüstérmes helyen állok,aki látogatja a naplóm,és úgy gondolja megérdemlem,még szavazhat:
http://www.sportfogadas.org/forum/index.php?topic=4573.0

Július 26.fogadás
1,20-as sorozat 3.lépcső


Kaposvári Rákóczi FC v Ferencvaros   X or 2 1.47  2-2  :ok:
Sokat agyaltam hogy a Brazíl csapatra vagy a brazilos Fradira fogadjak.Végül a Copa America kieséses szakaszára ráhuztam a NO Bet mezt,és a számomra érthetetlenül magas oddsra tettem a voksom! A kaposvár ugyan középcsapatként 7.helyen végzett tavaly,de úgy zárta az idényt hogy az utolsó 6 meccsén nem tudott nyerni(és ebből 5 vereség volt),amíg a Fradi az egyetlen magyar csapat aki nemhogy az összes felkészülési meccsét megnyerte,de még az európa liga selejtező meccseit is! Minden jel szerint jól dolgoznak az új igazolások(a holland Otten a védelmet erősítve már alapembernek számít,de a brazíl Félix és a norvég-szomáliai Liban Abdi is szépen beilleszkedett!
(az Aalesund elleni Liban Abdi bomba nem könnyen felejthető találat!),Mind a forma,mind az erőviszonyok a vendégek mellett szólnak,és mivel a kétesélynek is az esélyekhez mérten brutáljó oddsa van:biztosra megyünk!  ;)
Kaposvár az nb3-mas Nagyecsedből igazolt középpályást,hozott egy moldáv támadót az az ukrán Zakarpattya Uzhgorod-tól,és az nb2-es vácból egy védőt,mind fiatal játékosok,nem tudom felmérni a játékerejüket,de csak így leírva sem hasonlítható a Fradi keretéhez!
Cost (USD): $7.00
Possible payout (USD): $10.29

   

Ugyan még csak a 3.lépcső volt de lezárom a sorozatot mert 4 dollárból 10,29-et csináltam a kicsit magasabb oddsok miatt.
A Copa America NO BET pedig tökéletes döntés volt!
Remélem nem csak én nem fogadtam az utolsó körökre!
(vagy mint páran :a nagyokat veretve nyertek rajta!)

A Gamebookers-en a szerény 21$-os indulóbankból eddig 45,5$-t csináltam(1 hét alatt),a bonusz kiforgatásom 8,7%-on áll,de még 81 napom van rá hogy elérje a 100%-ot ami ugye még 21$ jelent majd.

Július 27.fogadás
1,20-as sorozat első lépcső

Knittel B. v Dodig I.    Dodig I. 1.32 2-0  :noway:
Knittel 184.a világranglistán,ehhez mérten nála gyengébb ellenfelekkel tudott csak vitézkedni,nagyobb nevek ellen elbukott(Ferrero 6-3,6-4,Del Bonis 6-2,6-0-ra verte),Ivan Dodig skalplistáját nem sorolnám fel mert az idei elég hosszú lenne(de benne lenne Söderling,Hanescu,Baghdatis,Ljubicic),jól teljesített idén,és bár Knittel németként Hamburgban élvez egy kis lélektani előnyt,de a közönség nem fogja helyette visszaadni Dodig labdáit!
Az oddsot megint nem értem,próbáltam is keresni az okot,de nem láttam át az oddsmesterek logikáját.(sérültlistákon is néztem Dodig-ot,de nincs rajta sehol)
Cost (USD): $4.00
Possible payout (USD): $5.28

Még mindig nem tudom az oddsmesterek mit tudtak amit én nem,de ez volt a legnagyobb gond ezzel a meccsel hogy hamburgban a számomra ismeretlen német teniszező ellen fogadtam.
Szerencsére lezártam a sorozatot,és így csak a nyitótétem szállt el.Mára nem látok érdemlegeset,ha a holnapi kinálatból találok most valamit akkor fel is teszek rá egy indulótétnyit.(holnap dolgozom).

Július 28.fogadás
1,20-as sorozat 1.lépcső
újabb nekifutásra Bakuból egy kis női tenisz:

Tsurenko L. v Bondarenko K.  Bondarenko K. 1.25 0-2  :ok:
Gondolkoztam hogy Pervak győzelmét játszam e a kimondhatatlan tájföldi ellen,vagy az ukrán párharcot,és már azon voltam hogy Pervak-ra fogadok amikor sikerült előásnom két korábbi meccsüket ahol bizony a tájföldi tudott utoljára győzni kettőjük párharcában.Majd Titti oldalán olvastam az elemzést ami megerősített hogy holnapra Bondarenko-t kell fogadnom!  ;)

Cost (USD): $3.80
Possible payout (USD):
$4.75

Statisztika: női tenisz 148 fogadás 117 nyertes 79%
Július összesen :23 nyertes 5 vesztes tipp  82,14% (ebből 4 női tenisz 4 nyertes 100%)