Vegas Sports

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: pestigabo Dátum július 03, 2023, 21:49:38Befizettem a 20.000-et.
Első fogadás vesztes volt, így a valódi egyenleg elfogyott, ezután jött a bónuszösszeg. Azóta tettem 3-4 élő fogadást teniszre, pingpongra (mindegyiket 20.000-es téttel) és 37.800 Ft-on van a bónuszösszegem. Eközben a 100.000 Ft-os megforgatandó összegből 80.000 Ft. van hátra.. Az utolsó fogadásaimnál nem mozdult semmit se lefele.
Ja és igen ki vannak már értékelve nyertesre, vesztesre egyaránt a fogadások.

Idézetet írta: pestigabo Dátum július 03, 2023, 21:50:25Ja és igen ki vannak már értékelve nyertesre, vesztesre egyaránt a fogadások.

Van chat, kerdezd meg.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum július 03, 2023, 21:51:31Van chat, kerdezd meg.

Már leírtam neki és olyan válaszokat ad, mint aki életében nem hallott még sportfogadási bónuszról. Azzal oldotta meg, hogy felvett valami hibajegyet kivizsgálásra.. :)

Az 1.4es odds megvolt? Gondolom meg.


Idézetet írta: pestigabo Dátum július 03, 2023, 21:26:59Vagy közben még arra gondolok, hogy ha a befizetését elbukja az ember, akkor csak azzal tud tovább forgatni, ha újból befizet és azzal játszik tovább? Nem értem, chaten meg semmit se tud róla mondani a tag. :)

Szerintem ez lesz a válasz. A bukik azt várják el, hogy a saját pénzedet (befizetésedet) kockáztasd olyan értékben (100k), mint ahogyan az a feltételekben szerepel.

Idézetet írta: Latzka Dátum július 04, 2023, 06:54:56Szerintem ez lesz a válasz. A bukik azt várják el, hogy a saját pénzedet (befizetésedet) kockáztasd olyan értékben (100k), mint ahogyan az a feltételekben szerepel.
Én most rákérdeztem az ügyfélszolgálatos Bettinánál, és ő azt írta, hogy bónuszból is kiforgatható a 100k. :)

Idézetet írta: Zzz Dátum július 04, 2023, 07:20:43Én most rákérdeztem az ügyfélszolgálatos Bettinánál, és ő azt írta, hogy bónuszból is kiforgatható a 100k. :)

Akkor az még kellemesebbé teszi ezt a bónuszt :ok:  Érdekes, hogy akkor a kollégának mégsem számolja ???  Ha választ kap a hibajegyzetére, akkor okosabbak leszünk.

Idézetet írta: Zzz Dátum július 04, 2023, 07:20:43Én most rákérdeztem az ügyfélszolgálatos Bettinánál, és ő azt írta, hogy bónuszból is kiforgatható a 100k. :)

Leleményes név. Amikor az anyja adta neki, akkor tuti még nem gondolt arra, hogy csemetéje valaha fogadóirodánál fog dolgozni. Bet-Tina.  ;D

Kipróbáltuk a TippmixPro első magyar konkurensét

Nemrég számoltunk be arról, hogy a magyar szerencsejáték piac (részleges) liberalizálásának következtében megszületett az első sportfogadással kapcsolatos engedélykiosztás, mely nem a Szerencsejáték Zrt. nevéhez köthető. Olvasd tovább

Úgy Bettina ő, mint én Bet Pitt.  :-X

I will bet on pina.  ;D

Közben a bónusz ideiglenesen kikerült a kínálatból. Többet nem tudnak mondani róla... :noway:

Idézetet írta: Zzz Dátum július 04, 2023, 18:05:52Közben a bónusz ideiglenesen kikerült a kínálatból. Többet nem tudnak mondani róla... :noway:

Beszart a rendszer. Várható volt.

Jobb, mint a Tippmixpro, de a top fogadóirodáktól azért messze van. Az eredményeket gyorsan kiértékelik, leszámítva, ha pl. teniszben valaki feladta a meccsét és érvénytelenné kéne tenni a tippet. Kb. 5-6 óra után sikerült ezt megoldaniuk, de valószínűleg csak azért, mert rájuk szóltam.

Na jó, itt olyan gyorsan változnak a dolgok, meg jönnek a mósodítások, hogy jobb ha ide bemásoljuk a bónusz szövegét, utólag meg legalább láthatjuk ha még dolgoztak rajta.

Valakinek megvan az eredeti?

