BetClic: Őszi tippverseny - 1.500.000 HUF

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


BetClic: Őszi tippverseny!

1.500.000 forintból nyerhetsz a Betclic oldalán!
Novemberben is izgalmas sporteseményekre fogadhatsz! Kiderül, hogy melyik csapatok jutnak még ki a jövő évi brazíliai vb-re, a Bajnokok Ligája és az Európa-liga legtöbb csoportjában eldől a továbbjutás kérdése, megrendezik a Davis Kupa döntőjét és a ligarögbi világbajnokságot is! Gyűjts pontokat a fogadásaiddal november 12. és december 8. között, és nyerj a hatalmas, másfél millió forintos nyereményalapból!

Regisztrálj a promócióra, és vegyél részt a tippversenyben! A mobilodon tett tippekkel extra pontokat szerezhetsz!

Hogyan vehetsz részt a promócióban?
1. Ha nincs még BetClic számlád, IDE kattintva nyiss egyet!
2. A regisztráció után a következő oldalon iratkozz fel a promócióra!
3. Tegyél minimum 1,50 nyereményszorzójú, maximum 7500 Ft tétnagyságú fogadásokat bármilyen sporteseményre!
Egyszeres, kombinált, élő és meccs előtti fogadásokkal is részt vehetsz a promócióban!
4. Minden fogadásoddal pontokat szerezhetsz!

A promócióban gyűjtött pontjaid az alábbiak alapján számolják ki:
 Nyertes mobil (m.betclic.com, Adroid alkalmazás, iPhone alkalmazás) fogadás: 1 euro nyeremény = 3 pont
 Nyertes fogadás: 1 euro nyeremény = 2 pont
 Vesztes fogadás: 1 euro tét = 1 pont

Nyereményalap: 1 500 000 HUF
1. hely: 300.000 HUF fogadási tét
2. hely: 240.000 HUF fogadási tét
3. hely: 180.000 HUF fogadási tét
4. hely: 120.000 HUF fogadási tét
5. hely: 60.000 HUF fogadási tét
6.-15. hely: 45.000 HUF fogadási tét
16.-25. hely: 15.000 HUF fogadási tét

