Laudrup ördögi tippjei fociországból

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


21/16  76% eddig a hónap(ilyen oddsokkal várakozáson felüli! most pl. 6 jött zsinórban!)
induló banhoz képest a nyereség 75%
(serena bukta nélkül,azzal is már +3,9%, lefaragtam!)
  :great:


Sparta Prague   Banik Ostrava v Sparta Prague 0-2  :ok:
(Játékidő eredménye)   09/19/2011   Egyik sem   1.40   Függőben
Tét:  1 300,00   Nyer.:  520,00 (mára tervezett profit 508ft lenne)
tegnapra írtam,de csak ma játszák,a jelenlegi első,az utolsó ellen a cseh Gambrinus ligában.
Egy dolog szólhat a Sparta ellen,az ami a city ellen is tegnap:minden sorozat megszakad!
A prágai csapat hatból hatot nyert eddig 15:4-es gólaránnyal.A Banik szebb napokat is látott,de edzőváltás,anyagi gondok,alapjátékosok eladása oda vezetett hogy idén az utolsó helyen nyert meccs nélkül állnak 4:16-os gólaránnyal,de otthoni mérlegük is a legrosszabb 4-9-es gólaránnyal a ligában.A két kamerunival(középpályás és csatár),egy horváttal(védő),felálló hibátlan Sparta nem fog kegyelmezni! Pláne hogy az európa ligából a Vaslui kiejtette őket,így csak a bajnokságra koncentrálhatnak(a nagy vetélytárs Plzen érdekelt a BL-ben-a Milannal játszanak idegenben 28.-án).
Reméljük a Sparta és én is behúzzuk zsinórban a 7.-et!

22/17  77% eddig a hónap(most 7 jött zsinórban!)
induló banhoz képest a nyereség 82,71%
(serena bukta nélkül.azzal is már +11,6%)

Végigszenvedtem a mai választékot,átböngésztem a statisztikákat,tipster oldalakat,és arra jutottam hogy ma nem fogadunk!
Törökországban A Fener meccs jó,de elég sok 1,5 alattit játszottam most,azt kihagyom,amúgy sem érzem.A Buyuksehir győzelme nálam csak 6 pipát kapott(18 a max de 9 felett már jónak számít a tipp)
Albert Ramos Titti elemzése alapján jó lehet,majd megnézem élőben,és Hanescu játéka alapján lehet teszek rá(mármint Albert Ramos-ra),ez utóbbi déltől lesz ha nem csúszik a program.

Kamkéra majdnem raktam egy 2-0ra nyert élőben,de megálltam,elvégre elsőre nem éreztem jónak a tippet,nincs formában a német.Jó döntés volt mert elbukta az első szettet..

Ma már biztos hogy fogadunk!
Bőven találtam jónak tünő meccseket!
Kezdjük a tenisz választékkal:
Benesova-Voskoboeva 2 1,50
Benesova ugyan jobb ranglista helyezéssel rendelkezik,de pocsék formában van,és Voskoboeva megmutatta a tehetségét mostanság nem is 1x.Egész nagy neveket is le tudott győzni(mint pl.Sarapova),a bukik is így láthatják mert aránylag nyomott oddsot adtak rá.

