OAKLAND BET's

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában





Ugye 10e-ért vettél Halepet, ami ha jön 24e. De ha ennél az állásnál megnyomod a cash-in-t mellette, akkor 19 568 Ft rögtön a számládra kerül, magyarul beváltottad olyan értéken.
Unibeten sosem fogadok vissza, hanem ilyen módon kiszállok. Azért kérdeztem, hogy jobb-e a hagyományos visszafogadás vagy pont ugyanannyit ér adott odds mellett a cash in. Erre akkor nem igen fogsz választ adni, de legalább valami újat mondtam :)

cash int úgy érti, hogy élő fogadásnál ha veszitésre áll a fogadás akkor ki tudsz %-t venni a feltett öszegnek így nem bukod el mindet

#257 április 08, 2010, 18:52:18, oakland23
Hú skacok, most kicsit vakarom a fejem. Reggel jaaas a betfair fortélyaira tanított, már az is sok volt egyszerre egy majomnak. Erre megint adjátok a dózist. Latzka most megint mondtál valami újjat. Utánanézek ennek a dolognak amit mondtok srácok. Mivel eddig azt sem tudtam mi ez, így nem mondom meg melyik éri meg jobban  :)
De idővel kiderül!
.
Addig is itt a köv tenisz meccs, azaz hogy adja el Clisters a bundát:

G. Vidagany-K. Clijsters saga:  (mondjuk Kim nem izzadt meg, nem lehet neki szaga)

2,55-ös odds-on vettem Clijstersből 10000Ft-ért. Gondoltam, hogy nem két szettben szopik ki, mert az már kicsit átlátszó lenne. (Így is az) Aztán rögtön, ahogy tettem Clijsterst, rögtön breakeli Vidagany-t, majd hozza a sajátját. Kb 3-4 perc. Az oddsok fordultak, ahogy vártam és 2,55-ért vettem Vidaganyból is 10000 Ft-ért.
Ugye, így 5 ezer tiszta, akárki nyer.

Aztán látva a meccset, 3,25-ért a vége felé vettem még 2000-Ft-ért Vidagany-t, mert gyanús volt Clisters. Aztán ugyanazt akartam, mint a 10 ezres tradenél, de a végén úgy ugrált az oddsa Clistersnek, hogy nem tudtam megrakni, pedig 4,20-ért is adták. Errefel vagy háromszor rápróbáltam, de vagy a netem volt lassú, vagy az odds-ot ugráltatták. Mire megtehettem volna, Vidagany adogatott a meccsért, és kegyetlenül behúzta.  :ok:
I love this game! Ezen a meccsen 9000 tiszta, délután Tittinek köszönhetően 4000. És  még nincs vége a napnak ...

U.i.:Latzka, amit mondol, utánanézek, és köszi hogy felhívtad rá a figyelmem.
U.i.2: Ne nézzétek meg Titti naplóját, mert lefordultok a székről  :)

Egy a check it- es szeló. Ha csak fele annyi helyzet lesz mint az első meccsükön, akkor is lesz 4 gól.

A Liege - Hamburgon jött a három gól, de elég lazán. Csakúgy, mint az első meccsen, itt is félidőben odaverték a dugót a srácok. Petric második gólját érdemes megnézni!
-Aztán a 70. percben nyomtam egy 3,5 overt, csak hogy legyen valami tét. Erre 94. percben Guerrero beveri.  :ok:

*Más: Erősen gondolkodok azon, hogy a Cavs leadja a meccset a Bullsnak. De mi van, ha mégse?  :-\

Ros Casares Valencia (W) - Wisla Can-Pack Krakow (W) Including Overtime  B  I  1  1,07   
Újpest FC - ZTE FC Hazai csapat gólt szerez (1=Igen, 2=Nem)  B  I  1  1,18   
Spartak Moscow Region (W) - UMMC Ekaterinburg (W) Including Overtime  B  I  1  1,55 

Tét1259*Odds1,96=2538

(Csak azért ennyi, mert nem tudom nézni. Bár meglepődnék, ha valamelyik is elmenne)

Hihetetlenül haragszok magamra, csak ennyi. Így is kb 5000 Ft a profit, de lehetet volna 10 is lazán. Előző hozzászólásomban a hármas kombit tettem, és rábeszéltem magam hogy növeljek a téten. Erre faszán kitöltöm, és elfelejtek megerősítést nyomni. (ugye Unibetről van szó)  :bash: -Erre még jön is. Mire rájöttem, hogy valami nem stimmel, mondom rakom élőben. Erre unibeten nem lehetet az Euroligára élőzni  :bash:
Este jött a szokásos underes német BL I. 6200-ra 11000 körül hozott, úgyhogy ez megmentette a mai napom.
Ráadásul hihetetlenül idegesít, hogy Hanescut nem húztam be legalább vagy 2000-el. Ugyanis lenyomta Gasquet-t.
Errani meccsét is kitette unibet live-ra, aztán ahogy kezdődött, levették  :bash:
Mivel az első szettet bukta, azon is jó kis profitom lett volna.