Feltételek:
- A promóció 2013. november 12. (00:00 GMT) és 2013. december 8. (23:59 GMT) között ("az időszak") tart.
- A promóció csak a Betclic-számlával rendelkező játékosok számára érhető el. A játékosoknak regisztrálniuk kell a promóció főoldalán.
- A promóciban való részvételhez a játékosoknak be kell lépniük a számlájukra, regisztrálniuk kell a promóció főoldalán, és a sportfogadási oldalon található fogadási kínálatból választott bármilyen eseményre tett, egyszeres vagy többszörös, élő vagy a mérkőzések kezdete előtt megkötött, minimum 1,50 nyereményszorzójú, maximum 7500 forint összegű fogadást ("érvényes fogadás") kell tenniük.
- Csak érvényes fogadásokkal lehet részt venni a promócióban.
- Megegyező fogadások (megegyező mérkőzés, megegyező fogadástípus) esetén csak az első fogadás számít érvényesnek. Az érvénytelenített fogadások és a szisztéma fogadások nem számítanak érvényes fogadásoknak a promóció során.
- A játékosok pontokat szerezhetnek az érvényes fogadásaikkal ("pontok"). A fogadások tétjét, és nyereményét euro pénznemre váltjuk, majd azt pontokban számoljuk. Ha az érvényes fogadás nyertes, akkor 1 euro nyeremény 2 pontot ér. Ha az érvényes fogadás nyertes, és a fogadás okostelefon (m.betclic.com, Android alkalmazás, iPhone alkalmazás) lett megkötve akkor 1 euro nyeremény 3 pontot ér. Minél több pénzt nyer egy játékos a fogadásával, annál több pontot szerezhet a promócióban. Ha az érvényes fogadás vesztes, akkor 1 euro összegű tét 1 pontot ér.
- A promócióban részvevő legjobb eredménnyel rendelkező játékosok nevét a promóció ranglista oldalán tüntetjük fel. A Betclic megtesz mindent, hogy a ranglista eredményeit szabályos időközönként frissítse. A végső helyezések ranglistáját a promóció végét követően hirdetjük ki a promóció oldalán.
- Egy játékos csak egyszer regisztrálhat a promócióra.
- Holtverseny esetén a promóció ideje alatt, összesítésben több érvényes fogadást megkötő játékos végez előrébb a ranglistán.
- Az 1-25. helyek díjait, az ingyenes fogadási téteket a jogosult játékosok számláján írjuk jóvá a promóció végét követően. Az ingyenes fogadási tétekre a Betclic sportfogadási oldal bónuszokkal kapcsolatos szabályai vonatkoznak. A szabályok a Betclic Általános Feltételek és Kikötések szabályzatban találhatóak. Ahhoz, hogy az ingyenes fogadási téteket nyereményként igényelni lehessen, a játékosoknak hat alkalommal kell megforgatniuk az ingyenes fogadási tétek összegét minimum 2,00 nyereményszorzójú, legalább három végkimenetelű, különböző fogadási eseményeken. Ha az ingyenes fogadási tét összege több fogadással kerül megforgatásra, minden tétnek különbözőnek kell lennie (pl: különböző fogadástípusú fogadások egy eseményre, vagy azonos fogadástípusú fogadások különböző eseményekre). Az ingyenes fogadási tét a jóváírást követően 30 napig érvényes. A felhasználatlan fogadási tétet a határidő lejárta után töröljük a játékosok számlájáról. A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy a 13. pontban található szabályokat megváltoztassa. A szabályok megváltoztatása esetén a szabályzat verziószámát is módosítjuk.
- A Betclic határozottan tiltja mindenféle automatizált, mechanikus, elektronius, vagy robotikus eszközök igénybevételét az oldalunkon való játékhoz, illetve fogadáshoz függetlenül attól, hogy a játékos, vagy egy harmadik személy próbálkozik ilyen módszerek igénybevételével. A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy felfüggessze a játékosok számláját folyamatban lévő számlaellenőrzés idejére, illetve kizárjon játékosokat a promócióból, vagy zárolja a játékosok számláját, illetve megtagadja a nyeremények kifizetését olyan játékosok esetében, akik alaposan gyanúsíthatók, illetve akikről beigazolódik a csalás ténye a promóció során. A Betclic fenntartja a jogát annak, hogy a számla megszüntetésekor, a játékos számláján található egyenleget ne fizesse ki, illetve töröljön minden függőben lévő fogadást és játékot.
- A nyerteseket a Betclic-számlájukon megadott adatok alapján értesítjük.
- A Betclic nem áll semmilyen üzleti, vagy partneti kapcsolatban a promócióban részvevő események rendezőivel.
- A nyertes játékosok beleegyeznek, hogy a Betclic felhasználja az adataikat jövőbeni promóciók népszerüsítéséhez.
- Betclic-számlánként, és így számítógépenként és IP-címenként is csak egyszer lehet részt venni a promócióban.
- Vitás esetben a szabályzat eredeti angol nyelvű változata a mérvadó.
- A bónusszal való bizonyított, vagy alaposan gyanítható visszaélés esetén, a bónuszokat nem írjuk jóvá, és fenntartjuk a jogot hogy visszavonjuk a jóváírt bónuszt. A Betclic fenntartja a jogot, hogy bónusszal való visszaélés kivizsgálása során felfüggessze a játékosok számláját, és hogy megszüntesse az olyan játékosok számláját, akiknél felmerül, hogy visszaéltek a bónusszal. Bónusszal való visszaélésnek számít többek között, de nem kizárólagosan a tornán többszörös regisztrációval történő részvétel is.
- A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy bármikor módosítsa, törölje, vagy visszavonja a Feltételek és Kikötések szabályzatot, a promóció bármely részét, beleértve a díjakat is. A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy a promócióból saját belátása szerint azonnali hatállyal kizárjon egyes ügyfeleket, csoportokat vagy esetleg régiókat.

Fogadj a BetClicen ősszel is, és vedd ki a részed a több, mint 1 milliós nyereményalapból!

Regisztráltam, fogadtam, kiértékelték, de pontot egy grammot sem kaptam a ranglistára...

Ma megkaptam a helyezésért járó bónuszt.  :)

Örülök, mert nem hittem volna, hogy életem első 13. havi fizetését a Betclictől kapom majd. hehe

(azért vicces, hogy a képen másfél milliárdos nyereményalapot írnak!  :D  )


azigen Knapp :D bocsi ha rosszul értelmezem de akkor most igaz-e kaptál 240.000 ft s akkor ahhoz hogy ezt ki tudd venni milyen forgatási követelményeid vannak?

Idézetet írta: LFCfanBoti Dátum december 10, 2013, 21:14:45
azigen Knapp :D bocsi ha rosszul értelmezem de akkor most igaz-e kaptál 240.000 ft s akkor ahhoz hogy ezt ki tudd venni milyen forgatási követelményeid vannak?

A szabályzat szerint 6x kell 2-es szorzó felett megforgatni 30 napon belül, három kimenetelű eseményeken.  :D  (remélem, hogy csak fordítási hiba. hehe)
Szóval amíg ti majd karácsonyoztok és szilvesztereztek, én ezzel fogok mulatozni.  :)
Épp az imént jeleztem itthon is, hogy decemberben sajnos semmiféle házimunkát nem tudok vállalni a betclices elfoglaltságom miatt...



Gratulálok ez nagyon szép nyeremény, mindenesetre nem 2 forintot forgattál meg. Hogy játszottál, ha megkérdezhetem?




Gratulálok Knapp és természetesen a másik helyezett magyar versenyzőnek is!  :beerchug: