Ricsy05 naplója

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok!

Én is beállok a naplóvezetők sorába.(Remélem nem rövid életű lesz.) Tippjeim többsége a Francia labdarugó bajnokságból lesz, mivel ez a bajnokság érdekel a legjobban. Tudom most sokan azt mondják hogy kiszámíthatatlan meg sok az X-s meccs és hogy nincs annyi gól, de ha figyeled a bajnokságot elég szép oddsokat meg lehet fogni. A tippekhez írok majd pár soros érvelést is általában. Előljáróban ennyi lenne.

#1 augusztus 23, 2010, 09:20:16, Ricsy05
A mai ajánlat:

Auxerre-Valenciennes

tipp: under 3,5


Az Auxerre csapata a héten kilátogatott Oroszországba a BL rájátszás miatt, ahol a Zenit vendégeként kikaptak. A csapatról tudni kell hogy a védelemre alapozzák inkább a játékot, ez megis látszik az eredményeken ők kapják a legkevesebb gólt, de ők is rúgják szinte a legkevesebbet. Csatár fronton ezen a mérkőzésen se lesz jó a csapat (Oliechnak térd problémái vannak, Licata sem bevethető még) ezért csapattól a gólgyártás elfog maradni.

Valenciennes nem valami ügyes idegenben ezt tavaly is megtudhattuk. Idén se valószínű valami nagy változás. E csapatból is hiányozni fog jó pár ember, támadók közül Kadir és Khiter. A felkészülési meccseik sem nagyon sikerültek kikaptak a Lens-től a Nantes-től, igaz hozzá kell tenni hogy az előző fordulóban megverték a Márszejt (de most a márszej háza tályán kisebb-nagyobb problémák vannak).


Rennes-Saint-Etienne

tipp: Rennes gólt lő



Rennesnek az idei célja hogy kijussanak az Európai kupaporondra (BL,EL). Ezért hoznia kell legalább a hazai meccsek nagy részét. Tavaly hazai pályán egészen jól játszottak hazai környezet között. Most sem lesz ez másképp. Olyan focistákat tudhat sorai között mint A.Gyan aki megjárta a VB-t is, átigazolásnál megszerezték Montano-t a Montpelliertől.

Saint-Etienne idegenben nem valami erős. Nem a támadásukról híresek tavaly is épp hogy csak bent maradtak. Idén a védekezés erősítésére adtak nagyobb hangsúlyt, de a hátsó alakzat még nem nagyon érett össze. Az előző fordulóban is majdnem pontot loptak tőlük, mikor ők vezettek 3-0-ra a Sochaux két perc alatt szerzett 2 gólt. És a Sochaux két perc alatt szerzett 2-t akkor a Rennesnek is illene betalálni ellenük

PSG-Bordo

tipp: PSG gólt lő


A PSG idén nagyon jól rajtolt. A nyáron olyan neveket igazoltak le mint NeNe vagy Bodmer. A felkészülési meccseikre se lehet panasz, hazai pályán olyan klubbokat vertek meg mint a Porto, Sporting Liszabon, az AS Roma-val pedig leikszeltek. Szóval hazai pályán erős a csapat. A hétközi EL rájátszásnál az edző nem a legjobb kerettel állt fel, lehet pihenteti a játékosokat a erre a találkozóra. Még nem láttam sehol a várható kezdő 11-t, de ez ellen a Bordo ellen szinte biztos hogy lőnek gólt.

A Bordoval nem tudom mi történt, lehet hogy a tavalyi BL szereplés vett ki ennyit a csapatból, vagy az edző csere, esetleg Chamak távozása a csapatból, de tény hogy nagyon visszaestek. Ezen a meccsen se a legjobb csapattal fognak kiállni, mert elég sok a sérült.


Hogy mért ekkora téttel tettem meg? Nem azért mert nem bízok a tippjeimben, hanem mert sikerült leamortizálni a bankomat férfi tenisz fogadáson. Tanulság amihez nem értek azt ne erőltessem.

#2 augusztus 23, 2010, 09:20:48, Ricsy05
PSG-Bordo

tipp: PSG gólt szerez


Hát az előző kombi elment a Rennes meccsen. De a PSG gólban továbbra is bízom. Ez a Bordo nem ma fog helyrerázódni, főleg nem ilyen összeállítású PSG ellen: Coupet, Edel - Armand, Camara, Ceara, Jallet Sakho - Bodmer, Chantôme, Clement, Giuly, Makelele, Nene, Sessegnon - Erding, Hoarau, Luyindula, Mauritius. (Kezdő 11 plusz cserepad). A PSG vezetőedzője a Bordora azt nyílatkozta hogy: "Bordeaux egy sebesült állat". Hát ebben nem sokat tévedett:Cheick Diabaté,Ulrich Rame, Abdoulaye Keita,Fernando Cavenaghi csak hogy pár nevet említsek.De lesznek visszatérők is: Cedric Carrasso,Michael Ciani. Ciani védő nem tudom hogy benne lesz-e a kezdőben de tuti hogy nem szokott össze még a társaival. A bátrabbaknak ajánlanám a PSG győzelmet 2,15-ért elég jó, vagy DNB-ben a hazai csapatot 1,52-ért. Majd este a pályán kiderül mi lesz a vége.

