Laudrup ördögi tippjei fociországból

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



8.pénzkereső tipp
Még 1 strandfoci mára:
Felett 7.5   Olaszország - strand v El Salvador - strand
(Gólok száma (goal line))   09/08/2011   Egyik sem   1.65   Függőben
Tét:  900,00   Nyer.:  585,00 
Mindkét csapat igen gyenge defenzív képességekkel bír,sok gólt kapnak! Az olaszokat hajtja majd a közönség is rendesen,a salvadoriak pedig közremüködnek sok góllal!  :)
Egyenleg
7/5 71,4%
kezdőbankhoz viszonyított nyereség:16,91%

9.pénzkereső tipp
Debreceni VSC   BFC Siofok v Debreceni VSC  0-0  :noway:
(Játékidő eredménye)   09/09/2011   Egyik sem   1.75   Függőben
Tét:  1 000,00   Nyer.:  750,00 
Az odds a kissé túlértékelt Siófoki hazai teljesítmény miatt ilyen jó! Nézzünk azért kicsit möggé:
az ucsó 5 meccséből egyet nyert meg a siófok,a kaposvár ellen(aki jelenleg 1 győzelemmel a 12.helyen áll),nézzük azt az otthoni "jó" teljesítményt is: 4 meccsből 2x nyert a problémákkal küzdő,rémgyenge újpest,és a már említett kaposvár ellen,a másik 2 meccsen gólt sem rúgtak..
A vidi is igen szenved idén,tehát a velük való 0-0 is értéktelen számomra.
A debrecen 100%-os,akárcsak a Győr(akik kaposvárra utaznak,tehát ott is kötelező a 3 pont,ha a Loki nem akar leszakadni nekik is hozni kell).A Loki más dimenzió mint az eddig Siófokra látogató csapatok,nagyon együtt vannak,jót tett nekik az edzőváltás,fekszik nekik a taktika,gólerősek,a védelmük pedig 7 meccsen 5 gólt kapott csak! Miközben a támadósor 16 gólt szerzett.
Nem hiszem hogy bármilyen probléma lenne még egy betömörülő Siófok ellen is.
Coulibaly és Zahovaiko veszélyes elől,a középpályán a Szpariból szerzett Ramos nagyon nagyot fejlődött,és szenzációsan játszik,de a fiatal Bódi is igen tehetséges! Az odds nagyon jó,kihagyhatatlan value bet!

Egyenleg:
9/5 55,5%
kezdőbankhoz viszonyított nyereség:-9,7%
(a nyertes szelvények átlaga 1,67..)

10.pénzkereső tipp
Ezeket egyszerűen nem tudom kihagyni:
1   Rafael Nadal   2011 US Open - férfiak - Andy Roddick vs Rafael Nadal 2-0  :ok:
(Mérkőzés nyertese)   09/09/2011   Egyik sem   1.20   Függőben
2   Samantha Stosur   2011 US Open - nők - Angelique Kerber vs Samantha Stosur
(Mérkőzés nyertese)   09/10/2011   Egyik sem   1.20   Függőben
Többszörös
Fogadás típusa   Fogadások száma   Tétegység   Tét   Nyer.   Nyereség
2-es gyűjtő   1   1 000,00   1 000,00   440,00
Nadal és Stosur ellenfelénél is az a kérdés: mit keresnek itt?! Roddick kész csoda(ill.Ferrer bénázása),hogy eljutott ide,Kerberről pedig ne is beszéljünk,sajnos láttam amit Penettával müveltek,még egy challenger tornán is szégyelné magát a 400-on túli teniszező..
Stosur pedig mint korábban is mondtam(még a kirilenko meccs előtt),idén meg sem áll a döntőig!
Ha meg ott van,akármi lehet! Nagyon magabiztosan verte Zvonarjevát! Annyira nem is meglepetés hogy idáig jutott,mutatott mostanában kitünő játékot több tornán is.
Valószinű lesz esélye revansot venni a torontoi dőntőért Serenának(csak esélye! azért nem veszem biztosra én sem a GS győzelmét,sőt sokáig hangoztattam hogy itt Serena nyerhet csak,ettől nem állok el,de az egyetlen aki legyőzheti ebből a választékból,az pont Stosur!)

