OFFTOPIC

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: robmiller Dátum július 21, 2023, 18:23:27Aki tudja nézze vissza, mit művelt a mentő a Sepsi OSK - U Craiova 1948 meccs első félidejében...kabaré :D Nem tudták a srácot hordágyon betenni a mentőautóba, percekig szenvedtek az ággyal, miután nem ment, a srácot leszállították az ágyról, és saját, sérült lábán kellett bemásznia a kocsiba...a vétkes ágyat meg a pálya szélére letolták...xDDD Természetesen a székely közönség 1000-rel fújolt közben. Valahol tragikomédia volt ez a mentősök részéről...


1:33-nál történik a baleset, 2:08-tól jön a Benny Hill show.

#4741 július 21, 2023, 21:41:53, Milán
Idézetet írta: Admin Dátum július 21, 2023, 21:24:35

1:33-nál történik a baleset, 2:08-tól jön a Benny Hill show.

3:56-nál pedig láthatjátok, hogy milyen stadion épült a pénzetekből.  ;D

Dehát lehet ott pózolni... :-X

Nem csak 'szentgyörgyön, hanem Dunaszerdahelyen, Eszéken, talán Topolyán is...nem is beszélve az itthoni stadion-építésekről. Igazából ez nem is lenne baj, hogy a kormány támogatja a határon túli magyarságot. Az a baj, hogy mindezt akkor kellene, amikor a belső gazdaság stabil, illetve prosperál, amitől olyan messze vagyunk, mint Makó Jeruzsálemtől. Egyedül azért éri meg ez OV-éknak, mert a határon túli magyarság zöme pont ezen invesztálások miatt Viktorra teszi le a voksát. Mert abban biztos vagyok, hogy a 2/3-os sikerek mindegyikében vastagon benne vannak a határon túli szavazatok is.
Ők ott teljesen máshogy ítélik meg Viktor munkásságát, mint itthon. Hozzáteszem teljesen érthető módon. Itt anno 2005-ben Gyurcsányék ezt is szépen elkúrták, amikor a kettős állampolgárságot érintő népszavazás eredménye elutasító volt a határon túli magyarsággal szemben. Viktor köszönte szépen, tanult belőle, s gyakorlatilag komoly szavazóbázist szerzett ezzel magának. Legalábbis én így látom. Okosan csinálta/csinálja ez a patkány, azt meg kell hagyni.

Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

Lehet van vízilabda topik is, de inkább ide; talán így több emberhez eljut :) 

Ez mekkora kép már?! :o  8) Azt írták a kép mellé, hogy Dubrovnikban minden strandnak van egy csapata és nyáron tolnak egy bajnokságot Wild League néven. Komoly nagyon! :ok:


Idézetet írta: curpy82 Dátum augusztus 28, 2023, 19:09:57Ez ki lehet vajon?
 ???

https://www.napi.hu/belfold/olimpikon-kabitoszer-drog-kereskedelem-borton-mob-honvedelmi-miniszterium.776468.html

Én Kővágó Zolira tippelek, volt ezüstérmes, próbált visszatérni, kevés sikerrel, szerek sem álltak tőle távol. A másik tipp, Bárdosi Sanyi, de őt kétlem. Más nagyon nem jöhet szóba. Bárdosinak volt rendőrségi ügye is, viszont Kővágó esetében benne van az, hogy eléggé beleállt a vb-rendezésbe és a honi edzőkbe anno. Lehet ez amolyan bosszú is.

Hú de szeretem én a női röplabdát!
;D


Idézetet írta: Pozzato Dátum augusztus 28, 2023, 19:17:20Én Kővágó Zolira tippelek, volt ezüstérmes, próbált visszatérni, kevés sikerrel, szerek sem álltak tőle távol. A másik tipp, Bárdosi Sanyi, de őt kétlem. Más nagyon nem jöhet szóba. Bárdosinak volt rendőrségi ügye is, viszont Kővágó esetében benne van az, hogy eléggé beleállt a vb-rendezésbe és a honi edzőkbe anno. Lehet ez amolyan bosszú is.

Igazad volt @Pozzato!
Kővágó volt vagyis ő azt állítja, hogy nem ő volt az! ;)

https://m.nemzetisport.hu/atletika/kovago-zoltan-ez-sulyos-ragalmazas-ami-buncselekmeny-2976065


Pozz

Olvastam a Kővágó interjút, hallod ez bűncselekménnyel vádol Téged!!!  :D

Idézetet írta: Sound Dátum augusztus 31, 2023, 20:20:40Pozz

Olvastam a Kővágó interjút, hallod ez bűncselekménnyel vádol Téged!!!  :D

Eléggé sok embert, ha a tippelés büncselekménynek számít, Reddittől kezdve, HVG, Telex, Index, sok-sok fórum, gyakorlatilag az emberek ugyanarra a tippjre jutottak a következtetés útján. Kevés olimpiai ezüstérmes férfi olimpikon volt, aki vissza akart térni az elmúlt években. Csak ők ketten tudtommal, de am érdekes fordulatot vett a sztori:
"Megkerestük a Legfőbb Ügyészséget, hogy megtudjuk van-e bárhol az országban letartóztatásban olimpiai érmes sportoló kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt, és ha igen, akkor mivel gyanúsítják pontosan. Válaszukban azt írták, hogy a megkeresésünkben lévő ügyet nem tudtak azonosítani."

https://24.hu/belfold/2023/08/31/kabitoszer-olimpiai-ezustermes-sportolo-kovago-zoltan/


Tippre azt mondom:
a., valaki lehozott egy cikket, ami nem volt igaz, ezt átvette egy csomó felület
b., a sztori igaz volt, de vagy nem tudják tényleg ki az, vagy tudják, csak nem mondhatják

Ungvári Miki esetleg harmadiknak???
Bár belőle nem nézem ki.

De ha o katona, akkor nem a katonai ugyeszseg nyomozna?

Idézetet írta: curpy82 Dátum augusztus 31, 2023, 21:12:51Ungvári Miki esetleg harmadiknak???
Bár belőle nem nézem ki.

Te is mész a böribe ilyen tippekkel. Lehet onnan is mixelni?  ;D

Idézetet írta: MessiÁs Dátum augusztus 31, 2023, 21:13:41De ha o katona, akkor nem a katonai ugyeszseg nyomozna?

Ez egy jogos felvetés, plusz minek reagál valaki mondjuk egy Reddittes tippre? Ez olyan, mint Schobert Norbi beperelné a Redditet, mert mindenki azt terjeszti ott róla, hogy transzikkal "huncutkodik".