Most újra felkerült, de már csak július 11-ig érvényes, július 21 helyett.


Sportfogadási bónusz leírása
A sportfogadási bónusz igénybevételéhez nincs más dolgod, mint megtenni befizetésed, kiválasztani a megfelelő bónuszt és az összeg befizetésének pillanatában jóváírjuk neked a befizetett összeg 100%-át, de legfeljebb 20.000 Ft-ot a sportfogadási bónuszegyenlegeden. 

Bónuszajánlat részvételi szabályzata
A promóció 2023.07.05. 17:00 - 2023.07.11. 23:59 között érhető el.  A promócióban való részvétel első feltétele, hogy a játékos aktív státuszú fiókkal, sikeresen azonosított, aktív játékosszámlával rendelkezik. A részvételhez szükséges második feltétel, hogy a befizetés során, a legördülő bónusz igénylés listában a 'Befizetési sportfogadási bónusz' bónuszt kiválasztja a játékos. A feltételek teljesítését követően részesül 20 000 Ft-ig 100%-os sportfogadási bónuszban a játékos, amit a sportfogadási bónuszegyenlegén írunk jóvá. 

A bónuszösszeghez ötszörös tétrakási és fogadási szelvényenként minimum 1.4-es odds követelmény társul, melyet a sportfogadási bónusz igényléstől számított 10 napon belül szükséges teljesíteni. Azok a fogadások tartoznak bele a teljesítésbe, amelyek a teljesítési határidőig kiértékelésre kerülnek. Amennyiben a játékos addig az időpontig a követelményeknek eleget tesz, a sportfogadási bónusz összeg, valamint az abból származó nyeremények, a valódi pénz egyenlegében kerülnek jóváírásra. Abban az esetben, ha ennyi idő alatt a játékos nem tudja teljesíteni a követelményeket, a tétrakási határidő elteltével a fel nem használt sportfogadási bónuszegyenleg törlésre kerül. 

További rendelkezések
1. A bónuszösszeg a befizetési összeg 100%-a, de legfeljebb 20 000 Ft.
2. A bónuszajánlat csak egyszer vehető igénybe.
3. Sportfogadási bónuszból többet is igénybe lehet venni egyszerre, de ezek közül mindig csak egy lehet aktív státuszban a játékosszámlán. Ilyenkor az időben legkorábban igényelt lesz az ,,aktív", a többi pedig ,,függőben" státuszban lesz, azaz tétrakási követelménye nem fog haladni. Amint teljesült az előző aktív bónusz tétrakási követelménye (vagy lemond róla), automatikusan aktiválódik az igénylési időrend szerint következő bónusz. A sportfogadási bónusz és a kaszinó bónusz egyenleg egymástól független, azok tétrakási követelménye is egymástól függetlenül működik. 
4. A fogadás megtételekor a játékos eldöntheti, hogy a saját befizetett tőkéjéből játszik vagy a sportfogadási bónuszösszegét használja fel. Az egyenlegek között átjárás nem lehetséges.
5. A meghatározott odds követelménynél (fogadási szelvényenként 1.4) alacsonyabb oddson a játékos a bónuszegyenlegéből nem tud fogadást tenni.
6. A sportfogadási bónusz csak a sportfogadási eseményekkel történő fogadással teljesíthető, a szelvények kiértékelésének a követelmények teljesítésének időpontjáig meg kell történnie.
7. A sportfogadási bónuszegyenleg aktív marad a sportfogadási bónuszból megtett fogadások kiértékeléséig. Amennyiben a forgatási követelmények teljesülnek, de még van a sportfogadási bónuszból megtett, ki nem értékelt fogadása a játékosnak, a kiértékelésig aktív marad a sportfogadási bónuszegyenleg.
8. Amennyiben a játékos nem használja fel a jóváírt sportfogadási bónuszösszeget, bármikor kezdeményezheti saját tőkéjének és az abból nyert nyereményeknek a kifizetését, így viszont az előzetesen jóváírt sportfogadási bónuszösszegről lemond.
9. A Vegas.hu kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a bónuszajánlat esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért és bármely vita esetén a Vegas.hu üzemeltetőjének döntése a végleges. 
10. Visszaélés gyanúja esetén a Vegas.hu fenntartja a jogot, hogy a bónuszajánlatot előzetes értesítés nélkül megszüntesse, vagy annak feltételeit módosítsa. 
11. A bónuszajánlatban és a játékban való részvételre a regisztrációval elfogadott Részvételi Szabályzat rendelkezései is érvényesek.