11.pénzkereső tipp
Ezt holnapra szántam,de ma van!  :)
Bayer Leverkusen   Augsburg v Bayer Leverkusen 1-4  :ok:
(Játékidő eredménye)   09/09/2011      1.72   Függőben
Tét:  1 000,00   Nyer.:  727,27
Az Augsburg egy nulla,kiesőjelölt csapat,nagyok ellen esélye sincs.
Ugyan a leverkusen még nem állt össze csapattá,de az egyéni képességek bőven eldönthetik a meccset,és el is fogják! Az odds pedig kiváló!
A Dortmund ellen nagyon veszélyesek voltak a kontráik,bár ide más kell mert a Augsburg védekező felfogású csapat,viszont De Jong most sem kezdő Lorenzo Davids lesz a balhátvéd aki a nürnberg ellen is nagyon gyenge volt.Underes meccs,hiszen az augsburg eddig össz 3 gólra volt képes,csodálkoznék ha ma betalálnának,a Leverkusen meccsről-meccsre javul,mikor villanának végre a támadóik ha nem a liga leggyengébb csapata ellen? (pláne az igen sánta védelemmel)

Láttam hogy az Augsburg szakítva a védekező felállással,támadólag léptek a hazai fűre,élőben nyomtam még a 7.percben a Leverkusenre(kontrában ugye nagyon veszélyesek),egy gólra jó volt az augsburg(meglepte a nem erre számító vendégeket),de aztán csúnyán visszaütött a dolog!!
most  a 81.percben 1-4!

Fogadás visszaigazolása  - GH95074740F   Fogadás ideje:  2011/09/09 20:38:53   Nyomtatás
Választás
Szá.   Választás   Esemény   Esemény időpontja   Gy/h feltételek   Szorzó   Eredmény
1   Bayer Leverkusen   Augsburg v Bayer Leverkusen
(Játékidő eredménye)   09/09/2011      1.95   Függőben
Tét:  500,00   Nyer.:  476,19 

12.pénzkereső tipp
Wolfsburg-Schalke 04 2 DNB 1,90
A Wolfsburg nem egy rossz csapat,mégis bűnrosszul kezdtek! Miért is? Mert a cseresoruk nem tudta pótolni a kieső Hasan Salihamidzic-ot és Thomas Hitzlsperger-et(ők még mindig sérültek),a Wolfsburg hivatalos honlapja szerint edzés közben az első számú kapus Benaglio is megsérült..
két új szerzemény Chris és Jönhsson is kezdő lesz,nagy kérdés mennyire tudtak összeszokni a csapattal? Minden jel arra utal hogy a farkasoknál még mindig óriási gondok vannak!
Nem úgy a Schalkénél! A nyitóforduló csúfos stuttgarti veresége óta felpörögtek mint valami hurrikán,és lesöpörtek mindenkit! a befejező csatár Huntelaar teljesítményére jellemző hogy az egész tavalyi idényben 13 gólt szerzett,idén már 12nél tart(minden frontot számolva).Farfan szintúgy óriási formában van!
Korábban elég sok meccs végződött döntetlenre a két csapat között,és mivel a DNB oddsa is több mint kiváló,biztosítjuk a szerintem sima vendég győzelmet erre az eshetőségre!
Schalke   Wolfsburg v Schalke
(Nincs fogadás döntetlenre)   09/11/2011 1.90   Függőben
Tét:  900,00   Nyer.:  818,18

Nem játszom,de ajánlom a holnapi Jablonec-Slavia Praga találkozót( 1 1,50) 4-0  :ok:
A slavia,akárcsak tavaly most is harmatgyenge,a Jablonec az ucsó 4 meccsén 22 gólt rúgott,és csak egyet kapott!! Egészen parádés teljesítmény!

Élő
1.szett 4-2nél
Samantha Stosur   Angelique Kerber - Samantha Stosur
(Mérkőzés nyertes)   09/11/2011      1.12   
Tét:  6 000,00   Nyer.:  750,00

Hát persze, hogy nem az a meccs megy el, amit nem teszel meg... Csak türelem, türelem, az idő téged igazol.