#3 augusztus 23, 2010, 19:35:44, Ricsy05
Mára Szigo naplójából a tipp

FC Braşov - Unirea Urziceni

tipp: FC Braşov gólt szerez

#4 augusztus 26, 2010, 09:29:24, Ricsy05
Mára Carlin Cup-ból két meccs:

Everton - Huddersfield Town

tipp:hazai siker

Fulham -Port Vale

tipp:hazai siker

Tudom megszegem az egyik alapszabályt hogy kupameccsekre nem teszünk.Hogy miért választottam ezeket az eseményeket? Mert aki megnyeri a Carlin Cupot az indulási jogot kap az EL-re. Az idény során megeshet az hogy a Fulham és az Everton nem tudják a bajnokságban kiharcolni ezt a jogot. Mentőövnek pedig itt a Carling Cup.

#5 augusztus 26, 2010, 22:17:08, Ricsy05
Mára:

Litex Lovech - DVSC Debrecen

tipp: Vendég csapat gólt szerez



A Debrecen itthon nyert 2:0-ra, ezért előnyből vágnak neki a balkán túrának. A Litexnek nincs veszteni valója ezért támadni fognak.Egy gólt a hazai csapat tuti fog találni, és ekkor Bandibá csapatának észbe kell kapnia és lőniük kell egy gólt hogy bebiztosítsák a csapat tovább jutását.

#6 augusztus 28, 2010, 21:17:40, Ricsy05
Mára:

Arles-Rennes

tipp: DNB Rennes győzelem


Az Arles öt év alatt 4 feljutást produkált a Francia bajnokságban. Ez a gyors szintváltás most megérződik a csapaton és visszafog ütni majd az idény vége felé. A Ligue 2-ben még maradthattak volna egy évet igazán, hogy fokozatosan szokják meg a ritmust, és felnőjenek a "nagyokhoz". Még elég idegen számukra a francia elsőosztály, egyenlőre még csak szokják a légkört. Ugyanakkor a Rennes már egy jó ideje a francia elsőosztály tagja. A cél hogy EL vagy BL indulási jogot kapjanak. És itt az alakalom hogy céljuk eléréséhez szerezzenek újabb 3 pontot. Nem látom okát annak hogy ne nyerjenek ma. A támadó sorukban nincsenek hiányzók, és egyik csatárnak sincsen kisebb sérülése. Hogy miért mégis DNB-be játszom meg őket? Egyrészt még a bankom próbálom helyrehozni, másrészt ha netán mégis X lenne valami oknál foga visszakapom a tétem.

#7 augusztus 29, 2010, 18:17:35, Ricsy05
Sochaux - Paris SG

tipp: PSG gólt szerez


Remélem a PSG-ben maradt annyi erő hogy egy gólt kicsikarjanak magukból.


#8 augusztus 29, 2010, 20:49:45, Ricsy05
LIVE:

Szerbia-Németország (kosár vb)

tipp: Szerbia nyer

#9 augusztus 30, 2010, 09:16:34, Ricsy05
Estére még egy:

Mallorca - Real Madrid

tipp: Madrid nyer


Lezárult egy újabb hónap. A bankom a teniszfogadási malőr után már valamelyest jobban néz ki. Így a szeptembert 2166 Ft-l kezdem. Cél hogy a hónap végére 5000-7000Ft környékén zárjak.Mindig az aktuális bankom 10%-t teszem majd fel, persze néha lesz majd kivétel. Mivel a héten nincsenek bajnokik a válogatott mérkőzések miatt így egy kis pihi következik, de lehet hogy beficcen egy-két kosármeccs. További sikereket mindenkinek.

#11 szeptember 06, 2010, 07:40:17, Ricsy05
Mára:

Afrikai Nemzetek Kupája selejtező

Swaziland -Ghana

tipp: Ghana nyer


Egyiptom-Sierra Leone

tipp: Egyiptom nyer

#12 szeptember 08, 2010, 16:54:44, Ricsy05
Mára:

Oroszország-Szlovákia

tipp: oroszok gólt lőnek


Oroszország U21- Románia U21

tipp: oroszok gólt lőnek


Magyarország- Moldova

tipp: magyarok gólt lőnek

#13 szeptember 11, 2010, 20:49:57, Ricsy05
Mára:

Burnley- Preston North End

tipp: Burnley gólt szerez


Hazai pályán a Burnley bárkinek képes gólt lőni. Ezt láthattuk tavaly is, mikor pl.otthon fogadta a Chelsea-t, vagy a Man.City-t igaz hogy kikaptak de egy gólt nagynehezen összehoztak. Szerintem ez ma sem fog elmaradni.

Barcelona-Hercules

tipp: Barca handicap fogadás


érv: Csak annyi hogy ők fociznak.

Ajax-Williem II

tipp: Ajax handicap fogadás


Lacapi naplója alapján

Fulham-Wolverhampton

tipp: Fulham gólt lő

Hát a Barca jól megszivatott >:( :bash: Azt hiszem inkább visszatérek a single fogadásokra.