Laudrup ördögi tippjei fociországból

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában


Mester.
Ez olyan, mint ahogy egyik videójában is emliti, néha megszakad a sor. És most megszakadt a sor, ez azt jelenti, hogy most fog visszaállni a rendszer ezek után a régi kerékvágásba.
A több hónapos munkádat sajnálom, ez aztán idegölő lehetett az emlitett napon, mikor elmentek a tétek. De szerintem ez itt mindenkinek ismerős. :)

Idézetet írta: laudrup Dátum március 10, 2015, 18:37:03
Többszörös fogadói hiba. Ahogy ez már lenni szokott, Lau-s módon lenulláztam több havi munkámat.
Felépítjük majd újra. Elvégre ez csak hobbi, de azért tud bosszantani!

Ami még ehhez hozzátartozik, hogy komoly kiválasztási rendszert építettél fel és végül gyengítettél rajta, a jobb odds reményében. Pedig van egy mondásod, ami úgy szól, hogy a kevesebb, néha több. Sőt, nem csak néha. Hiszen ezt már írtam a naplómban, hogy inkább kevesebb és biztosabb tippeket tegyünk, mint többet, de legyen benne több hiba is. Ezt lehet felspékelni azzal, hogy az odds nagyobb és több hiba a megengedett, de én pénzt akarok belőle és nem végig izgulni meccset, később pedig infarktust kapni.
Amit megfigyeltem magamon, nem tudom Te hogy vagy vele. De egy 5-6 sikeres tipp után elbízza magát az ember. Ezért már az excellben, amikor 5 tippem sikeres volt, akkor teszek nagy-nagy felkiáltó jeleket, hogy a következő tippet még jobban járjam körbe, mert nem tudhatok mindent.
Továbbá érdemes lehet 2 vesztett tét után pihenőt tartani, nekem ez is bevált már, mert képes vagyunk és rakjuk a téteket össze-vissza.
Száz szónak is egy a vége, a tippek szerintem jók voltak, csak a fortuna nem kedvezett neked. Ilyenkor kell tudni megállni, de persze utána, amire "virtuálisan" teszel, sikeres lesz. Ilyen ez... nehéz a gólvadászok élete, mert kerek a labda és elgurul. :)

Udv. Laudrup

Igen megneztem talan az osszes videot amit keszitettel igaz h en az ellenkezoet jatszom mint te vagy is akik a te naplodbol meritenek ihletet. Az biztos h az ember mindig probal meg egy kis pluszt, egy kis okoskodast oda tenni , de ahogy szoktak mondani,a szamok azok szamok es sok mindent elarulnak, ha pluszt akarsz belevinni mindig megbuntet. Sok sikert tovabbra is es ''Van mikor a labda nem felenk pattan, na de akkor kell igazan figyelni.''

A legutóbbi videóban mondtam, ha a schalke rúgja az első gólt, akkor over lesz!
78' Real-Schalke 3-3  :ok:


Üdv. Lau

Nem is tudom,hogy hol kezdjem! Először is sajnálom,hogy sikerült belemenned egy ilyen rossz sorozatba! Először is tartanék a helyedben 1-2 hetes pihenőt,a tisztán látás végett. De tényleg semmi eredménnyel ne foglalkozz,pláne ne sportfogadással. Sajnos a meccseket már lejátszották,ne most elemezzed ki őket. Majd ráérsz 1 vagy 2 hét múlva is. A másik az elemzés. Te egy nagyon érdekes fogadási stílust csinálsz. Rengeteg munka van mögötte ,ami meg is hozta a gyümölcsét. Viszont nem mindig jöhet be,amit gondolsz. Mert szerintem könnyebb kitalálni azt,hogy pl ki nyer vagy ki jut tovább,mint,hogy pl hány gól lesz. Most este 3-3 a Real meccs. Szerintem nem sokan gondolták,hogy a Schalke 3-t rúg Madridban. Ezt az overt elég nehéz játszani,de a te rendszereddel,statisztikáddal játszható. Én legalább is így gondolom. Tőlem rettentően távol állt az over,anno inkább underes voltam,még nagyon rég kezdőként. Azóta hanyagolom ezt a fajta fogadást. Viszont a videóid nagy részét láttam.És látom mögötte a munkát. Láttam,hogy nem a vak világba tolod a tippeket. Már-már majdnem kedvet is kaptam hozzá,csak most más dologban vagyok benne és azzal kísérletezem. Hidd el,hogy higgadt játékkal nagyon is nyereséges a dolog. Csak hát,hogy legyünk higgadtak...:) Ez a sportfogadó legnehezebb dolga,talán nehezebb,mint egy jó meccs kiválasztása. Nekem sem megy a mai napig sem. A lényeg,hogy fel a fejjel,pihenj egy kicsit és térj vissza megújulva. Szerintem sok embernek segítettél és sokan visszavárnak. Te nem egy lehúzós sms küldős szar oldalnak vagy az üzemeltetője,hanem egy vérbeli over vadász. Az önzetlen segítségedre pedig sok embernek szüksége van! Minden jót kívánok neked és sok zöldet!

Ott a fejesgól a chelsea-PSG-n!
Írtam, és mondtam(vidiben) hogy lesz fejesgól!


Idézetet írta: szorzatos Dátum március 11, 2015, 23:00:15
és nem fogadtad meg??  :o:
szüneten vagyok. Csak elemzek,meccset nézek!
Ja, közben még1 fejesgól!  ;D

Kicsit felértékelődött a csoportmeccs végén rakott fogadásom:
PSG   UEFA Bajnokok Ligája 2014/15
(Végső győztes)
   06/06/2015   2 Helyezések
1/2  Szorzó   29.00   Függőben
feles oddson döntőért is fizet!  ;)

Nemsokára lesz két női meccs, amire szerintem megint nagyon alacsony over határt adtak a bukik.
Még ha nem is világbajnok oddsok, de tolni kell!
Gyorsan tettem róla hogy legyen mivel megfogadnom,és ajánlom nektek is!

1   Felett 2.5   Ciprus - nők v Bahrein - nők
(Összesített gólok)   12/03/2015   Egyik sem   1.36   Függőben
2   Felett 2.5   Görögország - nők v Lebanon Women
(Összesített gólok)   12/03/2015   Egyik sem   1.16   Függőben
Többszörös

Sem a két európai,sem az ázsiai csapatok sem a női foci krémje.
Fogalmuk sincs mi az a védekezés, és nem is nagyon szoktak olyat csinálni.
Az más kérdés hogy ettől az európai szinten pofozógép szerepét betöltő két válogatottól is sok gólt fognak kapni azok az arab csapatok ahol nemrég még a női játékosokat nem engedték focimezben játszani csak száriban(?),arcukat eltakarva..
Lesz élő is ahogy nézem, de ezek a határok gyanús hogy hamar emelkedni fognak ahogy potyognak majd a gólok.
Most kivételesen azt ajánlom hogy meccs előtt toljátok, mert szerintem benézett határok!

A görög csajok 15 perc alatt vertek kettőt, az már sima-liba, beindulhatna a ciprusi lánybanda is!  ;)
A görögök megrúgták a harmadikat is a 29.-ben.
A bahreini csapat:


Egyébként megkövetem magam: most is jobban jártunk volna élőben, mert a ciprusi meccsre 20 perc után már 2,00 felett van a 2,5 over..

Az első ciprusi gól is végre megszületett.
A görögök már 5nél tartanak!  ;D

hát a ciprusi ribik tettek róla hogy legyen miért szünetre mennem!
Tényleg itt az ideje!

a pöti fransziák és a kreol braszilokra:
Felett 6.0   Franciaország v Brazília
(1. félidő szögletek - ázsiai hendikep)   26/03/2015   Egyik sem   1.800


1   Felett 6.0   Franciaország v Brazília
(1. félidő szögletek - ázsiai hendikep)   26/03/2015   Egyik sem   1.800   Függőben
2   Felett 1.5   Franciaország v Brazília
(1. félidő gólok)   26/03/2015   Egyik sem   2.20   Függőben
Többszörös  3,96-os odds együtt.