Idézetet írta: almafa Dátum szeptember 11, 2011, 20:08:11
Hát persze, hogy nem az a meccs megy el, amit nem teszel meg... Csak türelem, türelem, az idő téged igazol.
A bosszantó benne hogy a chekclistám szerint a Jablonec meccs erősebb tipp volt,csak a nagyobb oddsra mentem..

Rátetéztünk a tegnapi napra,fogadtunk többször is élőben Serena-ra,csábitó oddsok voltak(nem véletlenül:Stosur nagyon jól játszott).
de mit is írtam pár napja Stosurról?
Idézetet írta: laudrup Dátum szeptember 09, 2011, 14:25:27
Stosur pedig mint korábban is mondtam(még a kirilenko meccs előtt),idén meg sem áll a döntőig!
Ha meg ott van,akármi lehet! Nagyon magabiztosan verte Zvonarjevát! Annyira nem is meglepetés hogy idáig jutott,mutatott mostanában kitünő játékot több tornán is.
Valószinű lesz esélye revansot venni a torontoi dőntőért Serenának(csak esélye! azért nem veszem biztosra én sem a GS győzelmét,sőt sokáig hangoztattam hogy itt Serena nyerhet csak,ettől nem állok el,de az egyetlen aki legyőzheti ebből a választékból,az pont Stosur!)
Ezekután mégsem rá fogadok?! Na ez a bosszantó! Ha ezt az élőzést nem számolom pedig kifejezetten várakozáson felül zártam az első profi hetem még schalke buktával is.
Két hónapos tervet írtam magamnak ki,bankduplázással,majd annak a duplázásával,mindezt visszaosztottam napi megnyerendő profitra.Folytatjuk!

Na lépjünk tovább! Nem gondoltam volna hogy a mai kinálatból 2 jó meccset is találok!
Elsőre a bundesliga 2.-ből a Dynamo Dresden-Vfl Bochum 2 tetszett meg.
A Drezda idén jutott fel a 3.osztályból,otthon ugyan veszélyesen játszanak,de az a Bochum aki feljutásért játszott a Gladbach ellen(elbukták sajnos),és top3 várják őket idén is,fel fog végre ébredni a sokkból!Az hogy most a 17.helyen állnak mert az első fordulós győzelem után zsinórban hármat buktak,semmit nem jelent,nem szégyen sem a st pauli-tól,sem a Fürth-től kikapni szerintem,az Union Berlin már határeset,de a lényeg vannak olyan focisták a Bochumban akik ha csapatban játszva összekapják magukat simán lenyomják a Drezdát! Persze erre számítok! egy DNB-vel is levédhető mert jó az odds rá.(2,10 ,X2-ben pedig 1,53).
A másik pedig a Malaga-Granada 1 1,44
Ez azért egyértelmübb,mégha az első fordulóban a Malaga ki is kapott a Sevillától 2-1re,azért tudni érdemes hogy nem kicsit vásároltak be,erősítettek a csapaton,és ők is a top3ba várják magukat,csak ugye a spanyol primera divisonben! Nézzük a kezdőjüket:
Jesús Gámez, Demichelis, Joaquín, Toulalan, Van Nistelrooy, Seba, Cazorla, Willy, Mathijsen, Monreal, Maresca, Duda, Eliseu, Bounanotte, Sergio Sánchez, Isco, Rondón, Portillo , Pol
Ugye,ugye! A Granada feljutott a 2.osztályból,a Betistől 1-0ás vereség,sok mindent nem tudunk elmondani róluk,gyenge védelem,az előretolt csatár se alkotott nagyott,és ettől a betistől is azért vannak jobb csapatok!(sőt nem kizárt hogy a kiesési rangadó lesz majd egy betis-granada!)
A Malaga a támadójátékával nyerő lesz!

