Laudrup ördögi tippjei fociországból

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Idézetet írta: georgeboyd Dátum április 25, 2013, 14:35:07
Ez nyilvánvaló butaság. Mondjuk ha nincs statisztikád, akkor mindegy, néha még azzal sem könnyű. Lau-nak pont a Dortmund meccsén gurult el a gyógyszere, alig lőnek szögletet a BL-ben, a Malaga ellen is épphogy összejött kettő az elsőben.
Egyetértek egyébként a teljes abbahagyással, ilyen téteknél nem éri meg a ráfordított idő, az élet rövid, meg kell becsülni.


A butaság az amikor valaki valamit butaságnak mondd, úgy hogy nem tudja vagy nem nézte a meccset. Valszeg te sem rúgtál labdába életedben, mert akkor nem írtál volna ekkora hülyeséget.
VAn szögi statisztikáM0

Idézetet írta: Nezocsa Dátum április 25, 2013, 14:41:45

A butaság az amikor valaki valamit butaságnak mondd, úgy hogy nem tudja vagy nem nézte a meccset. Valszeg te sem rúgtál labdába életedben, mert akkor nem írtál volna ekkora hülyeséget.
VAn szögi statisztikáM0
Hajrá, sok sikert.

Kicsit sajnálom a dolgot, mert a te naplódat néztem az egyik legszívesebben, ezen kívűl pedig sokat tanultam tőled az overezésben, + sokszor tippet is vettem tőled, szóval ezeket mind köszönöm, ami meg a befejezést illeti, én teljes mértékben meg értelek. Köszi még egyszer mindent! :great:

https://docs.google.com/document/d/1cZQssDx0oBgw_KYoyTH3nrxVo461txgKdCbUBT-6B2Q/edit?usp=sharing

Ez egy google doksi,ahová mostanában válogatok overes meccseket,megadva hogy melyik félidőben várok gólt.
Az tipp erőssége az adott félidőre vetitve 8 és 12 között mozog(a 12-es nagyon ritka,az ugye azt jelenti hogy a két csapat ucsó 6-6 meccsén mindig rugtak gólt az adott félidőben).Röviden a doksi elején le van írva.
Itt mindig csak az elmúlt pár napot látjátok,a régebbi tippek egy másik doksiba másolva megvannak,ha valakit a múlt is érdekel:
https://docs.google.com/document/d/1GrfnGmYQ8ePQlLJ-jRxt7RSwowqTaweteV4S7FRM6Ds/edit?usp=sharing

Mielőtt kérdeznétek: Egyenlőre szó sincs visszatérésről!
Egyszerűen hiányzik ez az egész! A meccsek, a statok böngészése, a válogatás! Ezt csíptem a legjobban az egészben! Megdobott a bet365 ugyan egy 15ezres 100%-os bónusszal(régen láttak alapon),de mint mondtam az megint más tészta hogy fogadjak is!
Kutyából nem lesz szalonna, nem igérem hogy visszatérek,de amig válogatok addig legalább nektek legyen belőle profit, mert befejezéskor ismertetett szelekcióval egész szépen sikerül válogatnom!
A szombati nap,ami korábban mindig halálos volt a sok meccs miatt: 42 kiválasztott meccsből 39-en volt akkor gól amikor vártam.
Eddig 574 meccset válogattam le ezzel a módszerrel,477x volt abban a félidőben gól amikor vártam.
Ez 83,1%


Egy dologra érdemes figyelni:
ha szinte minden tippet meg próbál játszani az emberfia,akkor az összes rossz tippet sikerülni fog megtenni,hiszen ha nincs gól akkor akár a 44.percben is tudunk fogadni félidő overt! Viszont a nyertes tippekből sokat nem fog sikerülni,mert lehet hogy már a 6.percben ott lesz a gól! Vagyis a kiválasztási módszer siker százaléka nem egyenlő a megjátszott fogadások siker százalékával!!!

Szia!

Köszönjük a tippeket és welcome back.
Amikor visszavonultál, akkor kb 3 hónapot tippeltem, nagyjából én is addig szoktam bírni fogadás nélkül.

Lehetne annyi kérésem, hogy ne doksiba töltsd fel, hanem táblázatba. Szerintem úgy áttekinthetőbb lenne.

Idézetet írta: tomi7979 Dátum augusztus 11, 2013, 11:54:49
Lehetne annyi kérésem, hogy ne doksiba töltsd fel, hanem táblázatba. Szerintem úgy áttekinthetőbb lenne.
az már szerkesztést igényel,így copy+paste módszerrel 1az1ben beillesztem a futbol24ről ahonnan a statokat böngészem! A táblázatot próbáltam,rosszul tördeli be a beillesztett szöveget.
Azért maradtam a sima doksinál,mert androidos mobilról is könnyedén megnyitja a google doksit,és ott viszont ez az átláthatóbb! (még a "visszavonulásom" előtt sokat toltam mobilról,és jól jött ha kéznél volt az otthon leválogatott lista,ezért is alakult ki a google doksis válogatás).
Nem lesz táblázat.Így időrendben látható.Gondolom rangsorolnád a tipperősség oszlop alapján azért szeretnél táblát.
de ez már a ti melótok! Én megosztom és ennyi! Csak annyi időt fordítok rá amíg leköt a dolog,semmi kényszerességet nem szeretnék belevinni!  ;)

Debütálásnak 5 jött az első 5ből.
Jó omen volt visszatérni a fórumra.

Most nézem: amíg nem voltam, több mint 11ezerszer hivtátok le a naplóm.
Minden jel szerint voltatok páran akik visszavártak!  :)


Örülök, hogy visszatértél!! Hajrá, menni fog!  :ok:

Kellemes meglepetés ért. Reméltem, hogy leporolod valamikor a naplódat.
No, akkor HAJRÁ!!!!



Ennyi van még hátra  a mai szelekcióból,aki lusta a googledocs-ot megnyitni(van azért annak is előnye,mert azt folyamatosan frissítem):
kanadai
19:00
Kingston FC-SC Waterloo
8/1
dán
19:00
FC Nordsjælland-FC København
7/1
izlandi2
19:00
UMF Selfoss-BI/Bolungarvik
8/1

izlandi
21:15
Fram Reykjavik-IA Akranes
8/1

Idézetet írta: laudrup Dátum augusztus 11, 2013, 19:02:30
Ennyi van még hátra  a mai szelekcióból,aki lusta a googledocs-ot megnyitni(van azért annak is előnye,mert azt folyamatosan frissítem):

Lustáknak, arra való az F5 :) meg a refresh gomb

2013.aug.11.vasárnap  37/31   83,78%
az átlagot sikerült hozni.
Össze lehet hozni egy kiválasztási rendszert 80% feletti hatékonysággal.(ez már megvan.500 feletti meccsszámnál már mondhatom hogy hosszú távon is tudom!)
Már csak egy stratégia kellene a megjátszásukhoz ami 70% körül müködik mert akkor az 1,50-2,50 közötti oddsokkal amit élőben elcsípkedek király lennék.