Dancevic-Giorgini 1 1,61
a tehetségnek kikiálltott kanadai srác olasz 300-on túli ellenfelet kapott,akit le kellene tudni győzni,pláne ahogy az előéletét néztem nem igazán volt képes sok mindenre eddig.Esélyese a meccsnek dancevic,és az odds sem rossz rá.
Jöhet a foci:
kazincbarcika-Debrecen 2 1,28
A Loki komolyan szokta venni a kupát (is),NBII-es ellenfele pedig verhető(ucsó 3 meccsén kikapott az nb2-ben is 8 gólt kapva,3mat rugva)
atletico madrid-sporting gijon 1 1,40
Az atleticoban Falcao,Adrian,Diego, Reyes, Juanfran, Gabi.Falcao triplával mutatkozott be,és meg is adja szerintem a csapat alaphangját,egy jó középpályával,támadósorral rendelkező harcos csapat lesz idén,és pár a védelmet szapulják de 3 meccsen 1 gólt nyeltek be azt is a Valenciától,szerintem simán belefér!
A Gijon az egyetlen csapat akik még nem tudtak győzni a szezonban,nem kaptak sok gólt,de nem is mutattak sok mindent.Támadásban egyenlőek a nullával,de mint a kapott gólok is mutatják a védelmük meg tudja fogni az ellent(ez a Valencia ellen is látszott,csak 1 gólocskát kaptak),kérdés hogy a halványan játszó helyzetet alig kialakitó Valenciától eltérően valószínüleg végigtámadó Atletico ellen mire lesznek jók?! Szerintem semmire! Sima hazai 2-0 lesz!(minimum)

racing santander-real madrid félidő/vége 1 1,57  v. 0-1 hc-val 1,57
A tipp gyengéje itt is a relatíve együtt lévő santander védelem.Időben visszazárnak,szervezetten védekeznek.A középpálya és a támadó szekció viszont mintha pályán sem lenne,teljesen zérók.
Sajna a Real sem büszkélkedhet sem az elvesztett Levante elleni,sem a megnyert Getafe elleni meccsel sem.A védelmükre mindent lehet mondani csak azt nem hogy szervezettek,a támadók pedig hasonlóan.Gázos a csapat indőnként,kérdés ma melyik arcukat fogják mutattni? Ha összeáll a sztárcsapat akkor úthenger és  a racing csúnyán kikap,ha nem akkor egy nyögvenyelős overes meccs lesz bármilyen kimenetellel,de azért bízni lehet hogy a legutóbbi égés után kicsit kisebb arccal és nagyobb nyerni akarással jönnek ki a fűre,és akkor a félidő-vége vezetés vagy a 0-1-es hendikepp is simán vállalható!

A cheklistám szerint az atletico 2-vel több pipát kapott mint a Real,de mind2 csapatnál a hullámzó teljesítmény tart kicsit vissza  a tipptől! A Loki kupagyőzelme szinte biztos.De addig is kereshetünk egy kis pénzt Danceviccel (azt fél1kor kezdik elméletileg),aztán majd meglátjuk az estét,ha nyer a kanadai srác lehet kihagyom a 2 spanyol hullámvasút csapatot,esetleg felszállok a jól pöfékelő Loki mozdonyra!  ;)

23.pénzkereső tipp
Frank Dancevic   Challenger - Ljubljana - Frank Dancevic vs Daniele Giorgini 6-1,4-6,6-1
(Mérkőzés nyertese)   09/21/2011   1.61   Függőben
Tét:  850,00   Nyer.:  523,08
Bízom benned Frenki!

egy mai meccset kihagytam a sorból,a általam szeretett török bajnokságból:
Samsunspor-Trabzonspor 2 1,90
Az odds több mint kiváló! Szerintem mindenki emlékszik a Trabzon Inter verésére,én még emlékszem egy Liverpool elleni szoros meccsre is tavalyról,és persze a legutóbbi idény bajnoki címért való versenyfutására ahol végül a Fener nyert.A bajnokságot most nagyon rosszul kezdték,és 15.helyen állnak győzelem nélkül,de nem kérdés hogy ez változni fog!
Az idén feljutó másodosztályú bajnok Samsunspor pedig majd aszisztál hozzá.Ők vegyesen kezdtek,legutóbb a Galata adott nekik egy 3-1-es sallert.előtte nehezen legyőzték a Genclerbirligit.
Ha Trabzon fele úgy játszik mint az impotens Inter ellen akkor nagyon sima lesz és az odds ajándék!
Kezdés 20:15
A Galata az összehasonlítás alapja nálam,ők közepesen muzsikálnak,náluk jobb a Trabzon!