Idézetet írta: laudrup Dátum szeptember 12, 2011, 12:20:02
Na lépjünk tovább! Nem gondoltam volna hogy a mai kinálatból 2 jó meccset is találok!
Elsőre a bundesliga 2.-ből a Dynamo Dresden-Vfl Bochum 2 tetszett meg.
A Drezda idén jutott fel a 3.osztályból,otthon ugyan veszélyesen játszanak,de az a Bochum aki feljutásért játszott a Gladbach ellen(elbukták sajnos),és top3 várják őket idén is,fel fog végre ébredni a sokkból!Az hogy most a 17.helyen állnak mert az első fordulós győzelem után zsinórban hármat buktak,semmit nem jelent,nem szégyen sem a st pauli-tól,sem a Fürth-től kikapni szerintem,az Union Berlin már határeset,de a lényeg vannak olyan focisták a Bochumban akik ha csapatban játszva összekapják magukat simán lenyomják a Drezdát! Persze erre számítok! egy DNB-vel is levédhető mert jó az odds rá.(2,10 ,X2-ben pedig 1,53).
A másik pedig a Malaga-Granada 1 1,44
Ez azért egyértelmübb,mégha az első fordulóban a Malaga ki is kapott a Sevillától 2-1re,azért tudni érdemes hogy nem kicsit vásároltak be,erősítettek a csapaton,és ők is a top3ba várják magukat,csak ugye a spanyol primera divisonben! Nézzük a kezdőjüket:
Jesús Gámez, Demichelis, Joaquín, Toulalan, Van Nistelrooy, Seba, Cazorla, Willy, Mathijsen, Monreal, Maresca, Duda, Eliseu, Bounanotte, Sergio Sánchez, Isco, Rondón, Portillo , Pol
Ugye,ugye! A Granada feljutott a 2.osztályból,a Betistől 1-0ás vereség,sok mindent nem tudunk elmondani róluk,gyenge védelem,az előretolt csatár se alkotott nagyott,és ettől a betistől is azért vannak jobb csapatok!(sőt nem kizárt hogy a kiesési rangadó lesz majd egy betis-granada!)
A Malaga a támadójátékával nyerő lesz!

A Málaga tényleg value bet-nek tűnik, én is raktam, hajrá-hajrá!  :)

14.pénzkereső tipp
540ft-ot kell ma keresnem hogy a 60napos tervem(dupla duplázás)teljesüljön.
Malaga   Malaga v Granada  4-0  :ok:
(Játékidő eredménye)   09/12/2011 1.50   Függőben
Tét:  1 080,00   Nyer.:  540,00
Itt az összeszokottság szólhat csak a Malaga ellen,meg a szokásos hiba hogy az ember még egy bajnokságnak nagyon az elején fogad(lásd bundesliga első fordulója,igaz volt 2-3 meglepi is).
De nekem csak a Serena bukta miatt remeg a kezem.Kell is ez a bankmenedzsment hogy lássam nem kell a buktát egy nap alatt visszahozni,így hogy 60 napos tervem van,időben megfordítom majd a dolgokat!
Most azt a tippet játszottam meg ami kevésbé rizikós(ugye legutóbb a schalke-t választottam a nagyobb odds miatt a biztosabb Jablonec helyett).

1,40 körül adják az over 40-et a Miami Dolphins - New England Patriotsra.
Ami nem rossz,elvégre a NE ucsó 11 mecséből 10 volt over,a Miami 16 meccséből 11.
Valamint új támadó formulákat igérnek a Miami részéről,a New England pláne nem lesz mentes pár touchdowntól,aki szokott NFL-re fogadni(én elég ritkán,de sok külföldi fórumot olvasok,ahol ez visszatérő tipp),az fogadja!
   24-38  :great: érdemes volt hallgatni az amcsikra!

ÉLŐ
Valencia   Genk v Valencia
(80. perc eredménye)   09/13/2011   2.10   Vesztett
Tét:  600,00   Nyer.:  660,00   
Bíztam bennük hogy vezetni fognak a 80.percben(ill.már hamarabb).Ezt kb. az 50.percben raktam.

Döntetlen vagy Valencia   Genk v Valencia
(Dupla esély)   09/13/2011   Egyik sem   1.10   Függőben
Tét:  6 000,00   Nyer.:  600,00

Döntetlen vagy Valencia   Genk v Valencia
(Dupla esély)   09/13/2011   Egyik sem   1.083   Függőben
Tét:  3 500,00   Nyer.:  291,67 
Így végül 291 ft nyereséggel zártam a meccset.

Az induló bankomhoz képest 19% nyereségnél tartanék a Serena meccs vesztesége nélkül,azzal
-52%..