Coutinho tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Coutinho Dátum július 08, 2020, 21:35:45
LIVE:

75'
Alanyaspor 2-1 Galatasaray
Tipp: X2
Odds: 3.40

Alanyaspor 4-1 Galatasaray

#31 július 08, 2020, 23:51:02, Coutinho
Hiroshima - Oita  1 (1.85)
Getafe - Villareal  Getafe 3.5 büntetőlap felett (2.25)
Nagoya - Gamba Osaka  2.5 over (1.53)
Bologna - Sassuolo  GG (1.44)
Atalanta - Sampdoria  1+1.5 over+7 szöglet over (1.66)
---------------------------------------------------------------------
Hiroshima 1-2 Oita
Getafe 4 sárgalap
Nagoya 2-2 Gamba Osaka
Bologna 1-2 Sassuolo
Atalanta 2-0 Sampdoria


SOLO tippek: 21/16

Anglia:Championship

Leeds - Stoke
Tipp: 1
Odds: 1.45

A Leeds igen szeretne már újra visszatérni a Premier Leaguebe, és ehhez már csak meg kell őrizniük az előnyüket. Ha ma nyernek 6 pontos lesz az előnyük a Brentford előtt, illetve a tabellán is visszaveszik az első helyet.
A Leeds a liga összes csapata ellen képes dominálni, sokszor egykapuznak a srácok. A helyzetkihasználásban nem túl jók, de én amondó vagyok, hogy minél több helyzetet dolgoz ki egy csapat annál nagyobb az esélye a góllövésre, így én szeretek ilyen domináns csapatokra fogadni.
Ősszel a Leeds idegenben is lefocizta a Stoke csapatát, 0:3 lett az a találkozó. Most ha 3 nem is, de 2 gólos különbségre számítok. Tippem: 3-1

Törökország: Super Lig
20:00

Besiktas - Kasimpasa
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.50

A Besiktas idén eléggé bukdácsol, viszont még így is odaérhet a dobogóra. Jelenleg a 7.helyen állnak, de ha ma nyernek a negyedikre lépnek előre és 1 ponton belül lesz a 3. Sivasspor csapata.
Az újraindulás óta 2 győzelem és 2 vereség a csapat mutatója, ami mutatja milyen kiszámíthatatlan ez az idei Besiktas. Pont ezért nem is arra fogadok, hogy nyernek, hanem a gólváltásra.
A Kasimpasa mondhatni remekel, 8 meccse nem kapott ki, utolsó 10 meccset figyelembe véve pedig a második legjobb formában lévő csapat a ligában.
Az adok-kapok meccseiről híres mindkét fél, a Besiktas 50-38-as gólkülönbséggel rendelkezik, míg a Kasimpasa 44:51-el. Ritkán ússzák meg a felek kapott gól nélkül.
Most pedig jöjjön egy kis visszatekintés, utolsó 10 egymás elleni meccsükön összesen 45(!!!) gól esett, ami meccsekre lebontva laza 4.5 gólos átlag. A gólváltás mind a 10 alkalommal megvolt, véleményem szerint nem most fog megszakadni a sorozat. Ősszel egyébként 2:3-ra nyert a Besiktas, most is valami hasonló eredményre számítok.

Portugália: Primeira Liga
18:00

Rio Ave - Portimonense
Tipp: 2.5 gól felett
Odds: 2.05

A Rio Ave számára úgy néz ki elúszott a 4. hely, mivel a Gil Vicente otthonában kikaptak, így 6 pontot kellene ledolgozniuk 4 forduló alatt. Valószínűleg erről ők is lemondanak, de az 5. hely is egy szép helyezés, valószínűleg ez a cél jelenleg. A Portimonense kieső helyen áll, de csak 3 pontos a lemaradásuk. Mindkét csapatnak kellenek a pontok, így nemhiszem, hogy túl passzív focit erőltetnének a hátralévő meccseken.
A formára sem lehet panasz egyik oldalon sem, a Rio Ave nemrég 4:3-ra verte a Bragát, a Portimonense 2:2-es döntetlent játszott a Benficával és 0:1-re verte a Famalicaót.
Mindkét csapattól várok gólt, és véleményem szerint nem lesz döntetlen a mérkőzés. Valószinűleg a Rio Ave behúzza a mérkőzést, de nem lesz könnyű séta.
Tippem: 2-1

Olaszország: Serie A

Verona - Inter
Tipp: 2.5 gól felett
Odds: 1.66

Az Inter lehetetlen helyzetből kapott ki hazai pályán a Bolognától, ami nagyon sokba kerülhet a kék-fektéknek. 1-0-ás vezetésnél, emberelőnyben, 11-est rúghatott az Inter, amit Lautaro Martinez kihagyott. Ezután jött a hidegzuhany, egyenlít a Bologna, piros lap az Internél, majd pedig a hab a tortára az újabb Bologna gól. Ha azt a meccset megnyerni az Inter, most 67 pontos lenne és egy mai győzelemmel már ki is előzné a 2. helyen álló Laziót a forduló végére. Ehelyett a 4. helyen állnak, és ha ma nem nyernek maradnak is ott, mivel az Atalanta tegnap nyert, így kielőzte őket. Ha ma nem nyer az Inter akkor a csapat nem teszi zsebre amit a szurkolóktól kapni fognak.
A Verona a 9. helyen áll, egy jó kis középcsapat lett a csapatból. Védelmük elég masszív volt a szezon során, bár az utolsó 5 fordulóban 10 alkalommal is kapituláltak. Nem túl jó előjel ez ha egy Lukakuval fémjelezte Interrel csapnak össze.
Az Inter győzelmi kényszerben van, Conte képes feltüzelni úgy a játékosokat, hogy a Veronát ne nagyon hagyják lélegzetet venni, de azért a kontrák levédekezésében voltak idén gondjai a Internek.
Nem várok sima Inter győzelmet, a Veronától várok egy gólt. Az 1-2-es végeredmény tűnik a legvalószínűbb eredménynek a meccsre.

