Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában


Mocsok Bayern.
Hogy a sehol nem álló Wolfsburgot sem tudjátok megverni. Meg persze jó hogy csak a legeslegvégén vagytok képesek gólt kapni, legyen hihető is, hogy képes ez a csodás csapat nyerni egy rühes meccset.
De nekem is  mennyi eszem volt ezeket a szerencsétleneket megrakni a jó Arsenal helyett.
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

(ilyet még nem baszott a világ, és mégis...) Az a színesbőrű úristen bassza teherbe a gyapotszedő zsiráf fajtádat te idióta...  :crazy: 30 perccel a vége előtt emberelőnybe kerültök, kaptok egy tizit, mire te odaállsz, és a kapusba lövöd, hát van neked anyád bazmeg?! 8,00-as szorzóval 40 000-t nyertem volna ha nem vagy ekkora genetikai hulladék.  :bash:
ez is csak velem történhet meg, az eszem megáll, hogy ez is el tudott menni...  :redchug:


DÖGÖLJ MEG TE RETKES GECI RODDICK. HOGY A BÜDÖS KURVA ANYÁDBA NEM TUDTÁL BRÉKELNI AZ ELSŐ SZETTBEN EGY UTOLSÓ NÍMAND ELLEN. REMÉLEM SOHA NEM NYERSZ MÁR VERSENYT TE FASZFEJ :bash:

baszodjál meg mofo te gedvasz gumicigány :crazy:

tényleg bassza meg ez a büdös cigány, nem is azért mert elvesztette a 3. szettet hanem hogyan. sokszor direkt könnyű labdákat amit csak át kellett volna tegyen a hálóba baszott utána meg röhögött utolsó gameben is 0-ra brékelte le gil. és úgy lett ahogy gondoltam azt feladta a 4. szettet meg könnyen megnyeri. rohadj meg monfils.

majd akkor verje a mellét ha kitapossa fedex vagy nadal a belét

Monfilsra ne rakjatok, ez egy idióta túlméretezett bundás bohóc köcsög, már az első meccsén kitéptem a hajam...

Veressétek nyugodtan,többre mentek vele.

Djoko is bassza meg ma...Dodig ellen dadogott, hulladék szar módon játszott. :noway:

BAZD MEG BETIS HOGY VERTED A BARCÁT DÖGÖLJÖN MEG AZ EGÉSZ SZAR, SZUPERTOTÓ 8/7 17EZER 1MILLIÓ KETTŐ HELYETT NAGYON FASZA KURVAJÓ MIKOR LESSZ ILYEN MIMIMIMIMIMIMIMI MEGINT MIMMI BAZD MEG BETIS FEL SE JUSS

Bazdmeg te lófejű Jankovic egy nagy NULLA vagy az....  :bash: :bash:

Loitzl te büdös geci kikapsz h2hben Itotól 0.2 del. Remélem szilánkosra töröd magad legközelebb-  :hanyas:

Szánalmas csicska Atlantaaa, megvered a Heat-t idegenben aztán otthon szaros nyúorlins ellen 38-70 3.negyed .. !!  Dögöljön meg az összes! :lehany:

Bibby mutatóit nézd, és mindent érteni fogsz. MIA ellen más okból nyertek.

Tudom, szted nem néztem végig a szenvedésüket? Mindkét meccset láttam végig! Full nyomorékok voltak ma... Bibby 0% bravó..

OFF

Nem csak ma volt Bibby értékelhetetlen. Egész idényben ilyen remek formát mutatott. HOU-tól és tegnap a NOH-tól is azért kaptak ki, mert az ellenfelek palánk alatt simán fel tudták venni a versenyt velük, sőőőt...le is játszották őket ott, távolról és irányításban is felül múlták őket. CP3 vs Bibby? Egyértelmű. Ugyanez volt a HOU ellen is. Sok fürge játékos szétfutotta az ATL-t.
Bibbynek ma Augustin ellen kell(ene) bizonyítania, de szerintem ma sem terem neki sok babér.

Idézetet írta: Lacapi Dátum január 22, 2011, 13:15:55

4 01/22/2011 Algéria vs Dél-Korea                  Dél-Korea -3.5           1.85  :noway:

A k.rva koreaiak 22-16-ról nem leikszeltek 22-22-re! :fakk:


A mocskos kurva anyjuk az, a hosszabitásban 28-23-ra nyertek, hogy a dög essen beléjük, :fakk: , :fakk: , :fakk: , a rongyosfaszú seggberakott öregördög lova verné belé a rézzelcifrázott kóchengeres ráncos faszát a földönfutó ingyenkurva világi öregannyának abba a kankós bús picsájába,hogy nőjön basszusgitár a mellyibe, oszt a fekete rák pengesse!