23/18  78,2% eddig a hónap(most 8 jött zsinórban!)
induló banhoz képest a nyereség +90,46%
(serena bukta nélkül. Azzal is már +19,35%)

Idézetet írta: laudrup Dátum szeptember 21, 2011, 14:33:44
23/18  78,2% eddig a hónap(most 8 jött zsinórban!)
induló banhoz képest a nyereség +90,46%
(serena bukta nélkül. Azzal is már +19,35%)


Nagyon szép eredmény kolléga, így tovább!  ;)  :beerchug:

Idézetet írta: csacsa44 Dátum szeptember 21, 2011, 14:47:26
Nagyon szép eredmény kolléga, így tovább!  ;)  :beerchug:
Köszi! Milyen szép lenne ha azon a us open döntőn nem raktam volna 4800ft-ot olyan tippre amit nem éreztem! De tényleg ne legyen soha rosszabb hónapom még ezzel együtt sem!  ;)

24.pénzkereső tipp
Real Madrid - Real Madrid   Racing Santander v Real Madrid 0-0
(Félidő/játékidő)   09/21/2011   Egyik sem   1.57   
Tét:  700,00   Nyer.:  400,00
Ezen sokat agyaltam, motiváció tekintetében a fehéreknek nagyon kellenek a pontok hogy ne szakadjanak le a Barcától,és minden jel szerint kezd Ronaldo is.A 1-0-ás hendin is gondolkoztam,de biztos hogy első perctől bugócsiga pörgés lesz a realnal,a félidei vezetés biztos,és így az is elég ha a végén esetleg csak 1 gól lesz köztük de az már félidőben megvolt! Bár a Santander nem igazán játszik under-es meccseket idén!(a levante elleni szenvedést leszámítva 0-4,és 3-4).
A bet365 volt olyan kedves és a 0-0 miatt visszafizette a tétet! :ok:

ÉLŐ
13.perc 0-0
Atletico Madrid   Atletico Madrid v Sporting Gijon 4-0  :ok:
(Játékidő eredménye)   09/21/2011   Egyik sem   1.40   Függőben
Tét:  1 000,00   Nyer.:  400,00

tegnapot végül pluszban zártam az Atletico-nak köszönhetően,a realt ugye alapból nem akartam fogadni,és az lett volna a jó döntés(elvégre az atletico több pipát kapott a checklistámon).a sorozatom megszakadt,de kezdjük a következőt:
Rosenborg     Rosenborg v Sogndal 2-1  :ok:
(Játékidő eredménye)   09/22/2011   Egyik sem   1.20   Függőben
Tét:  1 860,00   Nyer.:  372,00 
14 pipát kapott,teljesen ok a meccs,a Rosenborg felpörögve,a Sogndal pedig tavaly még 2.osztályúként játszott,az első osztályban sem teljesít fényesen
,valószínüleg újra ott is végzi majd idény végén! Nem hendikeppezünk,igaz így nagyobb téttel sem jön a napi tervezett profit,de majd holnap behozzuk!
Nagyon nem elemezgetem(megtették mások)
a Rosenborg szórja a gólokat,ha most csak 1-el nyer is elég nekünk!

Egy jó hír tegnapra:
Visszafizettük tétjét!
Úgy gondoltuk, szeretné tudni, hogy rendkívüli 0:0 - pénzvisszafizetés ajánlatunk részeként jóváírtuk számláján a(z) Racing Santander v Real Madrid eseményre megtett következő vesztes tét(ek)et:
Tét   Referenciaszám
700.00    BH27720250I
Ne feledje, ha BÁRMELY mérkőzés előtt fogadást ad le pontos eredmény, félidő/játékidő vagy bármely scorecast piacra, és az 0:0-ra végződik, minden vesztes fogadás tétjét visszafizetjük!

Szeretjük a Bet365öt!  ;)
És így eltünt az a csúnya piros is a naplómból!