Csatolt kép: a mai nap fogadásai 2010/04/09

U.i.: PISTI GRT!  Taurasi 38 perc/37 pont  ( Caster Semanya effektus  ;) Maltsi-t is csipázom amikor szólózik, de ez a Taurasi már ... hát minimum földönkívüli. Lehet, hogy LBJamessel jöttek valami idegen bolygóról...

Hazavergődtem végre, úgyhogy check it!!! Ha ez jön, akkor már csak egy pár ezerre leszek a hatjegyűtől. Ebben a szelvényben túlontúl biztos vagyok, úgyhogy ez nem jelent sok jót .

Megrúgta a magáét az MTK is, a Diósgyőr sem tökölt sokat.Kikapott a Schalke, ahogy az meg volt írva, úgyhogy a long term fogadásom tovább erősödött. Este a Barcelona felteszi a koronát a napra.
Ma lehet megelégszem ezzel a 8500-al, de evés közben jön meg az étvágy  ;)

Rábeszéltem magam erre itt lenn. Check it.  -Ha jön, ha nem, mindenkép kifizetés fog következni!  ;)

Szia Oakland !
Ne haragudj az offért, csak érdekel mi a véleményed, mert te érzed ezeket. :) Az esti real - barca meccsen mit gondolsz a mind két csapat lő fogadásról ?

#266 április 11, 2010, 00:12:51, oakland23
Két kombi 15000 Ft profittal. A másodiknál az Inter ugyan rúgott két gólt, de biztonsági okokból 2000 ment a félidőben arra, hogy nem rúgnak gólt. Utólag hülyeségnek tűnhet, de krvra nem az. Aztán belépek unibet Live-ra Osedniken 5,20-as oddsvolt. 1000 Ft-tal gurítom viccből, erre 6-1-el hozza a 2. szettet. A Latzkától tanult Cash in-t alkalmazva 3900-nél kivettem a pénzt. Ez arra volt jó, hogy amit az Interre biztosítottam, az itt visszajött. 15000 tiszta  ;)

A holnapi naptól kicsit félek, mert már most a fejemben van 4-5 tuti tipp, és még körül sem néztem rendesen.

U.i.: bocs, hogy nem néztem a naplóm, és nem válaszoltam. De ha válaszoltam volna, azt mondom, hogy mindketten rúgnak gólt. A Barca hozta is, csak a Real...

A mai első kombó. A Győr ha itthon nem nyer vagy kettővel, akkor ne is utazzon Romániába. A Vidi valószínűleg közétesz 2-3 gólt, alighanem a mai nap legbiztosabb tippje. A Liverpool meg menti a menthetőt, valószínűleg a kissé elfáradt, netán több játékosát pihentető Fulhamet le kell, hogy nyomja hazai pályán.     - -- Check it -- -


Igen, megcsináltam! A nyitó szelvényen háromból kettő elment. A 'poolra volt biztosításom, és hála Istennek el is ment. Azért mondom, mert ha a Liverpool mégis nyer, semmit sem ér, mert a Győr sz*p*tt :crazy:
Aztán elkövettem több hibát, de volt több jó húzásom.
Ami jó, hogy a Sampot és a Valencia gólját kombiba behúztam live-on, és mindkettő jött is. Sajna a Samp sokat tökölt, ezért kicsit túl is volt biztosítva.
Aztán a 16000-es szeló az a euroleague női döntője, 1,8-ért tettem a Moszkvát, végig sima volt.
Este a szavazás közepette all or nothing alapon 2,5-körül nyomtam a Portland győzelmét a Lakers ellen live-on. Nem kicsit olt izgalmas a vége. 6 pontos Blazers vezetésnél a Cash in módszerrel 9800- nál ki akartam venni, de az unibet ravaszul lezárta a fogadást. A végén ők szoptak, mert így még 3000-el többet vettem ki.

Csatolt kép: a mai mozgás, lényeg a +7000 Ft napi profit, és az, hogy megvan az áhitott hatjegyű  !!!!!  :ok:

A majom újra a színen. Igen, a két napos feltöltődés kellett, az Indian Wells-es bónusznak köszönhetően 20000 befizetésre 90 ezret vettem ki. Kivehettem volna 100 rugót is, de 10 ezret hagytam fenn, mivel ha beüt a krach, legyen mivel lebiztosítani a long term fogadásomat. Szóval unibet most kicsit szünetel.

Visszatérek a Bet365-höz!-Mivel az orgos nyeremények megérkeztek!!!  :ok:

Ami a mai tippemet illeti két lehetőség van. Vagy én leszek a nap lúzere, vagy én leszek a nap fogadója. Középút nincs   :D  Mielőtt megnéznéd, kapaszkodj, mert ez ütni fog!

Felkészültél???  Akkor katt a képre, és indulhat a röhögés.  ;D