Volt ma egy-két jó predikcióm :D

"Ősszel egyébként 2:3-ra nyert a Besiktas, most is valami hasonló eredményre számítok."
Végeredmény: Besiktas 3-2 Kasimpasa

"Mindkét csapattól várok gólt, és véleményem szerint nem lesz döntetlen a mérkőzés. Valószinűleg a Rio Ave behúzza a mérkőzést, de nem lesz könnyű séta.
Tippem: 2-1"
Végeredmény: Rio Ave 2-1 Portimonense

Leeds - Stoke  1 (1.45)
Besiktas - Kasimpasa  GG (1.50)
Rio Ave - Portimonense  2.5 over (2.05)
Verona - Inter  2.5 over (1.66)
---------------------------------------------------------------
Leeds 5-0 Stoke
Besiktas 3-2 Kasimpasa
Rio Ave 2-1 Portimonense
Verona 2-2 Inter


SOLO tippek: 25/20
NYERTES tippek átlag oddsa: 1,60

Portugália: Primeira Liga
18:00

Guimaraes - Gil Vicente
Tipp: 1
Odds: 1.50

A Guimaraes számára az 5.hely a cél, ami EL selejtezőt érne számukra. Egy mai győzelemmel 1 pontos lenne csak a hátrányuk a Rio Ave mögött ami még behozható.

A Gil Vicente számára tét nélküli már a meccs, biztos bennmaradók. Ezen felül rengeteg alapemberük nem bevethető, kis túlzással a komplett védelem, egy középpályás és a házi gólkirály. 5 alapember nélkül a Guimaraes ellen nem sok jóra számíthatnak, főleg, hogy az idegenbeli mérlegük amúgy ramaty. 15 meccsen csak 12 pontot gyűjtöttek, 12:21-es gólkülönbséggel mindezt.

Nem várok meglepetést, a Guimaraes behúzza ezt a jócskán meggyengült Gil Vicentét. Tippem: 2-0, 3-0

Olaszország: Serie B
21:00

Pordenone - Pisa
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.85

A hazai Pordenone hatalmas szezont fut, újonc létükre a 3. helyen állnak, és reális esülyük a második hely megszerzésére is. A vendég Pisa szintén újonc szezonját játssza, és ők is meglepően jól szerepelnek. 9. helyen állnak, szorosan a rájátszást érő helyek egyikétől. 6 forduló van még hátra, szóval most kell csak igazán a jó szereplés mindkét féltől.
Az utolsó 5 mérkőzést tekitve, a két legjobb formában levő csapatról beszélünk, szóval komoly kis csörtére számíthatunk. A motiváció mindkét oldalon adott, a döntetennel szerintem egyik csapat sem elégedne meg.
Véleményem szerint egyik csapat sem ússza meg bekapott gól nélkül. Tippem: 2-1

Guimaraes - Gil Vicente  1 (1.50)
Pordenone - Pisa  GG (1.85)
--------------------------------------------------------
Guimaraes 1-2 Gil Vicente
Pordenone 1-0 Pisa


SOLO tippek: 27/20


A Guimaraes a 93.percig vezetett, majd pedig kaptak 2 gólt (idióták)...
A Pisa pedig 18 kapuralövésből nem tudott gólt szerezni.
Imádom az ilyen eredményeket :D

Olaszország:Serie A
21:45

Juventus - Atalanta
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.50

Ez nálam a nap tippje, a Juventus nem túl acélos most védekezésben, amit a liga leggólerősebb csapata könnyedén kihasználhat. Az Atalanta sem fogja megúszni kapott gólt nélkül ebbe biztos vagyok.
Kár elemzést írni a meccsre, magától ertetődő a tipp.

Olaszország: Serie A
17:15

Lazio - Sassuolo
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.45

Hasonlóan a Juventus meccshez, itt is két nagyon gólerős, viszont sebezhető csapat találkozik. A Lazio kétszer vesztett most egymás után, szóval javítani kellene, különben végleg búcsút mondhatnak a Scudettónak
A Sassuolo kirobbanó formában, 2 remi és 3 győzelem egymás után, mindezt 15:10-es gólkülönbséggel.
Egyértelműen gólokat várok mindkét féltől.

Juventus - Atalanta  GG (1.50)
Lazio - Sassuolo  GG (1.45)
-----------------------------------------------------
Juventus 2-2 Atalanta
Lazio 1-2 Sassuolo


SOLO tippek: 29/22

Japán: J1 League
12:00

C-Osaka - Nagoya
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Mindkét együttes jól kezdte a bajnokságot, a C-Osaka 3 győzelemmel, a Nagoya egy győzelemmel és 2 remivel. A 3 meccs alatt mindkét csapat rúgott legalább egy gólt.
Egymás ellen is általában sok gólos meccseket játszanak, szóval én ma is hasonlóra számítok.
Mindkét háló megfog ma zörreni, lehet többször is. Tippem: 3-2